24

до 23

преди 1 месец

Бил ли си в САЩ? Оплакват се някакви муххльовци програмисти по 50 кила и с 3 диоптъра. Жените атакуват точно такива слабаци. Брад Пит, Джони Деп, Шварценегер, Сталоун, що не ги осъди някоя жена?

23

Анонимен

преди 1 месец

"Франция поне официално има 15-20 атомни подводници и то доста брутални." - Добре! Кое е? 15 или 20?

22

Предложение за тук

преди 1 месец

Моля, коректорите да заменят в коментарите всички думи, съдържащи информация за пол, с "то" или с любимите им ***. Жена -***, мъж -"то", баща -"то", майка -*** (тук трябва да се внимава много, защото не е ясно дали родител едно е родителят или създателят. Да не объркат звездичките). Е, опасно си е, да не си загубят работата, все пак в статията, вече има прецедент, та... Бе, трябва да се внимава.

21

Цирк мок

преди 1 месец

Мок се подигра с християнството и откриването се превърна в бардак а те се заяждат с глупости?!

20

Анонимен

преди 1 месец

Франция поне официално има 15-20 атомни подводници и то доста брутални. Затова се отварят на Русия. Неофициално може да имат и 50 кой знае. Англия има две ръждясали ядрени подводници дето американците им ги дадоха някакви бракувани.

19

Анонимен

преди 1 месец

До Елена - Едно яреме си имахме любими коментатори, точно защото се шегуваха и бяха хора, а не просто един глас, дето ми казва неша, които така или иначе вождам на екрана. Това бяха професионалистите. Сега не било професионално ... Затова си пускам музика, вместо коментатора.

18

Анонимен

преди 1 месец

Голям праз то една олимпиада .Новата генрация с добавки и други химични мушенгии.

17

Анонимен

преди 1 месец

До Маями Флорида - Значи днес американските мъже се оплакват, че само да задържат погледа си за 1-2 секунди върху някоя цветнокожа и е възможно да си имат неприятности, включително и по съдебен ред. Същото може да им се случи и ако нарекат някой афроамериканец с думата ***. А ти твърдиш, че можеш да наричаш жените както си искаш? Насън ли?

16

Анонимен

преди 1 месец

Согурен съм, че засегнатите са основно бели женици, които реално освен да се гримират и да постват в нетса друга работа си нямат, ама ще се преструваме, че някоя от спортистките е "засегната".

15

Анонимен

преди 1 месец

Шеговит коментар, който може да се определи като сексистки само от големи комплексари. Явно има други причини.

14

Елена

преди 1 месец

Много просташки и комплексиран коментар, вероятно от човек, който е значително по-зле от най-добрите плувкини на планетата. Не бих го определила като сектизъм, но за липса на професионализъм би трябвало да е уволнен.

13

Анонимен

преди 1 месец

САЩ толкова много обичат Англия че са им дали цели две атомни подводници колкото да се отчетат. Иначе според българина САЩ са сериозна партия с Англия мхм.

12

Що е това

преди 1 месец

Олимпиада ли е? Истинските спортисти са "отстранени". Чиста паралимпиада. Няма да си губя времето.

11

до 15

преди 1 месец

Австралия не бяха ли английска колония? Както и Канада са френска ама вие си мислите че всичко е на САЩ и за всичко са ви виновни американците.

10

Гейлорд европееца

преди 1 месец

Ако беше казал Е, мъжете тъкмо завършват. Знаете какви са мъжете... наливат се с бира и показват мускули., щяха ли да го уволнят!? Що за ненормалщина? Забраниха говора!

9

Анонимен

преди 1 месец

Ако беше казал, че жените си сресват брадите, нямаше да има проблем. Откачени либерасти!

8

Анонимен

преди 1 месец

До Маями Флорида - Точно, защото няколко поколение от можещи, мислещи и трудещи св хора бяха с идеята, че всичко е печалби, хубави жени, успехи и величие, стигнахме до тук. Оставихме всичко останало и сега виждаме резуштара на тоталното небрежение, с което се отнасяхме към света.

7

Анонимен

преди 1 месец

Нормално, Австралия бие САЩ на щафета!

6

Курти

преди 1 месец

.....Този симпатяга Боб също носи прякора Тиквата.......П.С. Този Тиквата в България Нема познания по Български или чужд език.

5

Анонимен

преди 1 месец

Солена шегичка!