149

Анонимен

преди 1 месец

Нагъл американски роб дащо хората да правят дарения а те го прават за нещо което държавата трябва да се погрижи ? А защо трябва да помагаме на Укрофашистка държава която е поругавала паметника на хан Кубрат и е горила Български знамена ? Не веднъж съм го казвал когато Руснаците приключат с Украйна такива национални предатели като вас ще се криете в миши дупки но ние ще ви намерим.

148

Анонимен

преди 1 месец

Ами Путин да не разпалва войни, а да остави мъжете да работят и да правят деца, вместо да убиват.

147

До 156

преди 1 месец

Ами там да ходят украинските копейки стига са наглели тук

146

Анонимен

преди 1 месец

Да се изнасят от Украйна и да плащат щетите които направиха иначе ще продължат да намаляват

145

До 153

преди 1 месец

Ами аз това се чудя или те украинските копейки само знаят да лапат,а ние българите сме платили данъци на тая държава,а къде са те,че няма даже облекла да дадат на тия ,който се включват като доброволци

144

Анонимен

преди 1 месец

До До 145, българин си дръг път, правописните ти грешки характерни за руснаците живеещи в България се виждат ясно и се набиват на очи, сигурно си взел някоя от факкултето та да получиш право на пребиваване щото е много убаво сигурно у расиския мир:)

143

Анонимен

преди 1 месец

До До 145 "и живея в София" Значи живее в столицата на държава от ЕС но ни обяснява колко хубаво било в сринатия и окупиран Мариупол. Хахаха

142

Чарлз

преди 1 месец

Естествен подбор!

141

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 147 Поредния руски фейк.Такова нещо няма. Ако другаря много искаше да живее в "руский мир" е бил буквално на един час с автобус от руската граница. Хахаха

140

До 145

преди 1 месец

Ами българин съм бил винаги и живея в София бе украинска копейко нагла отвори си очите тук не е Русия нито твоята Урколандия

139

Анонимен

преди 1 месец

Екип на CNN беше в Часов Яр преди няколко месеца преди Руснаците да почнат да го атакуват. Зададен въпрос на един гражданин дали се страхува от Руснаците той отвърна, не аз с нетърпение ги очаквам екипа беше втрещен имаше го качен в Телеграм канала това видео. Същото ще стане и с Мариупол ако отидат.

138

До 142

преди 1 месец

И повече Фараж му го каза на Зеленски,че Украйна ще остане без мъже,ако така продължава

137

Анонимен

преди 1 месец

До До 138, ти за българин ли се имаш бре капейка неддоклатена:)

136

Анонимен

преди 1 месец

До До 131 Какви "американски" войни е имало в Таджикистан, Узбекистан и Монголия? Защото мнозинството емигранти в Русия са оттам.

135

До 138

преди 1 месец

Аз не разбирам,какво ни занимават нас българите украинските копейки с техните проблеми

134

Анонимен

преди 1 месец

Ако продължат с безчислената си война в Украйна до края на годината ще се без 1 милион мъже

133

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 135 Не е "съпоставимо". По-ниско е. А Кремъл така "работи", че ако не намерят начин да ги ПРИНУДЯТ да раждат, ще падне под 1 и то в много близко бъдеще.

132

Софиянец

преди 1 месец

Всички пищят за раждаемост, в това време вече родените не ги броят за живи! Как да стане? Толкова народ изпратиха на сигурна смърт за пушечно месо!

131

До 131

преди 1 месец

А дa Русия е пълна с бежанци от американските войни украински просяк

130

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 131 С никого няма да я населят, защото ще бъдат изритани оттам. В Украйна вече се подготвят 40 хиляди специаллно обучени служители, които да се разправят със всеки, който е дошън на окупираните украински територии след 2014 година. Наглеци използвани от Кремъл да променят демографската картина на териториите, но този път не са познали.