48

максима

преди 1 месец

Само слабите мъже твърдят, че са силни жени.

47

Биолог

преди 1 месец

Има ли "Y" хромозома, не е женско!

46

читалище заря

преди 1 месец

Клеветата е поместена в чл. 147 от НК, в който е разписан следният текст : Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева и с обществено порицание.

45

Анонимен

преди 1 месец

В туитър "враговете" му са публикували куп снимки от частния му живот извън ринга. 100% мъж, но нагъл и подъл като всеки poofter. А най-жалък е Томас Бах на пресконференция - гъне се, поти се, но упорито твърди, че нямало научен начин да се докаже мъж ли е, жена ли е тоя арабскициганин.

44

Анонимен

преди 1 месец

Анулиране на всички мачове, в които е участвал този сбърканяк! Жените, които се боксираха с него, да подадат оплакване към всички възможни институции, а също и да заведат дело. Ще се намери ловък адвокат, който да им издейства много по-солидна компенсация в сравнение с тези 50 000 долара, които им дадоха. Да използват тези пари, за да наемат топ-адвокат.

43

Анонимен

преди 1 месец

Стига сте се занимавали с глупости ами кажете как върви контранастъплението. Русия върна ли си Курск??

42

враг

преди 1 месец

кога ше ражда хахаха

41

Анонимен

преди 1 месец

Нама сиси. Няма даже и бурми.

40

Анонимен

преди 1 месец

Така е в живота. Едни вдигат златни медали, други вдигат рев.

39

Даааа

преди 1 месец

жена, жена, от Алкайда и Идил ще проверят съвсем скоро. Това за тях е позорище

38

Анонимен

преди 1 месец

Силна е , наистина! Има топки!

37

Пловдив

преди 1 месец

Мошенник лесно е за мъж да надвие жена .

36

Тейкдаун

преди 1 месец

Браво на Имане,показа освен високо спортно майсторство и силна психика,беше подложена на зверска психоатака,бг федерацията да проявят спортменство и да поздравят победителката,

35

абсолютно точно

преди 1 месец

Този е обикновен мошеник, използван от политиците, включително в България, да ни заблуждават, да не би да хванем и да ги изгоним от заеманите направо незаконно длъжности. Незаконно, понеже не ни представляват.Стига статии за този. Разбрахме вече. Мъж взе златен медал в бокса за жени. Спечелен по такъв начин, първото място е позор и не е за изтъкване.

34

Айляк

преди 1 месец

Брей, силна жена бил...Като си толкова силна жена двукратната вече олимпийската шампионка Кели Харингтън що те преби през 2021г, бре? Щото на ирландката кога друг път ще й се падне такъ кеф да пребие мъж, зат'ва...Такива неопределени полово индивиди вместо да се скрият в миша дупка, понеже нито е мъж, нито е жена, те отворили големата уста...бетер Джулия Робъртс голема уста:))

33

Анонимен

преди 1 месец

Тази,нарочила се жена,на тренировка си мъжки протектор на слабините. Има снимки. Извратено е.

32

Анонимен

преди 1 месец

Стига статии за този. Разбрахме вече. Мъж взе златен медал в бокса за жени. Спечелен по такъв начин, първото място е позор и не е за изтъкване.

31

Кон

преди 1 месец

Този е обикновен мошеник, използван от политиците, включително в България, да ни заблуждават, да не би да хванем и да ги изгоним от заеманите направо незаконно длъжности. Незаконно, понеже не ни представляват.

30

Анонимен

преди 1 месец

Точно така Имане, покажи топки и се опълчи на всички хейтъри!

29

Анонимен

преди 1 месец

Брей, тоя и врагове имал начи...