223

Програмист

преди 1 месец

Минималнозаплатнициии в която и държава да идите на минимална все ще сте бедни ;) щото нямате ни умения, ни занаят, но образование

222

666

преди 1 месец

Упси и 230 не е чел статията. Какъв в. "Правда"? Тук е писано. Бе изпилскахте легена дъртите или просто си се заяждате. А и се отклонихме от темата, но ми се спи. Лека ви.

221

Икономист

преди 1 месец

Еми нормално.. като работят на минимална заплата няма как да е другояче

220

до 232

преди 1 месец

Ясно живееш в някакви си жилища,от някакъв фонд.Какво да говорим повече?!Ти не си слизал до центъра,не знаеш какво е паве.

219

666

преди 1 месец

До до226А статията е по-горе. От 9 ред надолу. Но за тия, които си оправдават нещастния живот с партизаните си прав. Вероятно неможещите и 2276 г. пак ще се оправдават с пра-пра-внуци на някой си от отряда "Чавдар".

218

до 231

преди 1 месец

Стой си там на село в землянката.Никой в софия не знае какво е - абник,нито - ве

217

Анонимен

преди 1 месец

Тоа па чичка бил израсъл на паве. Аве Бако, ако ще и на кьоше да си израснал си същия абник ве

216

до 226

преди 1 месец

Ти да не четеш Правда бе?!Лелеее какви заблудени имало.....

215

до 225

преди 1 месец

Че си от провинцията е гаранция.100%!Освен това аз съм израсъл на паве и къртенето на мивки дойде от провинцията.Да не говорим за векането,но както и да е.Пак ти казвам не си запознат за да твърдиш каквото и да е.Свий се там в гълъбарника и си трай!И не ми се отваряй повече,че ме дразниш с простотиятя си!!!!

214

Анонимен

преди 1 месец

Ами докато чакат с изкуствено увеличение на мин заплата да идат на почивка вместо да търсят начин да си увеличат квалификацията за да не са на минимална заплата, така ше е.

213

666

преди 1 месец

Абе като се задърляхте за комунизма, статията четохте ли. "24 часа допълва, че най-голям ръст на бедността по отношение на почивка се отчита във Франция, където голям процент работещи са принудени да си останат по домовете, дори и ако са в отпуск.Държавите с най-голям дял работници, които не могат да си позволят почивка, са Румъния (36%), Кипър (25%) и Гърция (25%). И там ли са управлявали БКП? А в БГ много са в сивата икономика. Ходили са, но си траят. Други просто си почиват на село.

212

до 223

преди 1 месец

Извиних се предварително за обидата,ако е обида.Не е обида а пряко казване,но явно си се обидил.Извинявам се пак.Децата ми са вероятно по-възрастни от теб.Много пряко се изразяваш без да познаваш миналото.Затова си позволих и пак ти се извинявам приятелю.Когато обаче виждам една гледна точка,без да разбираш какво се случва,е много трудно да ти обясня какво се случи.А това,че ви смениха имената насила пак беше от тях,от комунистите,заповед от Русия(СССР) тогава.Никога не съм бил против вас.

211

до 220

преди 1 месец

Извинявай ама ти си много тъъъп.Вероятно си и доста млад с много промит мозък.Съжалявам те.Бъди здрав за да проумееш какво съм написал,За съжаление доста има като теб и не ги обвинявам,просто нямате информация и вярвате на глупостите от медиите.Там в провинцията сте много зле информирани.

210

Христо Христов

преди 1 месец

Е па нали за дайте "ли сто в ЕС"?! Ли ако ревете?

209

до 213

преди 1 месец

Ама той капитализмът не е за всеки.Комунистите дето се пребоядисаха не са капиталисти.Ако бяха нямаше да разрушат заводите и да ги разпродадат.Свикнаха без труд на готово да са те.Е няма как да стане!Все някога се плаща!Там е разликата.Някои са се научили,че всичко ще им е без пари.Няма как!!!!!

208

До пари нема

преди 1 месец

Защо бе, вземи си евтина квартира, пък пак си купи тон храна и алкохол. Мани ги фукльовците. Да ходят и да луната асо искат. Те ходят не, за да се забавляват, а за да се покажат, че са били там. Умират от скука иначе. Техна робота.

207

до 211

преди 1 месец

Е да де,ама и метър да ти е,като не става вече го ползваш не за трошене на орехи а за бой.Има си време за всичко и не е до пари.

206

Анонимен

преди 1 месец

Между другото престъпниците най-парадират, че нямало държава.

205

Анонимен

преди 1 месец

Е как, народът купува апартаменти на кило, милиони в Гърция, Турция, Италия, Франция, Монако, а нямали за почивка..Еее остава и да повярвам

204

До 209

преди 1 месец

До възраст и манталитет. Почивка е да избухнеш по всички клубове, да отидеш на всички концерти, да си намериш приятелка за почивката, да обикаляш нон стоп, да изживееш истински имоции, да не изтризняваш. Да се чувстваш жив. И въобще да рестартираш. Останалото е мега скука. Но, всеки с неговото.