55

Анонимен

преди 1 месец

Слава на братския руски народ, че мачка кафявата чума, този път завинаги! Всички терористи, фашисти и нацисти трябва да изчезнат от света. Всички които взривяват мостове, журналисти, избиват невинни хора и отвличат момчета да ги пратят на фронта заради имотите на един наркоман трябва да си получат заслуженото! Мачкай Владимир Владимирович!

54

До 52

преди 1 месец

Наглия украинец дето прости се обяснява кой , какъв бил

53

БАНко

преди 1 месец

ОбективенЧо , ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ ЗА РАКЕТАТА НА НАТООВЦЕТЕ СРЕЩУ ДЕТСКАТА БОЛНИЦА , И ВИЖ ПОДБРАНИЯ МОМЕНТ ЗА ТАЗИ ИДИОТЩИНА ОТ ФАШИСТКИЯ РЕЖИМ НА ОСТАТЪЧНА У-КРАЙНА - СЪБИРАНЕТО НА НАТООВЦЕТЕ В ВАШИНГТОН !!!

52

До 59

преди 1 месец

Пак ли разхождаш тая камила

51

КАМАЛА ХАРИС

преди 1 месец

ТЕРОРУСКАТА НЯМА ДА СПРЕ С МЕЖДУНАРОДНИТЕ СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ДОКАТО НЕ БЪДЕ НАКАРАНА СЪС СИЛА И РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ТЪПУТИН ТАМ СВАЛЕН СЪС СИЛА!

50

До 52

преди 1 месец

Май не наглия украинец дето проси и се прави на велик и после що не го харесва никой

49

Обективен

преди 1 месец

До Да се знаеРусия никога не е нападала Украйна нали, проста ушанко? Кой удари детската онкоболница в Киев, уби и рани болни от рак деца? Кой почти всеки ден обстрелва град Харков? То бива *** русофили ама просто не се издържа това болестно състояние! За всички путинофили - четете историята *** - вижте след освобождението, кой почва да пречи на България, кой ни изостави когато Сърбия ни нападна? I ва световна война, кой нападна и обстреля Варна, кой после разграби България 1944 та?

48

Българин

преди 1 месец

То там си е така...

47

Христо Христов

преди 1 месец

Дано 300 анадолеца ме направят на путлероджендър и създадат в мен същото разпорено усещане което има Путлерини при всяка среща с Ердоган щ.

46

Анонимен

преди 1 месец

Още един пример за яловото натовско ПВО. От 89 дрона, дето летят с под 250км.ч. свалени по- малко от половината. А за ракетите даже и дума да не става. Е за какво да хвърляме грешни пари за този "Ирис", дето сега се каним да го ккупуваме? Какъв е смисълът, освен че някой лобист ще прибере тлъста комисионна? Що не купим като турците С400, или като гърците С300??? Защо са ни тия Страйкъри, като горят навсякъде в украйната???

45

Анонимен

преди 1 месец

Колко жалко същество е българина !!!

44

БАНко

преди 1 месец

НАТООВЦЕ , И ХИЛЯДИ ПЪТИ ДА ПОВТАРЯТЕ ЛЪЖАТА ВИ - СВЕТА ВИДЯ БОЛНИЦАТА Я АТАКУВА ФАШИСТКИЯ РЕЖИМ НА ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОТ КИЕВ !!!

43

Да се знае

преди 1 месец

Руснаците никога не са атакували Киев. Поне досега. Само разни градчета в радиус 200 км, където има военни заводи, летища и казарми с наемници.

42

Най-важното в, че

преди 1 месец

До 14. Анонимен. . . . . . Западното ПВО сваля почти всичко. . . . Даже и преди да бъде изстреляно от руснацията! За в бъдеще ще бъде сваляно от западното ПВО всичко, за което бива мислено даже преди изстрелването!

41

Факт

преди 1 месец

В Киев на практика няма разрушения от руски обстрел!Добре го пазят или просто не е цел?Щото сумати военни и промишлени обекти наоколо си бяха разрушени най-надлежно.Едва ли ще е проблем за Путин да превърне Киев в Газа(както биха постъпили американци и евреи),но кой знае защо не го прави.

40

Анонимен

преди 1 месец

Ало, мис ирките. Атакуван е не Киев, а градчето Васильовск, което е на 142 км от Киев. Там е летището, както и хангарите с първите 4 бройки F-16. Нека престанем да лъжем и манипулираме ако е възможно.

39

Анонимен

преди 1 месец

Мдааа, май тия Ф-16 няма да видят бял свят. Ще ги унищожат преди да излетят.

38

Анонимен

преди 1 месец

Забележете колко точно е отделена разрушената казарма от жилищния блок. Браво на руснаците - свръхпрпецизност на удара срещу фашистите.

37

Анонимен

преди 1 месец

"ракетна атака по посока на Киев и покрайнините му" - По-точно покрайнините и още по-точно ВВС-базата във Васильков. Там са F-16 или поне няколко броя.

36

Анонимен

преди 1 месец

Мръ сните азовци ще си платят скъпо за това, че 10 години избиваха с артилерия невинни жени и деца в Донецк, Луганск, Одеса, Мариупол, Горолвка, Краматорск, само заради това че говореха руски.