199

От санкциите

преди 1 месец

Присъединяване на България борса газ, загуби, предстояща борса ток потребители от янеари 2026, помощи Укр. дадени и обещани, подарени реактори и оборудвани Белене, загуби туризъм, скъп газ с 30-40%, закриване ТЕЦ2, непострояване Белене-част бъдещи санкции.Безплатен евтин ток Козлодуй, до който десетилетия Българският Народ нямаше ДОСТЪП, понеже се изнасял. България е ощетена с минимум 300 милиарда лева, общо през годините. Плюс въоръжение и 2 нови реактора без конкурси. Повишени вноски отан и ЕС

198

Анонимен

преди 1 месец

Разпад на руската кочин.а е неизбежен.

197

Анонимен

преди 1 месец

Нещо гърми към Мацква. Путин го евакуираха с хеликоптер от Кремъл.

196

Анонимен

преди 1 месец

Сега най-важно е да се спре кръвопролитието. Русия трябва да предаде на Украйна Курска, Белгородска, Воронежка и Ростовска области. В крайна сметка не е толкова важно чии са областите, важно е да спрат да страдат обикновените хора.

195

Анонимен

преди 1 месец

До 82 ОМБрБелите хора от Европа, доста се преселват в Русия, през последните години, много хора са се преселили там, защото искат нормален живот и по-добро бъдеще за децата си, а ти си говори каквото искаш, но това са фактите!

194

Анонимен

преди 1 месец

Да, "помага" запада на украинците, убиваха ги през ПСВ и ВСВ война, по време на Перестройката са ги заразявали умишлено с болести, взривиха им и Чернобил, сега пък са им спретнали фашистки режим, когато бяха част от царска Русия и СССР, бяха около 61 милиона души, като част от Руската федерация намаляха до около 54 милиона души, а сега Зеленски, Коломойски и олигарси и западните им ментори, свалиха бройката на около 20 милиона и Зеленски продължава да ги ползва за пушечно месо, за да си спаси ко

193

Анонимен

преди 1 месец

Единственото, което Запада постига е да удължава агонията и да увеличава жертвите. Украйна не може и няма да спечели тази война.

192

запада помага

преди 1 месец

като лисицата на кокошките!

191

Бай Чеп

преди 1 месец

То нашият народ го е казал : "Много баби - хилаво детИ." Помните ли прасето на Пурко от филма "Господин за един ден", дето беше от породата "балкански слон?" То много ядеше, но не наддаваше на тегло. Който разбрал, разбрал. Нищо лично!!!

190

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Ако не сте разбрали - Европа замръзна без руския газ, и тука ходим голи, боси и ядем *** и умрели кучета на улицата. Руска истина от руския мир.

189

:(

преди 1 месец

След края на Трета Световна Война, Руската Федерация няма да се казва по този начин. :( За разлика от европейските държави. Европейците са зли кyчета.

188

Анонимен

преди 1 месец

Украинците са пред Курск довършват руските резерви всички са в шок . Мара Шекерова се обърнала към антидопинговата комисия и настоява за внезапен тест на украинците и ако се докаже да им бъдат отнети правата да бъдат войници пожизнено.

187

Paraliev

преди 1 месец

Do 204 - Да, *** съм, но практиката показва, че схемата работи.

186

Браво

преди 1 месец

Много се радвам че Европа налива пари във дупката Украйна най бих се радвал лудото джудже да използва накрая атома и да се приключи със Русия Украйна и Европа !!! Защото и украйнци и руснаци и европейци+ние българите си го заслужихме!!!

185

Анонимен

преди 1 месец

До 202 --- и аз в началото ги съжалявах, но видях какви нагли бооклуци са

184

Анонимен

преди 1 месец

Не плачете ве проZтаци , рашка отива на кино, по пътя може да нагади още малко но толкова , свършва и въздуха .

183

Анонимен

преди 1 месец

До кога ще хрантутим мързеливите и нагли пара,зити?

182

До 199

преди 1 месец

Да виждаш обективно нещата и да не харесваш наглите просяци от Украйна няма нищо общо с русофилството,даже в началото ги съжалявах ,ама такава наглост и простотия като тяхната не само аз ,а и някой друг не е виждал

181

Анонимен

преди 1 месец

Имали бол пари дали - дето вика бай ти Г.аню :)))

180

До 197

преди 1 месец

Само дето Русия не нито Ирак нито Афганистан не ти ли е ясно.