80

РЕШЕНИЕТО

преди 1 месец

Борисов, Пеевски, Петков подават своите оставки и напускат партиите си. След това партиите преминават през демократични избори за нов председател и едва тогава може да се говори за преговори и сглобки. Това е единственото решение за България. Разберете го. Не може цялата държава да сме роби на трима търтеи, които са се заинатили, като магаре на мост и смятат, че властта им се полага. Не може повече така. Държавата загива.

79

Абе

преди 1 месец

вярно ли ще се вържете на новия месия? Ще повярвате, че тази нова чиста личност идва да работи за просперитета на РБ или за доброто на своя джоб и рода? Старите не стават, новите са гладни. Та така.

78

МБГ

преди 1 месец

ИТН как изобщо влизат в Народното, когато няма нито един жив човек, който да свидетелства за това, че е отишъл до урните и си е пуснал бюлетина за тях? Мистерията на Българските Гласове

77

Много умен, схватлив

преди 1 месец

ГЕРБ-аните под ръководството на Господина от Банкя трупат негативи бавно и сигурно, което е сигурен път към техният предстоящ крах. Спасението за тях е да се освободят от оковите на Банкянският Ал Капоне и да издигнат истински лидер, който упорито да работи за политиките, които тази партия се стреми да представлява - за сега неуспешно.

76

Varg

преди 1 месец

Какви нови лидери,като Николай Марков и ивелин Михайлов ли?Не,мерси.

75

Нищо, но от сърце

преди 1 месец

Всички партии са МАФИЯ.Алчни за пари и богатства.

74

Анонимен

преди 1 месец

83 там е работа че не е българина. Сакскобурга Доган Местан украинският Станишев Линдакиро канадската прокопиева *** на фонддация америка, асан с американското местожителство, Леви Паси Хармпацинян Бабикян Халваджиян Местан Габриел Жорж морж и хиляди такива са пробутвани отвън

73

Анонимен

преди 1 месец

Е ПП, и Величие бяха нови лица,.:))

72

За 81

преди 1 месец

Това с ДС до кога ще се върти. Някой да е бил поне полковник при тия поне на 45 г. ще да е бил. Сега да е на 75 и нагоре. Мухлясал пенсионер или покойник. Пре демокраията минаха всякакви чистки и наши хора в службите. И капитала се завъртя. Жив набор не му е останал на някой шеф от ДС. Изтъркахте това ДС. Сигурно 3024 г. пак тия ще са виновни за неможенето на българина.

71

Освен

преди 1 месец

От нови политици имаме нужда и от нови гласоподаватели по интелигентни ако може.Не че няма такива по Дарик пускаха хора да говорят да си изразят политическите възгледи и някои ме впечатлиха!Вярно бяха 1-2ма мъже и една жена само но Евала.

70

Нито една

преди 1 месец

От партиите участвали до сега на изборите не стана!Всички са ДС проекти!

69

Абе

преди 1 месец

няма нови лидери, нови подходи и нови избиратели. Демокрацията се изчерпа. Търсете друго.

68

Бгг

преди 1 месец

България се нуждае от нов и по сериозен Народен съд, в противен случай българите изчезват.

67

Анонимен

преди 1 месец

България се нуждае спешно от велико народно събрание без нито един представител от тази паSмина която е в парламента.

66

Е да ама

преди 1 месец

Тия лидери ги изгонихте в чужбина да разнасят пица.

65

Анонимен

преди 1 месец

Гласувайте за Сектата на Сциентологията на Ивелин Михайлов

64

Радослав

преди 1 месец

До 61-вата, по добре булгаристанец отколкото путлероджендър продукт на ромско кръвосмешение като *** гласуващи за Костя Копейкин и родата му от маалата

63

ДО 68

преди 1 месец

До АнонименС ИКЗЛючение на Бойко Мутрисов !

62

Анонимен

преди 1 месец

Haй-ycneшнuтe nepuogu в Бr ca npu egнoлuчнu peжuмu...

61

МИСТЪР КЕШШ

преди 1 месец

Стефка Костадинска = ШЕФКАТА на *** !!!.....мълчи 5 дена за скандала, защото МОК И ПЛАЩА ТЛЪСТИ Миллиони ЕВРА в БАНКОВАТА СМЕТКА !!..ПОЗОР..СРАААММ !