11

Анонимен

преди 1 месец

Курск е Украйна. Ще има референдум скоро. Копейкин беше прав, сега можем да си наберем малко земя от Рашка Дашна

10

Анонимен

преди 1 месец

Спасил се веднъж от смърт, кампанията му потръгнала от това и сега отчаяно се опитва да повтори ефекта с измислици... Тъжно!

9

Коефициента на

преди 1 месец

Интелигентност на Камала - е Извън Класациите!

8

Евтини PR

преди 1 месец

Да не би да е назначил Севдето на Тиквун 🎃🎃🎃 в предизборния си щаб???

7

Тръмп Никога

преди 1 месец

Повече Дълбоката Държава - няма да Допусне да е Прецедент на Съединените Ашкенаци Щати! Ала-Бала на Изборите, дори може и кИкИ за консултант да си викнат и 8 години - Камала - 3та Световна и Изпепеляване с Ядрено Оръжие на Източна Европа!!

6

Анонимен

преди 1 месец

До дедо ви, че на кой му пука че е расист, то това му е едно от малкото предимства. Не може да гледаш някакви май муни ти разбиват държавата и ти да им се радваш и да им се подмазваш. Има стотици видеа от магазини в САЩ, където май муните влизат и си вземат каквото им падне. Значи ти си организирал бизнес, плащаш десетки заплати и осидуровки, за да може някакви при митиви дето могат само да си чоплят носа и да си бъркат по дупките да го ограбят? Айде ходи да миеш краката на май муната.

5

Анонимен

преди 1 месец

Абе друго си е да се зъби и лендзи Камилата с провисналата гушка с перлите!Казва което иска да чуете,обещава всичко от което се нуждаете,живота мед и масло,демокрация!Няма инциденти,няма проблем,изобщо супер качество амфети!На Дони шоуто не върви,няма как да е герой,особено при цветните,където инцидентите са си в реда на нещата и е ежедневие.

4

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп умее да говори.Хората обичат да слушат истории.Така, че то и на някой комици историите са измислени но ги слушаме и се смеем-

3

дедо ви

преди 1 месец

тоя е мошеник като пра дядо му който е бил изритан от Германия за това че се е скрил в САЩ за да не ходи на война и си направил там хотел заради златотърсачите . гледайте документалния филм за тоя и ше ви стане ясно че е пълен комплексар , отделно че е расист .

2

Анонимен

преди 1 месец

Лъжец като другарчето си от Москва.

1

Анонимен

преди 1 месец

Мачкай , Тръмпи :)