45

Анонимен

преди 1 месец

Няма свестни мъже

44

Българин

преди 1 месец

Мизерията е една от най-сплотяващите сили. В трудни времена хората разчитат един на друг, за да оцелеят.

43

до бг мъж

преди 1 месец

Ами има тайландки, филипинки, индонизийки..., мой колега, хърватин, се ожени за индонезийка, много е доволен..., без майтап!!! Мойта е словачка, ами.., абе, дора - лоша, моя си е, имаме две деца!

42

Lina

преди 1 месец

Едва ли точно мизерията. Сещам се за поне няколко семейства, които си съжителстват съквартирантската заради бизнеса, детето още не е пораснало, времето не е подходящо.Иначе - той е по командировки, тя не си губи втемето. Разбират се идеално :)

41

Бг. мъж

преди 1 месец

До Анонимен Българките пък принцесите на тати, в тях яде компот с хляб на ресторант пита коноата в салататаа органик ли е. Боцва две вилици вика това не е оргиналната рецепта. Плаща мъжа , но пък имало равенство щяла да си прави квото иска- да чопли цял ден телефона...

40

анонимен

преди 1 месец

Разводите са малко, защото младите не сключват брак, живеят на семейни начала! Така е от 15-20 години! Децата им порастват и някои се женят, други продължават да си живеят така! Това е за статистиката, да не изкривяваме реалността!

39

Кръчматъ

преди 1 месец

В Кризисни Ситации семействата се сплотяват, за да спасят и осигурят настоящето и бъдещето на децата си, тоест, Децата са свързващия елемент в семейството при Кризиси от всякакъв характер!!!

38

Анонимен

преди 1 месец

Българските мъже са мизерници. Научени са на лентяйство, клюкарство и биполярно разстройство от майките си. Разведените жени в България са пълен врак, психически и физически . Това не е нация, а население

37

Панджаби рап

преди 1 месец

До АнонименПричината е, че си плащат за да дойдат. За място в контейнер нелеганло-50 дена по море се плаща по 20 хиляди долара. Та няколко "бизнесмени " и политици ще си делнат по 200 милиона от такса документи . После всеки по островите , а че няма икономика тях не им дреме. А заплатат в Индия е 120$ на месец за вишистите. Така че тук и на 500 лв. на месец ще се радват. А българина за работа ще се конкурира с милярд индийци , а за имот с милионери от цял свят с черни пари за ЕС паспорт...

36

Фикси

преди 1 месец

Във всеки случай не мисирчешките медии в защита на джендърясалите !

35

Анонимен

преди 1 месец

Какво очаквате, като повечето живеят на семейни начала? Те не сключват брак. Преди години не можеше и да си помислиш да живееш без брак. Дори домоуправителите искаха задължителна регистрация на адреса. Сега се подмятат при един, при друг, при трети.... Като метларки обикалят по различни мъже.

34

Анонимен

преди 1 месец

До Риши президент 35. То няма икономика, съответно няма заплати, съответно няма причина да идват тук. Тия 30 илядарки кога ше ги избият и откъде имат толкова ? Че те са по-богати от нас за кво да идват тука. Ние трябва да ходим там.

33

Риши президент

преди 1 месец

Бизнеса -каквото и да значи това иска да вкара 800 хиляди индийци в България с легален трафик за милярди (индийците си плащат по 30 хиляди $ за канал до ЕС )-далавера с политиците ще си делкат. В Индия на ден се раждат 66 хиляди деца, естественият им прираст е над 25% в Бг е минус 2%. Та след 25 години индийците ще са мнозинство ако планат им се осъществи...

32

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 32. Моем и сами да си ги тугаме плочките ако и да не сме майстори. Зарежи тая.

31

Анонимен

преди 1 месец

Че колко се жеинят, та да има разводи? Масово се живее на някакви семейни начала и, като им писне, кой откъде е в най-добрия случай. Че много зачестиха и т.наречените случаи с домашно насилие точно сред такива.

30

Анонимен

преди 1 месец

мизерията е ако не сте майстор плочкаджия. Дефицитни сме, да. Хората чакат месеци и то тези дето са склонни да плащат по ВИП тарифите. Другите ги пращам за след година направо.

29

Анонимен

преди 1 месец

До Дигитализейшън 29. Ти си си роб отвсейде и без да си длъжник. Робството е започнало още със създаването на уседналият начин на живот и разделение на труда.

28

Анонимен

преди 1 месец

До 5.Мизерията още повече влошава отношенията в семейството. При всички случаи! Но не ми се вярва британците да са стигнали до мизерия като в БГ.//Мизерия сме виждали през 90-те сега в СФ средна заплата е 3К в Пловдив и Варна е 2К.Подобряват се малко по малко нещата.

27

Дигитализейшън

преди 1 месец

В България без да станеш роб (според римското право всеки длъжник е потенциален роб) не можеш да имаш дом и семейство. Децата ти са също автоматично роби. При тия цени на 3 стайните жилища и внуците ти даже ще са роби...

26

Анонимен

преди 1 месец

Смрад е в ЮК,по улиците се води гражданска война.Огромна скъпотия ,огромна конкуренция,в същото време средна нетна заплата е 3К месечно което е нищо.Не може да отидеш на доктор с месеци.Имат имиграционна криза ,което се превръща в жилищна криза .Може да те вкарат в затвора за пост в феисбук.Гадно време .Държавата е пълен шит.