368

Анонимен

преди 1 месец

Организаторите да си направят по едно сепуко. Ненормалници.

367

Анти тяло

преди 1 месец

Като Борисов...Първо с 200, а после извинявай!!!

366

джендърляците

преди 1 месец

След като откраднаха дъгата от децата, сега посегнаха и на олимпиадата, отнеха я от спортистите.

365

Христо Христов

преди 1 месец

И АЗ ИСКАМ ДА СИ ГО НАВИРАМ СИНИЯ ГНЬОМ ЦЕЛИЯ В МОЯ ЛАКОМ ТЪПУТИН

364

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

добре, че френскиот цар затръка радикалните християни, че щеше да има жо суи олимпикс

363

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До Анонимен405 викаш тва, че българските спортисти отидоха облечени със зелени бомбъри като се едно са ултраси на лудогорец неа нищо

362

IQ 3.14

преди 1 месец

поредната пресолена манджа, тайната вечеря е произведение на изкуството с религиозен мотив, в случая не е атакувано директно светото писание. много е чудничко, явно неукяните по медиите са го закръшили зверски за рейтинг, друго не би обяснило съществуването на подобна боза с косми.

361

Анонимен

преди 1 месец

На това синьото нещо с жълтата брада ако му бяха сложили *** на главата (от толерантност, както казват) сега Айфеловата кула щеше да гори....

360

Батя ви

преди 1 месец

Малийй, хич не ща даже и да си представям закриването!

359

Анонимен

преди 1 месец

До "377 Путин не е християнин, а кагебеец..." - единственото в твоя пост, в което не съм съвсем сигурен, е , където казваш, че "Непогребването е най-големият грях в православието" - не съм запознат, може и така да е, може и да не е. Но всичко друго, което си написал - адмирации. Ето това е истината, казана с две-три изречения, която истина така и не чух от армията журналисти, които всеки ден ни облъчват откъде ли не. Не че не я съзнават, ама за да си журналист, се иска и дупе, не е само писане.

358

Анонимен

преди 1 месец

Явно не им дойде акълът на франсетата след фаталната "шега" с карикатурите на Пророка в списание Шарли Ебдо преди десетина години. Та сега отново поредната "шега". Какво искат - на провокират поредния "Брайвик"? Странно ми е кой го е разрешил това нещо.

357

Анонимен

преди 1 месец

377 Путин не е християнин, а кагебеец, който употребява православието и църквата, за да крепи властта си и за имперските интереси на Русия. Руснаците са с промити мозъци, вярата им се налага по същите причини. Те разбиваха кубетата на църквите си с огромни, метални гюлета, гониха и избиваха свещенници...Ако бяха християни нямаше да почитат сифилистичната мумия на Ленин в мавзолея, в центъра на Москва. Непогребването е най-големият грях в православието.

356

Анонимен

преди 1 месец

Съжалявам,не им приемам извинението.Такава гавра не се замазва с едно извинение.Анатема.

355

Анонимен

преди 1 месец

"Ясно е, че никога не е имало намерение да се покаже неуважение" - Ясно е като през замазано стъкло в гъста магла ...

354

Анонимен

преди 1 месец

То е понятно да стане такъв пропуск, като се има предвид, че вече, в мнозинството от населението, Франция не може да се нарече християнска държава.

353

Анонимен

преди 1 месец

До не разжбрах Това, което не си разбрал е, че Русия отиде завинаги в канавката на историята. Няма да има връщане към "както преди". Нито сега, нито след 10, нито след 100 години.

352

не разжбрах

преди 1 месец

До Анонимен Това, което предричаш за следващите две олимпиади е зловещо! Дали се молиш Русия да го предотврати? Май само това е надеждата за човечеството да тръгне обратно в правилната посока!

351

абе

преди 1 месец

До Маями Флорида Само да знаеш - това управление на света идва от неоглобалистите в САЩ!Вие там трябва да смените формата за човешките ценности, които ни налагат от американските управляващи! Сменете ГИ!

350

Еврокенеф

преди 1 месец

Като види човек Микрона със старческият дрохал който влачи с него и му става ясно.

349

гадно

преди 1 месец

Значи спортисти от много страни имат единствената цел за 4 години да стигнат до ОЛИМПИАДАТА! И се оказва, че там трябва да рекламират ЛГБТ+ ! Отвратителна експлоатация на човечеството!