162

До 159

преди 1 месец

Как ПП с доноси до американското посолство са довели до Магнитски за Пеевски.Пеевдки е санкциониран с Магнитски през юни.2021г.,а ПП са партия от сеотември2021?Айде малко по-сериозно.

161

Анонимен

преди 1 месец

И този окончателно изперка.

160

Анонимен

преди 1 месец

На тоя ***, някой вярва ли му?

159

Анонимен

преди 1 месец

Бесен нерез вади компромати от пощенската си кутия,хваща един от тях и тръгва след шкембето си в кулоарите на НС.Тича докато се срещне с журналисти,за да си пласира порцията интриги и *** истории, измислени от празната му тлъста кратуна.

158

Кръчматъ

преди 1 месец

Докато беше на "Хранилката" на ДПС и под "Чадъра" на Кръстника на Мафията в Бг, Шишо Пържолата, трупаше капитали и беше в числото на "недосигаемите", но с времето "младежа" порастна, укрепна, придоби увереност и реши да изтласка от поста му застаряващия Кръстник, и да заеме неговото място..., не успя, оказа се, че Кръстника е още силен..., всъщност, това е напълно етествена и нормална постъка в борбата за власт в Мафиотските структори!

157

ДЕЛИРИУМ ТРЕМЕНС

преди 1 месец

ШОПАРЛАНДУСЪТ ЯВНО ИЗПИТВА ПАНИЧЕСКИ УЖАС ОТ БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА, КОГАТО ИЗВЪРШВАТ СВЕЩЕНИЯ РИТУАЛ ПО ДЕГУСТАЦИЯ НА СВЕЖО ШОПАРСКО И ЗАТОВА ОТСЕГА К В И Ч И НЕИСТОВО!!!... СПОКО ШОПАРЛАНДУС, ЩЕ ТИ ВЪРЖЕМ ПАНДЕЛКА ЗА ЗАЩИТА КАТО БЕЗЦЕННА БИОЛОГИЧЕСКА ЕДИНИЦА!!!...

156

ДЕЛИРИУМ ТРЕМЕНС

преди 1 месец

ШОПАРЛАНДУСЪТ ЯВНО ИЗПИТВА НЕИСТОВ УЖАС ОТ БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА, КОГАТО ИЗВЪРШВАТ СВЕЩЕНИЯ РИТУАЛ ПО ДЕГУСТАЦИЯ НА СВЕЖО ШОПАРСКО И ЗАТОВА ОТСЕГА *** НЕИСТОВО!!!... СПОКО ШОПАРЛАНДУС, ЩЕ ТИ ВЪРЖЕМ ПАНДЕЛКА ЗА ЗАЩИТА КАТО БЕЗЦЕННА БИОЛОГИЧЕСКА ЕДИНИЦА!!!...

155

Анонимен

преди 1 месец

Прасето и то като Гешефт. Всеки ден плаши с нещо, но резултат никакъв. Това, че е плащал заплати месечно на всички политици не означава, че тези няма да се съюзят и да му прегризят гърлото. Все пак всички са хиени и майкопродавци. шоуто тепърва предстои.

154

Анонимен

преди 1 месец

155 И теб да те наклеветен с лъжи и недоказани обвинения в САЩ, корупционнатасекта ПП,ДБ, и ти ще си изнервен. България има свирепи престъпници в бизнеса, в приватизацията, спецове по кражби на държавни пари в куфарчета, офшорки, в политиката с влияние, рекет, свързаност с подземния свят, но си живеят свободно, харчат милиони, милиарди, и не са в списъка Магнитски. Пеевски пречи на политическите амбиции на някои, които имат покровители в САЩ. Един такъв бе осъден за корупция на 100 години, апроп

153

Анонимен

преди 1 месец

ДО ДНЕСА ОСТАВЯТЕ ПЛАТЕНИ ГНУСОТИИ ПОД СТАТИИТЕ ТОВА ЛИ Е КУЛТУРАТА ТОВА ЛИ Е БЪЛГАРИЯ ТОВА ЛИ Е ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА ТОВА ЛИ Е НОВОТО А ТРИЕТЕ И БЛОКИРАТЕ ПО ИЗБОР 2024 ГОДИНА Е ТОВА НЕ Е НОВОТО НЕ ПЪТЯТ НА ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ

152

Анонимен

преди 1 месец

150 Те сами се издадоха, Зафиров от БСП бе ясен и лаконичен, например. Пък и не е толкова трудно да предположим с какво се занимават шарлатаните Киро, Кокочо, летящият Ники, дашната Лена до парапета...с това, да унищожат ГЕРБ и Борисов, да заграбят с алабала властта и да си живеят отново, в лукс, с лъж, и нищоправене, освен, лошо за държавата и всички нас.

151

дпс

преди 1 месец

Шиши вади малко комромати и поолека взе и да плюе там от дето вода е пил. Чакаме и ответната помия по него. Малко заприщена, ама като се отприщи - май в Дубай ще му бега дупата...

150

Ром"с

преди 1 месец

Само като прочетох...че Асен Василев ще помага Русия с финансови средства и ми става ясно тоз какъв артист е ..само и само да го махната от списъка на Магнитски и да освободят авоарите му по банките .Откакто го сложиха в списъка на Магнитски той просто се разгони ..по медии.абе по ТВ показват ли го ?(Аз не гледам таз ГМОшна ТВ с подставени лица от поставени ведущи с пропрагандистическа цел,а НЕ С ИНФОРМАТИВНА ! като Бойко Василев смазочен материал ,Крумова Лора ..тя е готова на всичко..Светльо..

149

Анонимен

преди 1 месец

Всички са от един дол дренки, обаче трябва да се даде възможност на някои от тях, които могат да свършат нещо полезно за държавата и хората. А не да избираме екзотични финансови министри- международни измамници, лъжци които подават лъжливи декларации, които обичат да летят и които правят кариера до парапета. Още по-малко, за фантазьори, които обещават "величие", или излизане от НАТО и ЕС.

148

Реципрочев

преди 1 месец

Делян,Дебелян и Понас ран....искат да яхнат държавата,но се де бели и ще я счупят.

147

Простако

преди 1 месец

Дано ти пръснат пръстена с помпа за гуми!Таквка свинска простотия архивите не познават!

146

Анонимен

преди 1 месец

Всичко беше измишльотина на Пеевски, а пък той командва медиите. Това го слушахме до втръсване цели два месеца

145

Шишо:

преди 1 месец

"правят тайни срещи".Е,колко да са тайни,щом Шишо ги знае?Или МВР,,Прокуратура ,ДАНС МУ докладват?

144

Анонимен

преди 1 месец

Тоя в лицето прилича на нещо, което крава би изс рала на полето и после цялото стадо са минавали през него няколко дни.

143

Пеевски

преди 1 месец

Нещо се уплаши от Доган.Спря да говори за "новото" начало и да "громи" деребеите,които съвсем неправилно нарича дерИбеи.