39

селянин

преди 1 месец

след октомври кога де падат следващите

38

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ са си последователни и отговорни в своята политика, дори имат сериозни познания относно воденето на дипломация, което е полезно за народа видно от международните резултати на страната. Вие сега от какво пак ще търсите да се оплачете, ме ви мързи да работите?

37

Анонимен

преди 1 месец

Погледнах го добре. Само дето не разбирам на какво дължи този тен?

36

Да не дава

преди 1 месец

Господ никому такова спокойствие като неговото

35

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Дон мафиозо се прави на скромен Каналите с наркотици са добре изградени.Той е Един от хората който отдавна е решил на кой ще може безпроблемно каналите да минават през България.Негови приближени акули-трафиканти които му снасят сериозни суми.Тези които ги хващат по границите не са в схемата и искат да минат метър ..Хората зад океана са на върха на хранителната верига,.Те казва Да или Не.

34

Боби

преди 1 месец

Какво го бърка, той е премиер под масата за вечни времена и дърпа конците на всички премиери. Осигурява си винаги първо място и без него няма правителство. Той е златен пръст и носи царска корона. Няма сваляне колкото и избори да има. Всичко работи за него.

33

Поздравувам

преди 1 месец

Премиерът Борисов с Новият му Висш Пост в НАТО! Премиерът Борисов е Велик - той е на няколко места ЕдноВременно - Благодарение на Аватарите си!!

32

докас

преди 1 месец

Тоя мазен лъжец и интригант, защо още е на свобода? Нямало било значение но от всички кандидати, всичките са калинки на ГЕРБ. А на предните избори от махалите *** всичките се оказаха от ГЕРБ и Главчо не хвана един купен глас. Без махалите тоя про ст кал пазанин ще се бори да прескочи 4%. И няма да се разхожда в парламента а в пандиза. Ще се сети набързо кои му пълни чекмеджето с евро и злато и коя е Мата Хари. Слава Богу идват избори да ги гоним, мИрси.

31

Анонимен

преди 1 месец

Погледнете го добре - ей това нещо беше Премиер, при това редовен и при това цели 12 години ... издигнат и крепен от Мафията, Задкулисието и Олигархията. И натрапван денонощно, колко е велик естествено от тиквено-прасешките медии (95% от всички медии в България)

30

Анонимен

преди 1 месец

Нямало, Бойко я да сложат Рашков дали няма.Да те тикнат пак в дрънголника.Това са комунисти бе човек.Радев, Доган, това е КГБистката школа в Бг.

29

Анонимен

преди 1 месец

Брутният външен дълг (частен и държавен) на България към края на март 2024 г. се увеличава със 193,2 млн. евро (0,4%) на годишна база и възлиза на 45,295 млрд. евро.НЯМА ЗНАЧЕНИЕ БАЦЕ КОЙ ЩЕ Е ПРЕМИЕР. ВАЖНОТО Е НЯКОЙ ДА ПЛАЩА СМЕТКАТА. ВЪПРОСЪТ Е КОЙ!???

28

Няма значение

преди 1 месец

Защото общо взето всичко общо евзето.

27

Еврото Петьо

преди 1 месец

Няма значение.След като окраде държавата няма значение за Винету.Милиони,пачки,кюлчета и Барселона.

26

ГЕРБ е ГЕРБАЛА

преди 1 месец

Българското крило на терористичната групировка Хизбула

25

Анонимен

преди 1 месец

Кой да ги оспори като само твърдите електорати гласуват и активност 30%, заплатите си им вървят далаверите също ,отговорност от никой не се търси

24

Главчев е

преди 1 месец

Най д1ртия български наркоман

23

Анонимен

преди 1 месец

Няма значение, защото Главчо е тотал щета. Колкото повече е премиер толкова повече загуби ще инкасира ГЕРБ!

22

Бойко е гангстер

преди 1 месец

Като от Готам Сити

21

Къде са магистралите

преди 1 месец

България няма нито една магистрала, а ЕС отпусна 24 млрд евро. Всички са на кюлчета в Шкафчето.

20

Абе къде е

преди 1 месец

Мара Габриел?Бохо да не я е продал на чернените фенери?