46

Гледна точка

преди 1 месец

До 46. Променлив глу.пак, България няма бъдеще точно с тези твои любимци? И то е очевадно с последните четири години на пълен хаос, в които променкаджиите са основен фактор.

45

Анонимен

преди 1 месец

Какъв инвеститор може да е украйна бе сорросоиди не умни ?!?

44

Анонимен

преди 1 месец

Тия от ППДБ е крайно време да обявят че с ДПС на Пеевски и ГЕРБ на Бойко Борисов никога и по никакъв начин няма да правят коалиции и договорки и общи действия за каквото и да е било и ще спазват санитарен кордон около тези две личности и партии, или по добре да се разпуснат и да отворят политическо пространство за други лица и партии които да изчистят ГЕРБ-ДПС, Бочко и Делянчо. Или България няма бъдеще.

43

Анонимен

преди 1 месец

Нападнатата от Путин абсолютно корумпирана и компроментирана страна украйна била най големия инвеститор на България !?!

42

Анонимен

преди 1 месец

Спомням си как Кирил Петков, в деня на приемането на промените в конституцията излезе пред медиите и благодари специялно на г-н Борисов и г-н Пеевски за подкрепата. Ама на Мирчев паметта му е по къса от челото и тия неща не ги помни.

41

Анонимен

преди 1 месец

Ревльовци само се оплакват като не са власт, а като я вземат мълчат и нищо.

40

САТАНАТА

преди 1 месец

Пеевски е амбициозен,но е бездарен/Булгартабак, Мултигруп...

39

ПроСоТо

преди 1 месец

стига с тоя "пеевски" бе!!!!!!...Умря ми магарето от него !

38

The Missing Link

преди 1 месец

На хора с два сантиметра чело не вярвам!

37

Анонимен

преди 1 месец

Надежда Йорданова написа толкова некадърни промени, че нямаше как КС да не ги отмени. Сега Пеевски я черпи с уиски по случай рождения си ден. И мислят следващия ход.

36

Анонимен

преди 1 месец

Значи " промените " , които вяха заченати в скута на Пеевски , бяха извършени с мнозинство осигерено от Пеевски , сега отмяната им е подарък за рождения ден на Пеевски . Тоя направо ми позори интелекта в опита си да ми пробутва такава помия ..

35

Анонимен

преди 1 месец

Някой може ли да измери колко му е широко челото на този индивид?

34

Тъй де!

преди 1 месец

Га пихте мазни турски кафета в скута на Пеевски не ревахте? Некадърници!

33

Анонимен

преди 1 месец

с един пръст чело, колко ли конски сили има този юнак под капака. едва ли са много. такива като този вмесо да копаят картофи по полето тръгнали да редят конституция.

32

Анонимен

преди 1 месец

Мирчев, КС не ви е виновен, че спазва закона. Промени в конституцията касаещи съдебната система се правят от Велико народно събрание, а не от обикновено. Това много добре го знаехте, затото всички специалисти ви го казаха. Всички знаехте, че тези промени няма да минат в КС защото са противоконституциони.

31

Анонимен

преди 1 месец

Мирчев, да те светна че ние плащаме на Украйна 460 милиона лева годишно, а не Европейския съюз на нас. Да те светна, че ние издържаме украинските просяци в хотели на морето, а българите ги бутаме в метални контейнери

30

Анонимен

преди 1 месец

Настимир Ананиев е сериозен политик и държавник и подкрепя Мария Габриел за премиер с третия мандат. Време е Мирчев да се включи в коалицията на националното спасение.

29

Анонимен

преди 1 месец

Мирчев, ама я кажи точно кой плаща на България и кога точно е платено на България за бетеерите? Досега кой ни е възстановил 1 лев???? За какви американски фондове бълнува Мирчев?

28

Алекс

преди 1 месец

Завършил маркетинг в Стопанската академия в Свищов,а си позволява да коментира решение на КС.Нахално некомпетентен като повечето в ПП/ДБ.

27

Гражданин

преди 1 месец

Тези от промяната ще признаят ли ПОНЕ ВЕДНЪЖ, че в нещо са сбъркали или все някой друг им е виновен?