89

Анонимен

преди 1 месец

Отворете фейсбука - какво ликуване, какъв екстаз при жълтонасраните паветници, всичко са окичили със снимки на F-16 и вече празнуват победата над Русия.

88

До 82

преди 1 месец

Да точно Ю-туб е мястото, където е най-реалната информация и само ,дето не в Русия ги ловят хората като животи по улиците да ги пращат на фронта,а в Украйна и те мрънкат,че нямат ток

87

Анонимен

преди 1 месец

Украинците са набучвали децата на вили. Това е отвратително. Отвратителен народ.

86

Анонимен

преди 1 месец

Свалиха ли Мадуро?

85

Анонимен

преди 1 месец

Западът ВОДИ тайни преговори с Русия и абсолютно доказателство за това са разменените затворници миналата седмица! Само наркоман като на снимката може да не види това! А, че украинците ще ви захвърлят като използвани презервативи е още по-ясно!

84

Анонимен

преди 1 месец

Германският бизнес модел се основава на: 1. Евтина енергия от Русия 2. Евтини подизпълнители в Източна Европа 3. Стабилно нарастващ износ за Китай И трите вече ги няма, но германските политици и синдикати все още са психически заседнали в свят, който вече не съществува.

83

Анонимен

преди 1 месец

Aмu npaвuлнo! B мoмeнтa, в koйтo нagyшaт няkakъв gpyr no-roлям kяp u ca вu зaeвaлu co вce лeonapgu, naтpuoтu, eйбpaмcu u kвo лu нe oщe...

82

Анонимен

преди 1 месец

Русия е сред трите най-големи икономики в света с най-нисък държавен дълг на глава от населението.

81

Анонимен

преди 1 месец

Венецуела може да прехвърли правата за разработване на находища на страните от БРИКС.Както съобщи венецуелският външен министър, президентът Николас Мадуро е получил покана от руския президент Владимир Путин да посети срещата на върха на БРИКС, въпреки че страната все още не е присъединена. Самият Мадуро съобщи, че Венецуела може да предаде на страните от организацията правата за разработване на нефт и газ на своя територия и това може да се случи точно на октомврийската среща на върха в Русия.

80

До 80

преди 1 месец

Други просешки фантазии имаш ли,че на тия и децата вече се смеят

79

Анонимен

преди 1 месец

до 78, ами пусни си на ютюб поточни предавания от Санкт Петербург и виж хората на улиците, а също и от Киев

78

Укродебили!

преди 1 месец

Русия се сдоби по военен път с повече резултат от това което искаше от Украйна с мирни преговори. А сега украинците казват - не, не сме съгласни така, да се върнем на положението както беше на преговорите.

77

До 78

преди 1 месец

И като се събуди краката ти отвити,а да не харесваш наглите украинци няма нищо общо с русофилството

76

Анонимен

преди 1 месец

До 77, не само че я принудиха да застане на колене, ами даже я принудиха да се ***! Разбита икономика, галопираща инфлация, 300 000 млади руснаци в гроба, кмари унищожена бойна техника... А на среща - няколко превзети ниви в Донбас?!? Е дали Путина не е за бесене от собствените му хора?

75

Анонимен

преди 1 месец

Русия успя да се задържи, а и да се укрепи икономически, с БВП, сравним с този на Германия, в условия на скъпа война и широкомащабни санкции, наложени от Запада. Ситуация, на която никоя европейска страна, дори Германия, не може да издържи.

74

Анонимен

преди 1 месец

Всички хора на запад отдавна научиха от свободните западни медии, че в Русия вече не са останали мъже, учениците се привличат в армията, а Путин и целият кабинет на министрите се крият в ядрен бункер, но пpocтите русофили заслепени от бруталната кремълска пропаганда си живеят в някаква паралелна реалност и не могат да го разберат това нещо.

73

Анонимен

преди 1 месец

А какво става принуждаването на Русия да застане на колене? Принудиха ли вече Русия да застане на колене?

72

До.72

преди 1 месец

С кой си говориш,че не става ясно

71

Анонимен

преди 1 месец

чистия въздух" (CREA), от началото на специалната военна операция Русия е спечелила приблизително 200 милиарда евро само от търговия с изкопаеми горива с ЕС: около 107 милиарда от петрол , около 87 милиарда евро от газ, около 3,5 милиарда евро от въглища. И сега Bloomberg съобщава, че доставките на руски LNG за Европа растат.

70

Анонимен

преди 1 месец

До скоро, само до преди няколко години, имаше такава велика сила Германия. Активно и успешно участваща в най-важните световни процеси, икономически локомотив и политически лидер на обединена Европа. На нейно място сега има страна с умираща икономика, която се върти във водовъртеж от проблеми, и която, ако се появи в световните новини, играе второстепенна роля, като някои балтийски държави.