107

Анонимен

преди 1 месец

Русия при всички случаи,има,и ще набави тези войници! Не я мислете вие нея" Северно атлантиците"!!-:)

106

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 103 Нещо, като "Тати каза, че ще ми купи колело, ама друг път."!

105

До 106

преди 1 месец

Ами питай ги украинските ватенки ,че те реват,че спортистите им били убити ,ама кой ги прати на фронта не става ясно

104

Колю зетя

преди 1 месец

Завистта е по силна от тока.Докато Украйна лови като пилци все още немобилизираните си мъже и лишава икономиката си от ръботна ръка насила, Путин плаща на като поп и явно му се получава.. Всички малки бандите и рекетьори както и стотиците хиляди т.н. охранители отиват на фронта. Сега е момента когато малкия бизнес в Русия се чувства прекрасно, когато душманите му са на фронта. От там и икономиката цъфти и вързва въпреки неработещите санкции.

103

Анонимен

преди 1 месец

ВАТЕНКИТЕИМАТ ЛИ ПЪРВИ МЕДАЛ ОТ ОЛИМПИАДАТА. ИЛИ ЩЕ ИМ РАЗДАДАТ МЕДАЛИ ПОСМЪРТНО ЗА БОЙНА СЛАВА И ГЕРОИЗЪМ. ТОВА ЗА ЗАПЛАТИТЕ Е КЬОРФИШЕК. ОБЕЩАВАТ НА ЖЕНИТЕ НА УБИТИТЕ ПО ЕДНО ПАЛТО. АМА ОБЕЩАВАТ А НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ. ВСИЧКО ПИТО ПЛАТЕНО. А КРЕМЪЛСКАТА МАФИЯ ЖИВЕЕ РАХАТ В ЗАПАДНИЯ СВЯТ.

102

Анонимен

преди 1 месец

Това е най-готино с наградата, ако заведеш приятел да се запише. Каниш го на гости, напиваш го с 1 лт водка за 500 рубли и го влачиш мъртво пиян да се запише и грабваш 50 000 рубли.

101

До 99

преди 1 месец

Така е Бандера и за това Зелето драпа за НАТО като мишка в леген, ама пък нещо не го искат в това НАТО

100

Анонимен

преди 1 месец

за какви заплати става изобщо въпрос, като тия оцеляват на фронта макс 4-5 седмици

99

Анонимен

преди 1 месец

Този хулиган и престъпник Зеленски, е спрял енергоносителите към Унгария и Словакия и ги съсипва, а Унгария и Словакия му дават ток, спрете му тока на това нахално *** Зеленски, докато не ви пусне горивата, какво му цепите басма на този кървав клоун?!

98

Анонимен

преди 1 месец

До ТвърдоСатрапа и масов убиец е Зеленски и обкръжението му, пред очите на цял свят извършваше геноцид над руско-украинското население и славяните години наред, а в Европа по стените на сградите, прожектират клипове как насила се събират хора по улиците в Украйна и се принуждават(!) да воюват, против волята им! Не могат да скрият безбройните престъпления на Киевската нацистка хунта, колкото и да се стараят, истината излиза на яве!

97

Анонимен

преди 1 месец

ВСУ вади от строя по 4000 бр ежедневно - 1000 утрепани и 3000 ранени. така че 700 000 нови до никъде няма да стигнат.

96

Степан Бандера

преди 1 месец

свършиха танковете и бронетехниката и трябва да се компенсира с мясо. Няма по-жалка армия от "Втората най-силна" в света.

95

Анонимен

преди 1 месец

Ей престъпник, *** нацистко Зеленски, какво си застанал на пътя между Русия и ЕС и им спираш търговията и енергоносителите и командориш държавите? Съд и затвор за теб и цялата ти нацистка хунта, заедно с олигарсите, които те съдадоха, да ти се задънят в гърлото кървавите оръжия и рекета! Капитулирай бе Зеленски, докога ще те чакаме?

94

Контра Настъпан

преди 1 месец

А какво стана с контраофанзивата?1 Те руснаците не се притесняват за окупираните територии, защото още чакат контранастъплението! Штиль - ветер молчит!

93

Анонимен

преди 1 месец

Не стига че въпроса за контранастъплението е пълна провокация но имаме и фалшификация на лайковете. Не стига че манипулира хората ами заблуждава работодателя.

92

Роскосмосс

преди 1 месец

...Нинова да Мобилизира незабавно "Бригадата Чавдар" и Отряд Антон Ива'нов"......Също и мързеливите милиционери , но те са слабограмотно страхливци и за Нищо Не стават, но все пак. П.С. Не забравяйте, че децата на Комунистическата Номенклатура, БСП, ГЕРБ, ДПС, са в САЩ.........

91

Анонимен

преди 1 месец

Пълни глупости, че те месните хора, воюваха години наред срещу Киевската нацистка хунта, които убиваха близките им и децата им, някои от тях, дори обвиняваха руснаците, че са закъсняли и е трябвало по-рано да ги освободят, радваха се и плачеха от радост, че са освободени , те са преживяли ужаса , подземията, убийствата , изтезанията, платили са жестока цена с жертви и ще пазят най-върло земята си, за да не попаднат отново в ада на Зеленски и Киевската хунта, а Зеленски трябва да капитулира!

90

Анонимен

преди 1 месец

Хора внимавайте като гласувате !

89

Радио Столипиново

преди 1 месец

Упс, - Русия разполага с достатъчно ресурси за провеждане на военни операции през 2025 г. и след това, каза ръководителят на Центъра за военно разузнаване на Естония полковник Антс Кивиселг.

88

Анонимен

преди 1 месец

Въпроса за контранаступа контранастъплението е абсолютна провокация.