43

До 42

преди 1 месец

Когато има много деца, Бог ще ти даде и много възможности да се грижиш за тях! Децата не са разход. Те са богатство и с тях идва богатството. Когато в една държава няма млади хора тя умира! Не можеш да прави икономика без млади хора.

42

Сър Уилямс

преди 1 месец

До 39: Какво ги хвалиш тия слончета? Не е нормално по толкова деца. Нали после трябва да се мисли как да ги облечеш, образоваш, подсигуриш?! Тъмните са като животни, не мислят!

41

axxaaxa

преди 1 месец

Нормално при такава гроzотa каква конкуренция може да има. А и невежеството е блаженство в живота

40

Печките са

преди 1 месец

си такива, на, гли и грозни ... но самочувствие до небето!

39

Анонимен

преди 1 месец

Много ясно че ще са доволни. Там раждат по средно 6-7 деца. Докато яловите европейки с голям зор раждат 1 и много рядко 2. Смисълът на жената е да ражда деца. Жена която не ражда няма как да е щастлива защото подсъзнателно знае не изпълнява функция която и е дадена от Бог. Жените които раждат изпълняват волята на Бог. А жените кариеристки и златотърсачи изпълняват волята на Дявола. Затова и са нещастни.

38

Ако Тлъстините

преди 1 месец

Бяла Полезни - то нямаше до Водят, Не до 1, а до БезБрой - Здравословни Проблеми!

37

Хахаха!

преди 1 месец

Да, точно така, няма значение, какво е здравословно, важното е как се чувстваш :D

36

Чери

преди 1 месец

Нисък критерий, висока самооценка.

35

Всъщност...

преди 1 месец

Жените от Африка са НАЙ-КОМПЛЕКСИРАНИТЕ жени в целия свят. Не слушайте какво приказват, ГЛЕДАЙТЕ как се държат. НЯМА нито една жена с африкански корени която да се гордее с произхода си, с тялото си , с лицето си, с косата си.... НЯМА. Сменят си имената с европейски, обличат се като европейки, слагат си гримове за да изглеждат по-бели .... БРЪСНАТ СИ ГЛАВАТА И МАСОВО ХОДЯТ С ПЕРУКИ С ПРАВА КОСА.... Доволни ??? Не бих казал.

34

до Дид

преди 1 месец

Гроздето е високо и кисело.

33

Анонимен

преди 1 месец

Идеални са нигерийките. Аман от кахектични, на ръба на припадък от глад, напомпени джуки и цици. Къш ***.

32

Мъдрец

преди 1 месец

Трябва да се Мисли, че Всяко Приета Калория, трябва да бъде Изразходена, а Не Складирана! Секунда в Устата, но Вечност - в Талията!!

31

Станчо Хея

преди 1 месец

Немам идеал. Всичко е ва.

30

Свиинките

преди 1 месец

Клинично Затлъстели - само такива Статии ги държат! Обаче, пак Нормален Мъж - няма да ги докосне - може само някой ИзВратеняк!!

29

Анонимен

преди 1 месец

Нигерийките са много прави. Телата им трябва да могат да раждат и да отглеждат деца. За нормалния мъж плодовитостта е привлекателното в жената.

28

Анонимен

преди 1 месец

Тъй като от известно време се лансират П-дали, дебелани, грозотии, транс и всякакви други подобни - нека го кажа така. В какъв свят искаме да живеем - в красив, където имаме семейство и жената е женствена (не прилича на хипопотам) или в такъв в който слончета правят пируети на леда или пък нещо като събрание на ОЧЗ си показва подмишниците кои от кои по-дефектни, а някакъв говорител съобщава всички са красиви. Не спортуваш, мразиш да се къпеш - о горката това е заболяване, не я съдете.

27

:))))

преди 1 месец

Препоръчвам на прекалено пълните жени и девойки да си направят екскурзия до Куба. Ще се върнат с огромно самочувствие, защото там мъжете боготворят дебеланите. По принцип в цяла Латинска Америка се ценят пълничките женички и особено се държи на голямото 4-буквие. Много е смешно, защото никарагуанките често се класират на световни конкурси за красота, но в родината им дебеланите са по-предпочитани.

26

пенсионер-ветеран

преди 1 месец

Боже Мили, защо Така ни Наказа - и тебе ли ЮдеюМасоните те Купиха?!

25

До 1

преди 1 месец

Външният вид й носи популярност, а в областта на много професии гарантира добра кариера. Нямам предвид жените,които използват природните си дадености за да ги толерира някой шеф похотливец.Просто в много професии предпочитат да назначат стройна,грациозна млада жена с красиво лице.Красотата носи успех и в личния живот. Почти всички мъже на теория ценят скромните, умни, работливи женички, но се влюбват в красавици и в повечето случаи се женят за тях. Красивата има избор и си взима перспективен мъж

24

Анонимен

преди 1 месец

Е, какъв натиск да има в Нигерия след като по-принцип в Африка по-закръглените женски форми са на почит. Да не говорим, че в някои страни там дебеланите се смятат за красавици, а слабите за грозници.