17

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски работи за разпада на ДПС. Това не е лошо

16

Когато сфинското

преди 1 месец

Подивее се отстрелва с АК-47.

15

Анонимен

преди 1 месец

Как грозньо ще командари етническа партия не е ясно. Вероятно ще има българско и турско ДПС. Това хич не е по вкуса на Доган. Значи, ДПС ще си остане турско, а Пеевски ще си иде в Дубай да управлява България. Както беше и преди.

14

Ха,ха

преди 1 месец

Медийният "магнат" Пеевски всъщност си е просто Делян Вайбъра,защото по Вайбър пише на Телеграф,кого трябва да ударят .

13

Анонимен

преди 1 месец

Споко ве, догито е стара кримка, действа бавно подмолно и сигурно, а и знае, че идват избори, като го извади от параламента ще почне сериозното отмъщение, а доги не прощава.

12

Анонимен

преди 1 месец

Дебелян Змеевски отвръща на удара? Глей какво нещо е магнитодвижещата сила само!!! Има стара българска поговорка - пусни прасе под одъра, то ще се качи на одъра и ушите ще ти изяде... ама турците нали отбягват свинските въпроси, едва ли знаят тая поговорка.

11

Йончо Тотото

преди 1 месец

Пеевски не може да постигне нищо градивно в тази каша, която забърка, но много може да разруши, и Доган това не може да не го отчита, ще клекне, ама зад кулисите, и ние ще продължим да живеем с мита за великия почетен философ хидролог.

10

THE BEST

преди 1 месец

Ще видите , когато Карадайъ се спъне в някой кабел и изгори основния сървър .....

9

Сълза и смях

преди 1 месец

Прасуне,излапай дъртия,почетен д-р Измамник от Прехода!

8

Да

преди 1 месец

Шоуто трябва да продължи...

7

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Да , Ве - Кой Американец го Защити - По Закон Шиши -Няма Пари - Банковите му Сметки са Блокирани по Магнитски от САЩ- По Закон е Беден като Кллоошар....В Ню-Йорк тече Дело по Закона Рико - Там Вече -Влизаш на Топло в Панндиза в САЩ...ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

6

До капитана

преди 1 месец

Пеевски сам кара тро. ловете си да пишат по сайтове и форуми,че е човек на Америка.Откакто го намагнитиха направо си е правнук на Джордж Вашингтон.

5

Капитанът

преди 1 месец

В момента Пеевски работи с американците ,за да го махнат от списъка Магнитски ,който му блокира бизнеса . А Доган винаги е бил руски шпионин ,здраво заклещен от руските служби. В момента гледаме битка между влиянието на две световни сили и два посланика американския и руския .

4

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Шиши къде си Тръгнал с Осемте Джуджета???....Според мен, Нито 1 Турчин Няма Да Гласува за Теб....Запази Си Сайта За Спомен от Славното Минало...Беше *Кой*, Турците Те Направиха *Той*, Сега Вече си *Никой * - с Осемте Джуджета *....Тези Неща с Джуджета Не Стават....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА ,ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

3

Мечка

преди 1 месец

На Доган му взеха партията и вече няма кинти за млади къдъни и разпивки в Росенец. ЩШе се върне в панелката да живее до месец.

2

Анонимен

преди 1 месец

Явно Доган си остана просто една легенда , след като Пеевски може така да влияе на партията .

1

Анонимен

преди 1 месец

няма ли кой да заколи туй прасе, Коледа е! Айде, догане давай, с теб сме!