79

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно са оставили всичко да изгори, защото е имало лаборатория за дрога. Този където е избягал и се е крил е бил дрогиран. Телата са на въглен за да не могат да се направят проби. Наркотиците са начин на живот на голяма част от българите. Тези прасета от ГЕРБ затриха България за десет години

78

Анонимен

преди 1 месец

Абе, аз не съм видял в никой град където имат магазини да е гръмнал магазин. Нещо са объркали като са забърквали фокусите. Щом е била поръчка за сватба, нещо е трябвало да изписват в небето, може надпис с имената и завинаги или някакви други екстри. Иначе ако е било само за заря стотици зари се правят нищо не е ставало. Кой знае какви цветове, бои и химикали са бъркали с барут, за да станат ефектите и да хвърчат сърчица? Само някой много специален клиент може да поръча това. Клиентът да питат!!!

77

Анонимен

преди 1 месец

Застрахователите на каква експертиза се надяват? За тях може би е важно да се докаже небрежност и вина на присъствалите?

76

Анонимен

преди 1 месец

Взрив или пожар? Кое е възникнало първо? Момчето беглец казва, че първо чуло взрив, след това видяло огън. Но той бил под някакъв навес и изчаквал да откара продукцията за тържеството. Свидетелите са само двама. Охранителят е давал различни показания и е променял ключови данни. Дали е било от шока или се укрива нещо ще е много трудно да се разкрие. Язък за загиналите хора.

75

Анонимен

преди 1 месец

През деня до 17 часа всеки ден работели по 20 човека. Добре, че тези хора вече ги е нямало там.

74

Анонимен

преди 1 месец

Хората от Елин Пелин не казват складовете, а казват завода. Може би в това се крие ключа за бараката.

73

Анонимен

преди 1 месец

Ох милите квази прокурори на прасето Цацаров работили по всички версии и така ще работят три години, ще построят три хотела и ще обвинят климатичните промени. Тези две жени на снимката нямат знания и за продавачки, но го раздават прокурорки като дуловската. Един затвор само за бг прокурори и децата им

72

Анонимен0011

преди 1 месец

"Той подчерта, че личните му впечатления са, че момчето е много интелигентно." Браво на него, в такъв случай да го правят служебен вътрешен министър, че от този нищо не става!

71

Целофанов

преди 1 месец

Тавариши, отваря се голяма пазарна дупка за пиратки, нема ли некой тавариш с дебел портфел да купи на едро нови пиратки от китайците?

70

Емблема

преди 1 месец

С такъв смешен и не много умен министър кой би имал доверие в МВР?

69

Анонимен

преди 1 месец

Както пишат по-долу коментиращите, тази фирма си е свикнала да гърми! Дали е с един и същи собственик или не, няма как да разберем, защото упорито му се крие името.

68

Заключение

преди 1 месец

Основната вина за развитието и последствията от случая е на клоуна Калин Стоянов, който докато се снимаше на фона на наредените пожарни автомобили гореше склада на Фантастико. Никой не дръзна да гаси, защото пожарните бяха фон на политическия PR на бургазлията. Резултатът е над 50 000 000 лева косвени щети. Това е цената на PR кампанията на Калин Стоянов с псевдоним Калина-Малина. Сещате се защо.

67

Статистик

преди 1 месец

Сега ще започне да кипи безмислен труд.Който и да е бил виновен вече не е на този свят.

66

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 86. Паднал си си на главата. Ай къш.

65

Анонимен

преди 1 месец

Ще работи ли по версията за взриватели на 150 мм снаряди изнасяни за фашистите в Украйна?

64

Анонимен

преди 1 месец

До Karl Shelby 83. Виж сега как елинпелинчаните си кротуват, не смеят да шукнат и чакат да им оценят щетите и да земат некой лев. Колкото дадат се кяр е.

63

Анонимен

преди 1 месец

До Karl Shelby 83. Еми елементарно е : тоя и такива като него типове са държавата. Не е ти и аз.

62

Пазач в шалом

преди 1 месец

Приятели четете протоколите на ционските мъдреци . Резултатите са на лице , Говорисе че съвсем скоро Нетаняху ще дойде в България за да донесе документа, който премиера и Резидента на България щв подпишат - България да се включи с войски към натовският блок в подкрепа към Украйна - септември. Скачайте от леглата на оръжие пред парламента или поемете съдбата си!

61

Министър Калинчо

преди 1 месец

Министър Калинчо защо е там? Да бае на пожарникарите ли?

60

еейй

преди 1 месец

До Гого// "кафа акъллия", тичай това да го кажеш на прокурорката да си го запише в тефтерчето, щото тя май изтърва тази версия.