15

Ние

преди 1 месец

Преди тва ще сме се самозапалили

14

Умрял от пневмония

преди 1 месец

Един милиард, даже 2 или 3 млрд. носещи маски се "разболяха" от пневмония, но световният жидомасон успя да скрие истината. Това задоволява ли ви? :)

13

Анонимен

преди 1 месец

Зависи в биолабораториите по кой от изброените патогени се работи преди да го "изпуснат" на някой пазар.

12

Световен Жидомасон

преди 1 месец

Ще ви изпопедерастим в България. Сорос плаща за това, за да затрие вси българи, като най-умните във Вселената .:):)

11

Анонимен

преди 1 месец

Когато носиш маска издишваш въглероден двуокис и обратно го вдишваш. Кислорода който вдишваш намалява и няма кой да убива бронхопневматичните бактерии живеещи в горната част на белия дроб.. Те се размножават до неузнаваемост. Белият дроб се напълва с течности и човек носейки маска се разболява от Бронхопневмония. А това че в инжекциите за Короната сложиха Графен Оксижен да прави съсиреци в кръвта и хората получаваха сърдени удари и от маските в белия дроб бронхопневмония!

10

ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ

преди 1 месец

АКО БЕШЕ ВАЖЕН ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ, ПЪРВО ЩЯХА ДА СЕ СПРАВЯТ С КАТАСТРОФИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ СА ВСЕКИ ДЕН, НО НЕ ИМ ПУКА ЗА ЖИВОТА. ПУКА ИМ ЗА ОБОРОТИТЕ В АПТЕКИТЕ. ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ.

9

Кога ли?

преди 1 месец

100 години от испанския грип не е имало пандемия, сега ни гласят следващата. Кога ли? Когато ни натресат дигиталното евро. Сатанисти, гнийте в ада!

8

Анонимен

преди 1 месец

В горната част на белия дроб във всеки човек живеят бактерии причиняващи бронхо плевмония. Йогите никога не боледуват от бронхопневмония, понеже дишат дълбоко и кислорода ги избива. Когато си сложиш маска, при издишване бронхопневматичните бактерии излизат и след вдишване от маската влизат обратно в белия дроб. При дълго време носене на маска в белият дроб се натрупва огромно количество бронхопневматични бактерии. Човек се разболява от бронхо пневмония. Бият му инжекция и умира от Ковид!

7

Милен Цветков

преди 1 месец

Маските са, за да мълчите.

6

До 5

преди 1 месец

Я кажи, водачо на стадото, защо слугуваш за 4-5к в склада, като си голям водач и не си овца?! Как тъй става?! Нали си много умен хахахахаххаха загубен бедняк страхлив.

5

Анонимен

преди 1 месец

КОЛКО БУФЕРИ ЩЕ СЛАГАТЕ НА СТАДОТО.

4

До 1

преди 1 месец

Е българските бачкатори не се вързахте, нали не сте овце, нищо че сте най-страхливите снишени бедни главици, слугуващи за стотинки до живот. Още помня оня борец, дето пукна във зверски мъки от КОВИД и последният му пост в мрежите беше как бил болен от настинката. Редом до загубения си баща, който оцеля и дано чете какво пиша. Не, не съм ваксиниран, просто имам самосъзнание кое е опасно и кое- не. Ама то самосъзнанието идва с парите и акъла.

3

Пландемия

преди 1 месец

Станете и те ще паднат!

2

Анонимен

преди 1 месец

Я си патогенирайте да не казвам какво

1

Не ви вярваме

преди 1 месец

Не вярвам някой да ви се върже отново на лъжите.