93

107,

преди 1 месец

Точно обратното, българинът, като тебе, изобщо не мисли, че австрийците са щастливи и ти го доказваш. Това е, ЗАЩОТО СИ БЪЛГАРИН, и не разбираш какво е щастието за австрийците. Простичко е.

92

Анонимен

преди 1 месец

Ако през 1945-та година тук не бяха дошли руснаците, сега щяхме да сме богати и щастливи като Италианците и Испанците. Но руският ботуш ни смаза.

91

до 104

преди 1 месец

Абе пак се ядва, не е за прибиране. Мигранти ние не сме виждали още, но мюсюлманите тук като цяло са доста свестни и отворени. Никакви проблеми в 90% от градовете, но на север хората са други.

90

Емигратор

преди 1 месец

Не мога да ви променя мисленето, но мога да избягам от вас, жалки българи нEЩАСТНИЦИ.

89

Въпреки

преди 1 месец

Проблемът със щастието на Българина се корени единствено във културата възпитанието и възприятията за живота и света. И всичко пари на света да дадем на българското общество го пак ще се чувства нещастно, защото ще мисли че някъде незнайно къде има хора които живеят по-добре от него..

88

Анонимен

преди 1 месец

Аз не знам, защо българина си мисли, че в Австрия нямат никакви проблеми. Да по-богати са от нас като цяло, но и корупция има, и престъпност има, и здравеопазването им е от типа получаваш час за преглед за след два месеца и т.н. Да не говорим, че самите австрийци са доста студени затворени хора, няма представа в какво точно им се изразява щастието.

87

Киро Брейка

преди 1 месец

Това е заради комунистическото ни минало, което ни държеше бедни роби, радващи се на банани и портокали, докато през това врене в Западна Европа си живееха живота в най-хубавите години за човечеството. Обикаляха света свободно, печелеха Световното по Футбол, забогатяха и поумняха, докато тук народа се гордееше колко хубаво затваря буркани и как от миZеpията "има за всички по равно" .... НАЛИ ДРУГАРИ?

86

Анонимен

преди 1 месец

До я стига Е, да де, ама на едно място са повече, на друго по-малко. Да си учил случайно за средно аритметично? Или що да се "вързваш" на даскалите, нали/

85

Анонимен

преди 1 месец

И да не са нещастни изглеждат такива, все наборсучени, все готови за бой и скандал, все някой друг им е виновен за проблемите.

84

97,

преди 1 месец

Те и тука пушат козче, че и повече, ама повече се оплакват.

83

:E

преди 1 месец

Сега вече спокойно мога да ви го кажа: "ЕЙ НЕЩАСТНИЦИИИ!!!"

82

Анонимен

преди 1 месец

90% от коментарите отричат очевидното. Констатацията в статията почива на допитване на такива като вас. Тя се базира върху субективно усещане, че сме нещастни. С други думи хора като вас, а може би и някои от вас, са се оплакали (попълнили съответните отговори), че са нещастни. И има ли нещо по-нелогично сега да ревете, ама не, не е така. Хем сърби, хем боли.

81

Анонимен

преди 1 месец

Пример - живея в малко градче в Англия. Разхождам си кучето в нов парк, където не сме ходили вчера и 4 непознати ми се усмихнаха и поздравиха за има няма и 2 км. Или ходя да бягам в поле, където друга напълно непозната жена ми маха от другия край на полето. В България това никога не ми се е случвало, но са ме псували ако заради мен и децата някой трябва да намали да пресечем и аз не ги разтикам да минем бързо като Юсеин Болт

80

Анонимен

преди 1 месец

Хайде стига с Глупостите вече бре Българино! До сега издържахме на толкова избори,та сега когато ГЕРБ,ДПС и БСП от " статуквото" се разпадна,та сега ли ще " Плачем"???!-:))) Избори!!

79

до 91

преди 1 месец

Може и още как. Въпрос на нагласа е.

78

Анонимен

преди 1 месец

В това отношение другите народи са му намерили цаката - учат децата от малки, че усмивката отваря врати. А на един българин като е станал с левия крак държи да прецака деня на възможно най-много хора с кофти настроението си, после се прибира, овиква семейството, напива се и на следващия ден пак се събужда крив и махмурлия и се почва отново

77

Анонимен

преди 1 месец

Най-щастливи са датчаните, не австрийците. Не знам откъде е измислена тая статия. Най-важното е да се проумее, че не може да бъдеш щастлив, ако хората около тебе са нещастни.

76

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 89 - Ами, явно има причини. никой не ходи начумерен и гневен, ако му е добре.

75

Анонимен

преди 1 месец

Съжалявам но една от нашите върховни ценности е мрънкането. Не може да ни го отнемете без значение, колко сме уредени, сигурни, нестресирани, богати и т.н. Все ще си мрънкаме за нещо, защото това е единствената ни обединяваща черта към момента.

74

Анонимен

преди 1 месец

Така си е, с който чужденец говоря все им прави впечатление колко начумерени, гневни и агресивни са българите. Като излезеш в чужбина - усмихнати, приветливи, поздравяват, у нас ти набиват средния, теглят ти една и айде всеки по пътя си. Зависи от нагласата на човек.