45

питам

преди 1 месец

Случайно ли случайно е бил в складовете на баща си.

44

!

преди 1 месец

Ясно е че зад това стой Путлеропитеците на Путлера. Путлеропитега се опитва да дестабилизира тази територия на ЕС и НАТО за да няма редовно правителство. Ако не бяхме рашиска губерня сега президент и министрите щяха да излязат и обявят воина на азиатския агресор. Трябва да му се покаже че това е територя на ЕС и НАТО а не на рашистите. Време е за твърди мерки време е да спрем да бъдем губерня на Расия и да станем истинска територя на ЕС и НАТО дори ако трябва тази територя да се казва тракия.

43

Анонимен

преди 1 месец

Одеве казаха в Каналето работил починалия и В КуКу със Слави.

42

Анонимен

преди 1 месец

Одеве казаха в Каналето работил починалия и е КуКу. Казват, че бил отговорен, но като стане белята все хубаво се говори за човек.

41

Анонимен

преди 1 месец

ГОЛЕМИ СПЕЦИАЛИСТИ ДОЦЕНТИ ИТ.Н. ОСВЕН ДА СЕ РАДВАТ КАТО ДЕЦА НА ПУШКАЛАТА И СВЕТЛИНИТЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ. ТОВА СА СПЕЦИАЛИСТИТЕ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ. ТОВА ВИ ОСТАВИ КАТО НАСЛЕДСТВО ПАРТИЯТА. КЪДЕТО И ДА ПОГЛЕДНЕШ НЕГРАМОТНОСТ И НЕВЕЖЕСТВО УДРЯЩО ДЪНОТО. НЯМА ДА ОТВАРЯМ ТЕМА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВЕНЕТО. ТАМ ОТДАВНА СМЕ НА ВТОРО ДЪНО. БОГ ДА ПРОСТИ ЗАГИНАЛИТЕ.НИКОГА ПОВЕЧЕ ПОДОБНИ ТРАГЕДИИ.

40

Анонимен

преди 1 месец

А хич не е грешка на доцента, след като това са складове. Хранителните продукти в складовете ли се продават или в магазините?

39

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 37 Вие колко сте захлупен не верно.

38

Господ

преди 1 месец

В този Свят всичко са плаща рано или късно-- ако имате грехове - няма нищо случайно,,,,

37

Анонимен

преди 1 месец

Може да са искали да запознаят сина с дъщерята...

36

Анонимен

преди 1 месец

До 36, a, e това конспи вече извади кралския бисер! Значи, според конспито, г-н Пеевски, дава някакви тайни знаци на г-н Доган, като взривява склад за фойерверки, нищо че склада за фойерверки няма нищо общо с г-н Доган! Е това се казва желязна конспева логика! Конспи, печелиш наградата ид*и*от на ид*и*отите!

35

Анонимен

преди 1 месец

До 34, тъй, тъй конспи, айде сега напише коя от всичките конспиравтивни теории на теб ти е най-интересна, че да я приемем нея за основна версия за пожара, колкото и безумна да е, както и останалите ви конспиративни теории...

34

Анонимен

преди 1 месец

да не би Дебелян да дава сигнали на Сокола чрез фойерверките, сега чакаме следващото бедствие някъде из държавата и да се появят едни министри неадекватни по телевизията да обясняват глупости на търкалета

33

Смел Гибсов

преди 1 месец

А кой е бил с него, и дали той не е палнал някой цигарка а ?

32

Анонимен

преди 1 месец

а може също един мармот да е бил там и да е натиснал някакво копче без да иска, или пък едни зелени човечета да са били. да не забравяме и хари потър - той все такива ги върши с пръчката си, може да е объркал заклинанието и всичко във въздуха...

31

Кибрита

преди 1 месец

Аз съм виновен. Паля всичко де гори. Накажете ме. Ха ха ХА ха!

30

Анонимен

преди 1 месец

До Руси, конспи, ако го нямаше Калин Стоянов, щяхте да лаете "къде е Калин Стоянов"... Просто на смахнати и неуи хора угодия не може да има

29

Нефелен

преди 1 месец

Абсолютна малоумщина, човешки примитивизъм. Лека им пръст на починалите.

28

Руси

преди 1 месец

Щом Калин Стоянов излиза и маже. Значи има нещо гнило ,което не се казва. Този хич не може да лъже!

27

Анонимен

преди 1 месец

това да не е било склад за незаконно оръжие?

26

Анонимен

преди 1 месец

Какъв доцент доктор ще влезе да тропосва стотици фойерверки до или в складове с тротилов еквивалент, бре? На кой ги разправяте тези съчинения? Ако е така какъв доктор на пиротехническите науки е бил? Че и дъщеря си подкокоросал да се занимава с взривове?! Смятай колко е доктор да рискува до 7 т. взривни! Или той мислел, че складовете са с лампички за падащ сняг и бенгалски огън? Не мога да повярвам синът на собственика, че случайно минал да им каже здрасти. По-вероятно е отишъл да им даде нещо.