22

ЧЕ КОЙ ДА

преди 1 месец

ГЪЛТА РАЙСКИ ГАЗ

21

НА ДЪНОТО

преди 1 месец

ЗА ПЪРВИ ПЪТ БЪЛГАРИН НЕМОЖА ДА СПЕЧЕЛИ МЕДАЛ ОТ ОЛИМПИАДА

20

Юп

преди 1 месец

еее, ако имаше на олимпиадата многобой лежане на диван, ракиене, салатене и дрънкане на глупости, България щеше да е безапелационен шампион с поне 100медала. Половината спечелени от тукашните форумни експерти.

19

Анонимен

преди 1 месец

Ами прав е Глушков. Добро за нашите възможности представяне.

18

Hehe

преди 1 месец

Много сме добри... в най-бабаитските спортове

17

ФАЛШИВОТО ЕЗИЧЕСТВО

преди 1 месец

Навремето в древна Гърция имало пазар за войници.Там се предлагали за пари всякакви убийци на царе, тирани и полиси.Днес богатите магнати купуват на пазара за спортисти готови борчета, щангисти, и хоп- УСПЕШНА ОЛИМПИАДА.

16

Бидон с деменция

преди 1 месец

жалко за нашите гимнастички ама нали почти всяка седмица печелеха някаква световна купа или голям турнир с извънземни съчетания и умения според раева, а сега на реално състезание не се представиха кой знае колко.

15

Анонимен

преди 1 месец

Мен не ме радва. Защото медали на олимпиада далеч не значи здрава нация. Нито бългаите, още по-малко сащарите. Където и да се обърне човек, дебелища и хронично болни хора. Държавите умишлено произвеждат болни хора. Даже спортистите в 80% от случаиите остават хронично болни. Това не е физическа КУЛТУРА. Министърът да съдейства училищните дворове в големитъе градове да са достъпни за всички за спорт и игра, а не да ги ограждат като затвор!!!

14

Олимпиада Димитрова

преди 1 месец

Г-н министре, посъветвайте Раева да се махне веднага. Тая жена се е чалдисала - провалихме се, от високо падна Худ. ни гимнастика, а на нея кралици й се привиждат! То не бяха корони, перли, диамантчета, та от тия превземки сме на тоя хал! Да я прибира Наско у тях в кухнята и да я държи под око. Стига й толкова, че иначе ще има още резили. Стиляна била единствената дето можела еди какво си! Същата Стиляна, която не стигна до финалите! То бива да си шашав, ома чак толкова!

13

Анонимен

преди 1 месец

На олимпиадата освен познатите ни "Боксьорки" е имало и трансджендъри в плуването "за жени". Може да потърсите и да публикувате по-точни сведения.

12

пияница мистик

преди 1 месец

Всъщност истината е доста по-прозаична за това, че доста чужденци се състезаваха под българския флаг. Първото е, че взеха наистина доста добра парична награда. Най се радвам за българина, който стана 3-ти на щанги - Божидар Андреев. Момчето е имало много трудно детство и е живял в немотия. Даже излезе снимка как е работил като касиер в магазин. Сега тези 100К ще му дойдат добре за сватбата. Второто е доживотната пенсия при отказ от спорта. Но най-важната причина е, че натурализираните взимат БГ паспорт и стават граждани на Европа.

11

Анонимен

преди 1 месец

Браво на представилите България, ама този нали не отчита медалите, като успех на българския спорт... И сега ще им се плащат стотици хиляди, защото се било водело, че България има златни медали...

10

за втори път

преди 1 месец

Напишете поради каква причина държавите се стремят да получат медали, "привличайки" , купувайки, чужденци!!! Не съм против който и да е спортист от която и да е държава, но тук явно не става дума за спорт, а за нещо друго.Вероятно под прикритието на МОК се разпределят печлби от реклами или други търговски дейности, може и съвсем непорядъчно дейности, заради което се пази в тайна. При всички случаи е, меко казано, съмнителна тази очевАдна политиеска борба. И защо на Индия не и пука за спорта?

9

до 5

преди 1 месец

До Българче,те нашите баби не ги мисли и хич не си броят стотинките,ами милиардите си не могат да преброят

8

Бидон с деменция

преди 1 месец

то и от демокрацията трябва да сме доволни ама не сме

7

До Българче

преди 1 месец

рашиски охлюФ вземи и ти медал, та да ти плащат и на тебе и да ти завиждат бабите

6

Анонимен

преди 1 месец

250 бона премия на Сандокан че вдигал щанги :)))

5

Българче

преди 1 месец

Някакви чужденци с родни тескерета взели медали и сега държавата ще им плаща стотици хиляди левове доживот докато нашите баби си броят стотинките. Кому е нужно това? На нас българите такива шампиони не ни трябват!

4

Бау

преди 1 месец

Боже, Боже, Господи Исусе Христе! Жива да не бях, казваше прабаба в такива случай, да ставам свидетел на такъв резил! Кой *** бъхта в главата да гледам заранта таблицата и Китай да води след толкова успехи за Запада вчера!? Дано! Дано днес Щатите прехвърлят класацията с 1 медал повече златен, че как ще се преживее до Лос Анжелес, Боже мили, помогни Днес!

3

Анонимен

преди 1 месец

Дърт комунист и пенция влачи и заплата влачи :)))