104

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Тоя за ковач става, ама за евродепутат е пълна издънка.

103

ВРЕМЕ Е

преди 1 месец

ВЕЧЕ ДА СЕ РАЗПАДА ТАЗИ ЕВРОПУМИЯ,КОЯТО НИ УПРАВЛЯВА С ДИКТАТУРА,А НЕ ДЕМОКРАТИЧНО!

102

Руя

преди 1 месец

Тия от Брюксел са пълни откачалки,а тоя Андрей Ковачев да вземе някой да го пребие.Ненормалник.

101

Бастун

преди 1 месец

В ЕС нямаш право на собствено мнение. ЕС диктува правилата.

100

Николай Стоименов

преди 1 месец

Андрей Ковачев е откровен п......

99

Наблюдател

преди 1 месец

Унгарците са най- гадните на границите - ако си от държава вън от Шенген ти изкарват всичко от багажа , само за да покажат власт . Вън от ЕС и Шенген , гадни маджари . Винаги са били наопаки . Използвачи и интересчии нямат място в ЕС.

98

Някой

преди 1 месец

Не мога да повярвам колко драскачи поддържат империята на злото . Даже унгарците, които са закърмени с омраза към всичко руско им промиха мозъците и сега са първи защитници на техните палачи . А тези от вас които злобеете срещу ЕС - отивайте за живеете в любимата ви Русия и тогава ще ревете . Сега живеете в демократично и свободно общество, а Путин изпраща на сигурна смърт своите граждани да се бият за амбициите му .

97

Гошо

преди 1 месец

Ковачев, тогава за какво ни е Шенген на нас? Можеш ли да мислиш с това нещо на раменете си? Не Унгария, а ние трябва да се махнем от ЕС защото е бюрократичен и няма никакъв смисъл от него освен за такива като теб.

96

Анонимен

преди 1 месец

а се сърдим на унгарците, че не ни искат в шенген, ами с такива като андрей ковачев се стига дотам

95

Смешник

преди 1 месец

Тоя *** Ковачев да нарамва мешката и отива на фронта да помага на любимата си Украйна

94

Дебил

преди 1 месец

Орбан знае какво е доброто и за Унгария и за ЕС. Европейските депутати май са възпитани в България?

93

Анонимен

преди 1 месец

Ами то и Бг не е в Шенген.:))

92

азггжожгг

преди 1 месец

Всички български политици които са такива соколи срещу Русия и всичко руско и всички които са в добри отношения с Русия да влязат в Специален регистър И след време когато установим че отново сме на грешната страна и влезем в брикс всички тия и фамилиите им да им стегнем багажа и да ги изпратим В някоя от верните на САЩ държави Сигурен съм че като брой Това са много малко хора и България въобще няма да усети тяхната липса и смея да кажа че още от сега не са ни нужни Чао палячовци и не можачи

91

Shark

преди 1 месец

ЕС е на път да стане по-зле и то Третия райх!! Затова понякога ми се иска ВСВ да беше свършила по по-различен начин. Щяхте да видите сега еда либерастия, толерастия, гей-паради, и навлеци от цял свят в Европа.

90

Анонимен

преди 1 месец

Кой е тоя Ковачев, с колко процента одобрение от българския народ се е заврял на това удобно място???. Аман от проамерикански, проукраински зомбита, но не и български представители.

89

Фют

преди 1 месец

Унгария много обича парите от Шенген, ама и много обича *** лер чето. Интересна двойна игра, та от два стола ще седне наземята.

88

Христо Христов

преди 1 месец

23+ % у нас гласуваха за Андрей Ковачев и Урсулата. И да ревете и да не ревете - факт.

87

Христо Христов

преди 1 месец

До Жеката/51 "Откога в Европа се наказва различното мислене,начин на говорене и вярата в идеали?" - ВИНАГИ. Други въпроси?

86

Васил

преди 1 месец

Този явно вече е от другата страна!

85

Анонимен

преди 1 месец

Колко съм щастлив :За Германия и Франсетата , руска газ , --БОЛ !За останалЕте от ЕС --санкции !Радвам се на ''ЕДИНСТВОТО'' в ЕС , ЕС много бил ''единен'' !