83

Анонимен

преди 1 месец

М.ръснишка статия от т.нар "журналисти" за кликбейт и плюнки и хули от завистливи Г.аньовци - неудачници, които представа си нямат какъв труд се крие зад тези олимпийски медали. Естествено подстрекателчето цели да си оплюят и натурализираните българи, които донесоха толкова много радост предните дни, а това не са им първите отличия за България." Българската преса - каква жалка ирония в тия две думи" - Алеко

82

Слава Украини

преди 1 месец

по Еничарската Телевизия БНТ - не са давали Репортаж в Новините за Войната в Украйно, от поне 1 години сигурно! иначе, 80 Милиона Бюджет от Пр00стите Работници ДанъкоПлатци!

81

НовияХимн на БеГето

преди 1 месец

Въъъглеееен СтараааПлааанинааа.ЕлиииинПелллииин Складовеее Гърмят Пловдив въздухаааа сивей

80

StoneIsland

преди 1 месец

Разбрах че Насер са го арестували чИнгетата в Несебър с дрога и за джихадизъм.Вие и на Галабин Боевски много му се радвахте какво се оказа.

79

Проста математика

преди 1 месец

Олимпийски премии се раздават веднъж на 4 години. 250к за 4 години труд означава около 5к лв на месец. Следователно всеки образован българин може да изкара същите пари че и повече за 4 години. Който злобее е мързелив и *** ганьовец

78

A.C.A.B.

преди 1 месец

Българските служби са позор!МВР е ОПГ!

77

Лорер и Кокоре

преди 1 месец

А на нас двамцата винетната кралица при Чаталджа гейт ни дариха с 1 МИЛИОН ЛЕВЧЕТА! Скромно но от сърце..

76

=

преди 1 месец

Най големи са премиите във великата 6 хиляди годишна империя ФИРОМ. Лично другот мицковски ще ги раздава. Лошото е че засега нямат дори и едно медалче, няма и да имат. Ясно е че са жертва на световен и най вече български заговор

75

Въпросче

преди 1 месец

а на Медалистите от Олимпиадите по Математика, Информатика, Химия, Физика, Биология, Астрономия и т.н. Колко Дадохте?! а да Режимът - Не Обича - Умните и Образованите, още по-малко тези с Български Имена и Бял Цвят на Кожата!!

74

Швеция

преди 1 месец

обаче не дава нищо на своите олимпийски медалисти! За това е една от най-добрите социални държави в света! Ако че е монархия!

73

пияница мистик

преди 1 месец

Това за САЩ хем е вярно, хем не е изцяло така. Познавам една мацка, която участваше в параолимпийските (за инвалиди) игри в Солт Лейк Сити и спечели бронзов медал за плуване по гръб. Претърпяла беше някаква тежка катастрофа, та бая накуцваше с единия крак. Та тя ми е казвала, че освен някаква парична награда в $ за третото място са и дали и доживотна олимпийска пенсия в размер на 1000$ всеки месец.

72

Анонимен

преди 1 месец

до 80 Петьо Бойчев трябваше да сложи една точка след 250 в заглавието, че да се посмеем от сърце.

71

IQ 3.14

преди 1 месец

тва в заглавието 250 кинта ли са че нещо не вдявам

70

До 65

преди 1 месец

МОК казват, че достатъчна награда е да участваш. Това е олимпийски принцип. Но от тази година в Париж лекоатлетите, които спечелят злато във всяка от 48-те дисциплини, ще получат 50 000 долара от Световната атлетика.

69

Анонимен

преди 1 месец

Страни като С-А-Щ (37 500 долара за злато), Исп-а-ния (50 000 евро за злато), Ф-ран-ция (80 000 евро за злато) дават далеч по-малка държавна премия от нашата страна за олимпийски шампион. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!111

68

Анонимен

преди 1 месец

до 69 Биг Брадър преди 19 години тоест първото предаване на Биг Брадър даваше на победителя 300 000 лева. На онези цени на стоките и услугите. Сега трябва да дава поне 1 милион спрямо сегашните цени на стоките и услугите, а те даже намалиха мангизите и дават смешните 100 000 лева. Аре те ония там в Брадъра лежат и пият само. И 100 бона са им много, но примерно за ония участници в Игри на волята примерно дето дават всичко от себе си...и за тях смешните 100 бона ако спечелят. Гавра отвсякъде.

67

мак

преди 1 месец

250 00 лв, кво речи, петре?

66

Насер Насер

преди 1 месец

Алах Акбар

65

до до 63

преди 1 месец

не съм 63, но отговорът е, че медалистите са много по-малко на брой от поетите и др. Ако медалистите станат повече от поети, тогава поетите ще получават.

64

абе сърбете

преди 1 месец

дават добри пари ама па ги бихме като мaче у дирек.... хахаха не е само до пари. Защо повечето наши състезатели са чужденци??? Ами тука е ЕС, хората виждат че е добре. Само бако мрънка щото го мързи, а възможности има много