71

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 55Че то част от тези всичколози си имат фенове и абонати в пейтриан.

70

Анонимен

преди 1 месец

Безработица винаги ще има при демокрацията.

69

Анонимен

преди 1 месец

Европа вече катастрофира икономически. Германия отбелязва вече 4 порени тримесечия спад на БВП. В Англия вече се бият улиците все едно е гражданска война. САЩ е на път да се срине. Последните данни за безработицата и доходите са по лоши от очакваното. Япония също се срива. Борсата в Токио записа в най големият спад в историята като загуби цели 12.4% за един ден.

68

Анонимен

преди 1 месец

Това, което трябва да се вдигне е ЛИХВИТЕ ПО КРЕДИТИТЕ и всичко ще си дойде на мястото.

67

Анонимен

преди 1 месец

Повечето от кухненските стоки роботи които американците са показали на изложението в Москва, които са се дискутирали в прословутия Kitchen Debate, са били само концепти, но са представяли всичко като че ли всяко американско семейство живее в такива свръхмодерни кухни с роботи, при това работи само мъжа, а жената си стои в къщи и се занимава с високотехнологичната кухня. За хората от СССР това е било като шок.

66

Анонимен

преди 1 месец

Държавата представлява 1.6 млн слабо-умни административно безполезни хрантутника-заплатаджии.Получават,но не изработват и 1 стотинка от заплатите си.4.6 млн са ТЕЛК сакати.2,6 млн.са пенсионери и се припокриват и наслагват всички едно в друго.Всички тези крадат парите на реално работещите хора.Реално работещите,хранят цялата тази смешна, жалка,безполезна свръх мало-умна и ненужна пас/мина м.ръша!

65

Анонимен

преди 1 месец

Светът навлиза в нова фаза на икономическа рецесия. Този път кризата ще е тежка заради структурните промени в икономиките, заради това че индустрията на практика е унищожена и вече имаме обърнатата демографска пирамида. Тази криза вероятно продължи поне 15 години.

64

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 56Има американци живеещи в колите си заради високите наеми на жилищата в големите градове.В България почвата е плодорадна и ако човек отглежда животни и различни култури, то може да не се налага да работи в някоя фирма.

63

Анонимен

преди 1 месец

Никсън победи космическата техника и ледоразбивачите с кухнята и съдомиялните машни в кухненския дебат с Хрусчов, но сега проблема е, че няма такива съдомиялни машини и джинси които руснаците да не могат да си купят от някъде, и затова сега трябва да се воюва пряко с оръжия с Русия. Сега трябва да се готвим за война.

62

Анонимен

преди 1 месец

Че то в провинцията някои работодатели си мислят, че 1000 лв нето са много в момента, като заплата, което е около 1300 бруто.Също в някои градове над 90 процента от работните места са подходящи за нискообразовани хора.

61

Анонимен

преди 1 месец

и от членски внос много добре се живее

60

Анонимен

преди 1 месец

При Тодор Живков ни разстрелваха на кльона и затова станахме 9 мильона.

59

Клецарчев

преди 1 месец

Кацарчев, нещо за сивия сектор да кажеш? Кви лишения, кви пет лева. По улиците само луксозни возила, което прави впечатление дори на богати чужденци. Панелни и ниско качествени постройки със съмнения за законосъобразност на застрояването се плащат кеш на по 3-4-5 евра на кв.м. Петък след обяд на границата с Гърция е половин БГ. Моловете пълни. Магазините пълни. Заведения се пръскат. Инфлуенсъри, блогъри, банки, кредити. Номер едно сме. Нищо, БВП е нисък. Крадене му е майката. Така се жевее у БГ

58

Стенли

преди 1 месец

Абе зозо не съм копейка ама можеш ли да ми кажеш като сме толкова добре защо България намаля с 800 к за 10 год без да сме във война или някакво голямо бедствие и пак ви казвам не гледайте само София и други големи градове България не е само София

57

а бе, дебили прости!

преди 1 месец

За 45 години социализъм не може да се постигне това което западът е постигнал за 300 години колониализъм и грабежи, това което го виждате на запад е резултата от стотици милиони убити и ограбени по целия свят. А и при социализма не се живееше лошо, но вие искахте като колониалистите! Е как живеете сега в клуба на богатите, станахте ли богати като тях.

56

до Зозо

преди 1 месец

Ти остави Гърция и пълните кръчми, ами кажи върнаха ли ти от ДСК париците? Защото по едно време ривеше, че ти гепили заплатката. Милионерино форумен:)))))

55

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/53 "че сравняваха с лъскавите стоки в Некерман" - некерман е реклама, не стандарт за сравнение. Рекламите на Ауди Q8 никъде по свет ане означават, че масата го кара.

54

Анонимен

преди 1 месец

Човек ако е изобретателен и не го мързи може да живее почти без пари. Нашите баби и дядовци преди 200 години не са имали пари но това не им е попречило да си построят къщи да отглеждат по средно по 5 деца. Сега проблемът че младите гледат на запад. Искат да живеят като американците. Лакомията е превзела умовете им.

53

Анонимен

преди 1 месец

Да бе, трябва! Ами вместо да блееш по телевизиите за трупане на его... свърши някаква работа. На кого да му пука за тези, които споменаваш? Кой да я свърши тази работа? Държавата е попаднала в спирала... той тръгнал за трайно безработните да мисли. преди да мислиш за тях мисли за трайно работните, които им плащат на трайно безработните. Всички станаха всичколози... а работа за 5 лв. не вършат! Хайде марш с тези изтъркани клишета!

52

Българин

преди 1 месец

Само преди 35 г бяхме в ямата на комунизма, а днес при демокрацията и ЕС икономиката се развива, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя, купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа спорта, пече се на шезлонг под чадър на плажа, върти западна кола по магистралите, и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите никога не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.