115

165

преди 1 месец

То другото Африканец навсякъде ,що ние да не натурализираме? Нашите момчета са АйТита, . Натурализиран Дагестан е ок ;) . ММА също,. Путин вика победа за Русия там. Ние пък имаме медал, за ко ревеш?

114

Пловдив

преди 1 месец

До Евроатлантик:В художествената гимнастика,седем от десетте момичета са рускини.Многи си зле,***.*** като Боко,Шиши,Киро и компания.

113

Пловдив

преди 1 месец

Трагедия.Тук пишат хора, които,не са се събличали по физическо,състезават се,за България,какво като са със друга националност,в цял свят е така.Тук подрастващите,ги учат да играят на телефони и компютри,жалка работа.Браво на атлетите.

112

Анонимен

преди 1 месец

Само респект и уважение за тези момчета. И за Магомед и за Семен!! Със сигурност им е било трудно да напуснат родината си, но са страшни професионалисти и им благодаря за емоциите и радостта!

111

Евроатлантик

преди 1 месец

Важното е, на тази олимпиада България има повече златни медали от Русия и Беларус взети заедно!

110

Голямо

преди 1 месец

Браво на натурализираните български спортисти ! Добре че ги има , иначе в момента сме гола вода ! Благодаря им от все сърце !

109

Призив

преди 1 месец

Чистокръвните арийци Иванов, Петров, Георгиев и другите да станат и да кажат колко, къде и за какво медали са получили.

108

Българин

преди 1 месец

АХМАТ СИЛА!

107

Анонимен

преди 1 месец

"Явно България е дръпнала колкото и да не го усещате, щом е привлекателно място за такива топ атлети." - Виж България на кое място е в класирането. Виж и едно време през комунизма с атлети правени насила колко сме били по-напред. В днешно време хората не ги интересува толкова тоя професионален спорт, защото са задоволени. Тия чужди атлети които идват в България са все от страни от които искат да избягат. Пък и го правят за себе си предимно, дреме им мислиш за България. То не е безплатно.

106

Анонимен

преди 1 месец

He можел да разбере. Какво има да разбираш, на украински се пише "Семен Сергйович Новков". Ням точки, няма "ьо".

105

Mda

преди 1 месец

Погледнете националните отбори на Франция , Германия или Швейцария ако щете ... Явно България е дръпнала колкото и да не го усещате, щом е привлекателно място за такива топ атлети. Всеки може да види вече и азиатците из фабриките и по строежите.Колкото и да ви е странно макар и да сме на дъното в ЕС все пак сме държава от ЕС и мечта за много хора

104

Анонимен

преди 1 месец

Какви хубави български имена: Магомед, Карлос, Калейн, Семен, Ализаде, Хавиер. Сигурно са от прабългарите, защото такива не бях чувал. Божидар Андреев пък съвсем си мяса на аспарухов българин. От конните народи.

103

Помак

преди 1 месец

Според мен поне единият родител трябва да е с българско гражданство или най-малкото с български корени. Етническият произход е без значение. В този смисъл само Насар е инстински българин.

102

не може да бъде!

преди 1 месец

Не мога да разбера защо навсякъде се пише СемЕн!?Така името се изписва по руската транскрипция,като Е-то е с две точки отгоре/у нас няма такава буква/ и се чета като нашето ЬО!?На български трябва да се пише СемЬОн!

101

АЗ

преди 1 месец

Браво !!!

100

Анонимен

преди 1 месец

Без руснаци, украинци, перси, араби и кубинци българския спорт е като украинската армия, пълна нула.Честита Олимпийска титла на Магомед, който доказа, че е голям спортист и се бори много спортсменски, не посегна към контузената ръка на своя противник. Това е руското възпитание, другари тро лове.

99

Анонимен

преди 1 месец

Има решение. Когато онези каращите се, Костадинов ще е против това, но другите са повече, гласуват решение да се изисква от сайтовете да предоставят информация за IP, от които лъха антибългарска агитация.

98

Бонго Бонго

преди 1 месец

Ку та набарам хорошутко .Пистолета ти ще ти го навръй нейде.

97

@@@

преди 1 месец

Хасковските сервитьорки са си шест, между другото бе ръб.

96

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен141са ше земе едно кошле ойро и пожизнена пенсия що с медала върви и майстор на спорта, или съответната осъвременена титла. за инж. балкански е важен не медала, важно е че не е състезател на цска и не е украинец.