52

Анонимен

преди 1 месец

Абе чегъртач учиндолски, що се не скриеш там където слънцето не огрява, бо к л ук с *** луците! Що народ излъга с обещанията си, ама Оня от горе гледа и съди и СТРАШЕН е Неговият съд............Това те чака!

51

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Славуната пропиля златния си шанс. Можеше да има премиер. Но си изигра картите по възможно най-лошия начин. Все едно да имаш 3 валета и 3 деветки от същата боя, да си под ръка, на белот на всичко коз и така да си изиграеш картите, че накрая да те овътрят. Ето това направи Славуната, защото акъла му колкото на едно врабче.

50

Анонимен

преди 1 месец

Славуца бута баба си по стълбите и я пита защо тича... Заради този индивид България загуби 2 години в безвремие... Мирна година... Да си ходи в подуенската дупка, и без това вече никой не го гледа...

49

Анонимен

преди 1 месец

А какво ще каже Трифонов за 4-те милиарда за безсмислените магистрали, заради които неговите айдуци разтуриха редовното Правителство?

48

Боби

преди 1 месец

Какво очаквахте от ИТН по-различно от преди? Да не си помислихте, че ще направят правителство? Бяха спечелили изборите преди няколко години, но върнаха мандата както винаги от страх, без да преговарят с никой.

47

Мария

преди 1 месец

Ние винаги вървим смело към всякакви без умия Ей какви ,,мъже" си имаме само наперени стоят пред портрета на Ботев.Срам и позор!

46

Анонимен

преди 1 месец

Идеално на следващите избори ппдб извън парламента и най накрая ще има работещо правителство на герб

45

за истината

преди 1 месец

когато не 70%,а поне 95% не отидат да гласуват,тогава и България и Истината ще възтержествуват!

44

Анонимен

преди 1 месец

Копейкин да дава по 100 евро кеш от партийната субсидия :)))

43

Анонимен

преди 1 месец

Тиквата и Просто Киро да дават по 100 евро кеш :)))

42

Ставри

преди 1 месец

Политическата обстановка ще се нормализира след 2027 година, когато бъде избран нормален президент. Този е част от проблема и не може да бъде част от решението. До което се докосне, го разваля. В главата му само власт и пари.

41

Анонимен

преди 1 месец

До 58 Кой вън, кой вътре в парламента го решават избирателите.

40

Анонимен

преди 1 месец

Верно ли някой си е вярвал, че ИТН могат да направят нещо друго с мандата?

39

Анонимен

преди 1 месец

Разни маргинали като бсп и ИТК вън от парламента

38

Анонимен

преди 1 месец

Сега да се видят хитреците от ИТН и Възраждане, които на всяка цена подливат вода на ПП, но не и на ГЕРБ и ДПС. Не за първи път тези продажници подкрепят с Шиши и Тиквата. То си им личи и по рейтингите. Едните няма да са в следващото НС, а другите са в свободно падане.

37

Анонимен

преди 1 месец

Слафчу, чагърташ ли, чагърташ ли ГРОБ?

36

Анонимен

преди 1 месец

Разните слафчувцуи, тошковци, балабановци и тям подобни бълващи про стотия, акъл и остроумия селски хитреци - не бяха ли инструмента за изчегъртване на мафията гробаджии и депесари - или сега очевадно лъсна скъпото продуктово позициониране на поредната патерица и па ля човски слуги..

35

Анонимен

преди 1 месец

ИТН е в Парламента за да пречи да се отървем от мафията, 3 години го доказва и само наглите чалгари отричат истината. Мафията, за да спаси ченгесарското статукво ги вкара в Парламента и парира работата му, свали редовното правителство, праща българите 5 пъти на избори за същото, похарчи 500 млн.лв.грешни пари за избори, за да се избира същото и мафията да държи всичко в престъпните си ръце.

34

Анонимен

преди 1 месец

Нема такъв народ, който да избере има такъв народ. Доган Борисов им даде 2 процента в последния час на изборния ден, та да влязат в парламента и да ги използват за среден...

33

Анонимен

преди 1 месец

Шутове на мутрите какво пак реват? Нали именно те бутнаха Правителството, в което ги нямаше господарите им от ГЕРБ и ДПС.