120

Фен на Карлос

преди 1 месец

Карлос Насар преподаде един урок на българските депутати - не се продаде за пари. Освен тежкоатлет от световна класа, той е истински човек с доказано функционираща ценностна система. Поклон за положените усилия, за безкрайните тренировки и лишения! Честит златен медал!

119

НАГЛИ РУСОФИЛИ....

преди 1 месец

РАМЗАН КАДИРОВ ЕТНИЧЕСКИ РУСНАК ЛИ Е?.... СЪЩО И ПУТИН - ЕТНИЧЕСКИ РУСНАК ЛИ Е...??

118

Анонимен

преди 1 месец

Новият Гълабин Боевски.И за него се радвахме, помните ли?А се радвахме и за тия дето разбиха футбола в Бг, помните ли?Със знамена и клаксони.Висяхме по градинките.Сега ни е срам от всички тези хора.И съжаляваме.По - полека с патриотизма и то в 21 век.

117

анонимен келеш

преди 1 месец

Всеки медал за България на тези Олимпийски игри е пирон в ковЧега на нашите кУпейки:):):)Те искат русия да печели медали:):):)Обаче техната русия скоро няма да има спортисти на такива спортни състезания:):):):)Да ходат там да си прават неква алтернатива със Иран,Северна Корея,Сирия,Ангола и Никарагуа:):):)Вчера на баскетбола САЩ си поиграха на котка и мишка със сърбите и накрая за една четвърт ги изкормиха:):):)Утре идва ред на франсетата и после отново ЗЛАТОТО:):):)кУпейки нещо?:):):)

116

До Айляк

преди 1 месец

А какво да избере, като майка му е българка? Майката е 100 % българка. Майката винаги е една. За бащинството знаете, че може да се спори.

115

Айляк

преди 1 месец

Целуна си трибагреника ни пришит на екипа му, изпя си кат' пич "Мила Родино", гласът му ехтеше из цялата зала, златен медал на гърдите му...и това става насред родния му Париж. Какво можем да искаме повече? Късметлия сме, че е избрал България. Само да не го изтървем, че тогава лошо...Да не забравяме, че Карлос е много млад...и може да изравни рекордните три олимп. титли на друг наш велик щангист - Наим Сюлейманоглу.

114

Анонимен

преди 1 месец

А Русия колко медала взе?? Путин ще се радва ли?

113

Тачо

преди 1 месец

Повечето от тук коментиращите специалисти,не са се събллчали по физическо и най-тежкото което са вдигали е шкембето си за да могат да си видят мамалигата и да се из.пикаят

112

анонимен келеш

преди 1 месец

кУпейките рИвЪт:):):)Що ме цензурирате бе?:):):)

111

Teнгри кан

преди 1 месец

Toчно това писха днес, на една доста глуповата статич във Фес-а;))) И този не е българин. Иначе, школуваното глобалистко съзнание на по-младите поколения, ще го нарича "българин", но ние, истинските българи, знаем, че не е, както не е българин, както и Божидар Андреев не е българин. Дайте се, разберем. Ние сме на дъното и не ни е нужно фалшиво спортно напопмване, че сме нещо. Ние сме Дъно! И скоро ще го разберете с поколението на "райският газ";)))

110

Бонго Бонго

преди 1 месец

ВЕЧЕ НЕ СЕ КАЗВАТ РУСОФИЛИ , А ХОРОШУТКИ ИЛИ ХОРОШУНДИ ХА ХА ХА ХА ХАААААААААААА

109

Бонго Бонго

преди 1 месец

Русофилите хорошутки да одят при Радев ХОРОШУНДАТА.

108

анонимен келеш

преди 1 месец

*** рИвЪт:):):)

107

Анонимен

преди 1 месец

То па все едно русофилите играете за България

106

Бонго Бонго

преди 1 месец

107 ми голям коментар наистина браво!Руските хорошутки отиват на фронта, че пуйтийн иска .

105

до

преди 1 месец

Фалшиво звучиш и ти.Територията е на Източната римска империя преди тук да дойде ордата на прабългарите.Те дават името на държавата България, която не е призната от Византия, а хановете и са нещо като международни терористи за империята, едвам се кръщават да влязат в Европа да ги признаят, но лъжат за вярата си, останали са езичници и войнстващи атеисти.

104

Анонимен

преди 1 месец

Ами самия факт, че са избрали България, да се състезават за България, значи нещо. Нали се сещате, че всяка държава би искала да има олимпийски медалист и би го приела. Що не отидоха да се състезават за голташка пРосия ами дори рускините се състезават за държави от ЕС? А kAпейки?

103

Анонимен

преди 1 месец

За русофилите България е руска територия нагло окупирана от някакви измислени българи

102

фалшиви медали

преди 1 месец

Не се радвайте, това не са истински златни медали, а от фалшиво злато като позлатата, която няма чисто злато.След провалената олимпиада в Токио, дойде реда на фалшивата олимпида, в Лос Анджелис ще е последната, след 2032 няма да пращаме нищо по олимпиади като в евровизия.Това са реалностите.С такъв народ няма как да има такава държава.

101

Стига глупости

преди 1 месец

Майката на Карлос Насар е българка.Така ,че има пълното право да се състезава за България и да се чувства българин.