156

Анонимен

преди 1 месец

Вече даже не ми е интересенИзчерпа се

155

Анонимен

преди 1 месец

Идеята е самолетите Ф16 да излитат от Полша. Както Миг и Су излитат от безопасни Русия.

154

Анонимен

преди 1 месец

Географски съседите, които са с добро разположение за прихващане на руски ракети са Беларус и Черно Море. НАТО държавите Полша, Румъния, Словакия и Унгария са на запад. Пък ракетите идват от изток. Т.е. искането има смисъл с идея важни ПВО системи да бъдат бесопасно стационирани зад гранницата на НАТО и по този начин да бъдат недокоснати от руски ракети, тъй като Русия няма директно да напрадне територията на НАТО. Като това което прави и Русия слагайки тяхното ПВО на безопасна руска теритрия.

153

Путине

преди 1 месец

Дай срок два месеца обикновените хора да се изтеглят и Фърляй ядрото!

152

ало ало

преди 1 месец

и за какво са ти пари и оръжие?....задължаваш всички страни да свалят руските ракети, даже от испания, и от канарските острови може....който не слушка - в съда в хага!

151

мак

преди 1 месец

Пак нарежда и получава, но така са го научили приятелите, всичко за украйна без оглед на последствията, само и само да натрият носа на русия. Ако сега се съгласят, самите те ще са във война с русия и нейна мишена. Наглият някой ден ще нареди чужди войски да вземат участие и ес да му даде цялото въоръжение, което има. Той може всичко, да иска и да плаши. Само не може да се извини за укр. зулуми в миналото.

150

мдаа

преди 1 месец

Не е луд този, който яде баницата, а който му я дава!

149

Анонимен

преди 1 месец

Този продължава да призовава целия свят да се включи във войната на неговата фашистка държава. Зеленски е военопрестъпник и когато аплодисментите на запада, смехът и махмурлукът отминат, силно се надявам да бъде осъден подобаващо.

148

БАБА МАРА

преди 1 месец

ГЕНИАЛНА ИДЕЯ ДА СТАНЕМ МИШЕНА НА РУСИЯ КАК ПЪК НЕ ТОЗИ ***=ОТ САМОПРОС-ТО-ТИИ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР САМО НЕ И ПРЕГОВОРИ И МИР ОРЪЖИЕ ИПАРИ КОГА ЩЕ ПРЕКЪСНЕМ ДИПЛ ОТНОШЕНИЯ

147

999

преди 1 месец

Защо съседите?САЩ помагат на Израел,който е достатъчно отдалечен географски от тях.Тази мощна държава не би се затруднила да помогне и на Украина.

146

Халил Паша

преди 1 месец

Машала, Искандер Папаз, машала!

145

Анонимен

преди 1 месец

Първо Украйна не е в НАТО, второ съседите дадоха всичко що имат по скалдовете - без пари, трето една ракета от ПВО струва десетки, че и стотици хиляди, кой ще ги плаща - нелигитимния или народа който вече има трилион заеми или пък съседите е така защото са много богати?

144

До 147

преди 1 месец

Ами да си ги трепи като нямат акъл ,ама що ги занимава с неговите простотии

143

Анонимен

преди 1 месец

Съседите трябв да помагат да свалят евреина, защото изтреби младежите в Украйна.

142

До 145

преди 1 месец

Такива като тоя трябва да си говорят с македонци , литовци, латвийци и такива от неговия калибър,там глупостите му могат и да минат

141

Анонимен

преди 1 месец

До Алън Грант 133 - Е че тя Макединия наистина си е фалшива държава. Ти коя история четеш, македонската ли? Там на последната втора страница ли пише че не е фалшива?

140

До 143

преди 1 месец

Ами той като няма ,акъл си мисли,че и всички други са като него и някой ще умира за неговата, Урколадия,а наглите украинци ще ми лежат на плажа и останалите ще им бутат в устните като на гладни кукувици в чуждо гнездо

139

aZ-ът

преди 1 месец

тоз не са начеса бе, не са начеса мръсната к..вичка да запали цяла Европа, да накара всички да му водят войните . Не искаме бе, не искаме да мрем заради вас, искаме вие да *** сами бе...

138

До 143

преди 1 месец

Коя държава и защо хората в Донбас се бият на страната на Русия Дядо Моци

137

Дядо Соци

преди 1 месец

Ако това стане , ТСВ.Зеленски е в правото си да защитава държавата си от нашествениците , но има някои граници ,след които лошо.