49

Анонимен

преди 1 месец

Ами няма да е Рашков Дамаджаната, изяжте се!

48

до 44

преди 1 месец

Киро е двоен агент. Вярно е, което казвате. Дори Кирил сам се похвали преди години, че когато кацнали с Тери Бърт на летището в Москва, ги чакали 8 черни Волги. Посрещането им било като в екшън филм. Също така Кирил когато се върна от Брюксел, след като службите тарашили офиса му (там), заради съмнителни преводи на пари, пристигна в Дупница, в родната къща на майка му. Четирима руснаци го пазеха 6 месеца.Бай Петко баща му е в основата на всичко.Киро е учил в руско училище. Международен измамник.

47

Прав е.

преди 1 месец

Като почне да назначава, дали ще видим дебелата сянка зад него....

46

Анонимен

преди 1 месец

Кирооо, всички чухме как обясняваш "с наше МВР ще правим избори". И продължаваш да риеш. Вола рие на гърба му пада. Вместо да се плюнчиш за вътрешния министър, вземи да се погрижиш за Лена, че 4 обвинения я чакат в съда! Отложила е за 12.08 разпитите. Загазихте много здраво в калта.

45

Анонимен

преди 1 месец

видяхме как частния паркинг на Русе,рекетира тировете,как се оформя инфраструктура,движения ,отклонения и МВР министъра не знае за рекета ли?

44

поздравления

преди 1 месец

До БГ МЕРИНДЖЕИмного точен коментар

43

Нане

преди 1 месец

Прибирайте кирчуту на сянка.... Слънчасал е завалията кЪнаТска.... ===)))

42

КИРИЛ Е ПУТИНИСТ

преди 1 месец

С УВОЛНЕНИЕТО НА ГЛАВЧЕВ, ПРЕДАДЕ ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО НА ПУТИНИСТА РАДЕВ.... НЕ Е ЛИ ВЯРНО?

41

Анонимен

преди 1 месец

А първия психиатричен тест ще докаже, че Кирил Петков е с ментални проблеми.

40

Анонимен

преди 1 месец

Кире нелегален кеш имаме ли? Ще купуваме ли? Само гледай да не ни сбара министъра на вътрешните работи, че не е наш човек..засега.

39

ъъъъъъ

преди 1 месец

кире , оди барай парапета политиката не е за теб , то и парапета дали е за теб не се знае де

38

Киро Почтения

преди 1 месец

Ако госпожата не назначи моя приятел Рашко, значи е приятел на Путин и човек на Пеевски и няма да и дам сертификат за почтеност защото спъва Промяната

37

БГ МЕРИНДЖЕИ

преди 1 месец

МИСТЪР ПРОСТОТО СЕ НАДЯВА МИСТЪР КЕШ ДА ВЪРНЕ МИСТЪР ДАМАДЖАНА ЗА МИНИСТЪР НА МВР?

36

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 16: Най-безобиден бил Киро !?? Ха-Ха ! Този некадърен и корумпиран шарлатанин отново се опитва да дава акъл ! Мноого иска да е "техен" вътр.министър,а защо ли !?? Още ли си мечтае за "негови хора" ? Този лъжец да се маха,и 3 % ще са им много-и на него,и на Асен,и на Лена,и на Лорер,и на пътуващия Ники,и на Рашков,и на Атанасов,...и на всичките им Послушни Приятелчета,любовници и роднини ! Достатъчно много съсипаха държавата!

35

Анонимен

преди 1 месец

Сложете пудела за министър на МВР!!

34

пияница мистик

преди 1 месец

Аз ако съм на Кирацата ще предложа Дамаджаната с 21 имота да е начело на МВР. Какво сега?!?! Той си е наше момче, търкалджийче

33

Анонимен

преди 1 месец

Кирил Петков защо не му е важно кой ще е финансовия министър в служебнив кабинет? Най вероятно служебния кабинет ще трябва да прави бюджета на държавата за следващата година. Бюджета на България или изборите са му по-важни, че толкова драпа за вътрешния министър и министъра на електронното развитие?

32

ПП-ДБ И ФЪРЧИЛОТО

преди 1 месец

НЕ Е ВАЖНО КАКВО ЩЕ НАПРАВИ ЗА НАРОДА, ЗА ДЪРЖАВАТА, А КОЙ ЩЕ НАЗНАЧИ ЗА МВР ШЕФ ЗА ДА МОГАТ ПП ДА ПРАВЯТ АЛАБАЛА С ПРЕЗИДЕНТА И МАШИНИТЕ, ЧЕ ЗАГУБИХА 300 000 ГЛАСА БЕЗ АЛАБАЛАТА?

31

Анонимен

преди 1 месец

Плана на Крил Петков и ПП-ДБ беше идеялен. 1.Променяме конституцията и президента избира от списък. 2. Минава ротацията и Атанас Атанасов става председател на парламента. 3. Чупим сглобката и отиваме на Избори със служебен премиер генерал Атансасов, който си назначава наш кабинет. 4. Печелим изборите с голяма преднина. Лесно е.. Само че нещата ужасно се объркаха,,,,,

30

bs

преди 1 месец

Още някой, който да не е вътрешен министър!? Само трима ли са, или имате и други предпочитания!? Кой ми с.а в гащите, това ви определя изцяло!