34

Анонимен

преди 1 месец

българи в българска среда, добре са ни дошли!

33

Анонимен

преди 1 месец

Ми какво да правят Димитровградчани в Белград. Там вече е наистина европейско и скъпо. Все пак сърбите си ходят в цяла Европа откакто съществуват като държава и никога не са имали ограничения като нас. Достатъчно е човек да погледне в букинга цените на хотелите в София и Белград. Да там е по скъпо у нямат метро. Ужас. То в метрото по принцип се движат само paзни общаци и бездомници и във вагин за 100 човека са 300. Представям си ако нещо аварира какво ще е в софийското мега метро.

32

Анонимен

преди 1 месец

първо - това не са западните покрайнини , а източните второ - тия там са си чисти българи със сръбски паспорти ...няма лошо - наши хора са , що да не бачкат тук ..

31

Бай Шиле

преди 1 месец

Ами така е като сте русофилски ***!

30

а що бе

преди 1 месец

ами да бягат в рашистан защо в враждебната България бягат как може така я српите малко да ги сягат там

29

Анонимен

преди 1 месец

Дори олимпийските игри ги превърнаха в ппомия! Надминаха Евровизия по джендърските представления!ДЪНО!!!

28

до 34

преди 1 месец

От твоето -Отивай там кво правиш тука-, България стана 6,4 милиона за 15 години. Щот сигурно живееш при мама и тати и си на държавна хранилка и си мислиш че си топ

27

Ббб

преди 1 месец

Ами хубаво. Хората са богатството на България, както казваше Царя. А преди това и Фюрера.

26

До18-ти

преди 1 месец

На нетна база (след данъци) разликата е много по-малка - 1 към 2, дори по-малка, когато вземете предвид страни като Испания или Португалия (в последната разликата идва само от факта, че имат 14 заплати)

25

до 31

преди 1 месец

Общаците в Германия почват от 100 евро на ден с осигурена квартира ве бавен

24

до 31

преди 1 месец

Ква средна заплата в германия 2500 ве coпoл, там облаците почват от 100 евро на ден

23

до 26

преди 1 месец

Хахах фейсбук вика. Еми и там съм ги гледал. И да е със 100 лева по евтино ще трябва да живееш с някой странник кучелюбец хазяйн с 18 кучета и 5 котки

22

Анонимен

преди 1 месец

До 17 Зле са такива като теб. Тези, които сме учили, работим и разчитаме на себе си, сме добре.

21

До17-ти

преди 1 месец

От къде е по-зле бре брат?! От Красноярск и Коми ли? За Сърбия ли да говорим ,ами да Белград винаги ще си е Белград, щото там Руснак никога не е диктувал правилата!? И да по-добре е в София отколкото в НИШ! А в България винаги е било по-добре отколкото в 90% от Русия. Имат два града и всичко останало е на нулата средата!

20

Един Българин

преди 1 месец

Нещо сънуваш зс 700-800 лв. Сигурно е в село Обеля ама и тсм вече няма. Кметът на Цариброд никога не е бил сърбин при положение, че наделението в западните покранини винаги е било БЪЛГАРСКО! И да има сърбеещи се те си знаят какви са както и северномарсианците начело с Мицков

19

до 21

преди 1 месец

За 800 освен някакъв мухлясал таван с една гола микровълнова и хладилник мраз от бай Тошо е невъзможно за двустаен. Повтарям няма такива апартаменти в София на тази цена.

18

Анонимен

преди 1 месец

Ние сме над 2000 човека в работата, но няма един сърбин. Нека да идват щом им е по-хубаво те са си българи и са за предпочитане пред бежанците на Меркел.

17

Анонимен

преди 1 месец

Двустаен апартамент под наем в София 1200 лева, цените в големите вериги два пъти по високи от тези в Западна Европа, къща под наем в Испания 700 евро. Заплатите на Запад са 4 пъти по високи. Мда стандарта в България е невероятен. Работещите бедни според вас за кой е измислено

16

до 16

преди 1 месец

Не се вълнувай - никой не казва, че в Сърбия или Русия е добре ! Просто у нас е по-зле !

15

Анонимен

преди 1 месец

Хайде всички *** сега да скочат на амбразурата и да ни обяснят колко по-готино е в Сърбия и Русия, какъв просперитет цари там! Брюксел, ала бала скапания капитализъм и гнилия запад! Ааааа забравих и за европейските ценности споменете!