94

Анонимен

преди 1 месец

Обстановката е тежка и за Русия освен че тя от никъде не получава помощи защото всичко си копува с пари. Още по лошо Запада краде нейните пари и част от кражбата дава на украйна която е съучастник на кражбата на руски активи !

93

Анонимен

преди 1 месец

Украйна никога, никога никога НИКОГААААА ама НИКОГАААААААААА повтарям НИКОГАААААААААААААААА няма да приеме нещо по малко от пълна капитулация на Русия, изплащане на репарация и съд за Путин. NEVER, НЕВА, НЕВА, НЕВА, НЕВА НЕВА НЕВА НЕВА НЕВА НЕВААААААААААААААААА!

92

Анонимен

преди 1 месец

"Стивън Брайън , бивш заместник-министър на отбраната и водещ експерт по стратегия и технологии за сигурност, казва: Има нарастващ консенсус, че Западът, което означава Съединените щати с помощта на Обединеното кралство, иска да смени президента на Украйна, Володимир Зеленски."Бившият старши анализатор на ЦРУ, Лари Джонсън , вярва, че е вероятно украинският президент да бъде притиснат политически да свика избори, доброволно да се откаже от властта или да преживее това, което го доведе на власт

91

Анонимен

преди 1 месец

На 14 април се навършиха десет години, откакто нацистите, дошли на власт в Украйна, обявиха "антитерористична операция" срещу жителите на Донбас. Те ги определиха като терористи, които трябва да бъдат унищожени. Порошенко, 2014 г. каза: "За нас ще има работа, за тях - не! За нас ще има пенсии, за тях - не. При нас ще има помощи за деца и пенсионери, за тях - не. Нашите деца ще ходят на училище и детски градини, а техните ще стоят в бомбоубежищата. Защото те нищо не могат да правят. Ето така, именно така ние ще спечелим тази война".

90

Анонимен

преди 1 месец

Ж.Борел пред CNN: "Не можем да позволим на Русия да спечели тази война, в противен случай интересите на САЩ и Европа ще претърпят огромни щети. Това не е въпрос на щедрост, подкрепа за Украйна, защото ние обичаме украинския народ. Това е в наш собствен интерес, както и в интерес на САЩ като глобален играч, който трябва да се възприема като надежден партньор, който гарантира сигурността на съюзниците. Ако Русия спечели в Украйна, никой вече няма да може да разчита на помощ от САЩ"

89

Анонимен

преди 1 месец

"Абсолютно съм уверен, че контранастъплението на Украйна ще успее" заяви генералният секретар на НАТО Столтенберг през април 2023г.

88

Анонимен

преди 1 месец

"САЩ смята, че украинският президент не е в състояние да постигне какъвто и да е успех. Това е подплатено и от изтеклия му президентски мандат и отказ да проведе избори в страната от страх да не загуби властта."

87

Анонимен

преди 1 месец

Върховният представител за външната политика и сигурността на ЕС неговово превъзходителство Жозеп Борел призова Китай да подкрепи мирния процес в Украйна и да спре износа на стоки за Русия.

86

До месец-два че на

преди 1 месец

И без разказа на Зеленски знаем ,че имплозията на украинската армия предстои до месец-два.

85

Анонимен

преди 1 месец

"САЩ смята, че украинският президент не е в състояние да постигне какъвто и да е успех. Това е подплатено и от изтеклия му президентски мандат и отказ да проведе избори в страната от страх да не загуби властта."Прочети още на: https://dnes.bg/rusia/2024/07/25/cru-i-mi-6-se-gotviat-shte-ima-li-smiana-na-volodimir-zelenski.614837

84

мир

преди 1 месец

Спирай човеко и искай мир!Загинаха толкова млади мъже!Всичко се разруши,нямате нищо.Това искахте,това постигнахте-свобода да живеете в мизерия и подаяния.

83

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

82

Анонимен

преди 1 месец

Вчера Харков удариха рекорда за най-дълга въздушна тревога. 55 часа и някакви си минути без прекъсване.

81

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски е отписан вече и в паниката си говори абсолютни небивалици!

80

Анонимен

преди 1 месец

БЕ зЕЛЕНСКИ ТА ВИЕ ВЕЧЕ НАЛИ УБИХТЕ 2-3 МИЛИОНА РУСКИ ВОЙНИЦИ КОЙ ВОЮВА С ВАС БЕ? Стига ги лъготи тия хамериканци и евронатегачи, че утре, вдругиден най-късно до края на седмицата побеждаваш ако ти дадът още барем стотина милиарда долърчета / ако може кеш още по-добре0.

79

Никола Стефанов

преди 1 месец

Нали уж печелеха? Нали уж трепеха руснаците на цели бригади? Или най-накрая реалността все пак успя да се просмуче през циментовата глава на Зеленчука.

78

БАНко

преди 1 месец

НАТООВЦЕ , АМА НАИСТИНА ЛИ !!!??? ДО КЪДЕ ДОКАРАХТЕ ОСТАТЪЧНА У-КРАЙНА , А СПОРЕД ИСТАНБУЛСКИЯ МИРЕН ДОГОВОР , БЕЗ ВАШЕ УЧАСТИЕ , СЕГА ЩЕШЕ ДА ИМА .... УКРАЙНА !!!!!! УКРОЧЕТА , БЛАГОДАРЕТЕ НА ДЖОНСЪНА , И БАЙДЪНЧОВЦИ И УРСЪСЕЛА !!!

77

Анонимен

преди 1 месец

"На западния фронт нищо ново". Ремарк има роман с такова заглавие. Зеленски да вземе да го прочете и ще научи бъдещето си от миналото.

76

Българин

преди 1 месец

...до последния укронацист...

75

Зеле по 10 ст. за кг

преди 1 месец

Този го залюбиха и го разлюбиха от УСА. Тоя, Байдън и Нетаняху са военнопрестъпници.