169

Анонимен

преди 1 месец

Ето непълна извадка на първоисточници показващи че българите са коренното население на Балканите, а не натрапеното от Комунистите "ПРА БЪЛГАРИ": VI век. 5) Йан Зонара - 515г. е построена стена близо до константинопол от император Анастазий в защита от българската войска "Hic Anastasius longum Murum, qui dicebatut, a magno mari pertinentem usque ad Selubriam conditit incursions Mysorum sive Nulgarim et Scytharum.

168

до Инвеститора

преди 1 месец

Е пиши в какво инвестираш поне,за да знаем.

167

До 171

преди 1 месец

Ами и като се махна комунизма не го напуснаха бе ,а като дойде краварския строй и посолството почна да обитава,кой ще е министър

166

Успешен инвеститор

преди 1 месец

Докато едни плюят, аз инвестирам и мисля да налея много пари в българската икономика и бизнес и да допринеса положително да останат хората да работят в България. Целта е да имат пари да спестяват и да инвестират, за да са добре.

165

Анонимен

преди 1 месец

Ето непълна извадка на първоисточници показващи че българите са коренното население на Балканите, а не натрапеното от Комунистите "ПРА БЪЛГАРИ": VI век. 2) Прокопий - от него пак се разбира същото - македонците се наричат българи. 3) Теофилат Симоката нарича българите мизи. 4) Теофан "В тази година (513-514) Виталиан, завладявайки цяла Тракия, Скития и Мизия с множество хуни и българи, покорил Анхиало и Одесос, като поразил Кирил тракийският началник и опустошавайки всичко, дошъл до Константиноп

164

Анонимен

преди 1 месец

Ето непълна извадка на първоисточници показващи че българите са коренното население на Балканите, а не натрапеното от Комунистите "ПРА БЪЛГАРИ": V век. 2) Теофан - "В тази година (494) и тъй наречените българи, които живееха в Илирия и Тракия, нападаха и се отдръпваха, преди да ги забележи човек."

163

Един Българин

преди 1 месец

До Ястреб Османлията Браточка, успокой "ръчната" - знаем как да задоволяваме жените си, за разлика от вас в анадола. Тези 450 000 гласа отидоха за герб и дпс иначе първите трябваше да не влязат в НС. Не ги разбирате тия неща вие анадолците и за това няма да ви направим "изборни архитекти".

162

болшевишки копой

преди 1 месец

До 152 Анонимен..."По времето на "злия" комунизъм сме били 9 милиона"...Мдааа , 9 милиона защото всеки опит да напуснеш болшевишко-ТКЗС-арската *** завършва с куршум , концлагер или затвор , а националния идеал тогава ( както виждаме и сега ) е бил България да стане 16-та република на СССР , което се е смятало ( смята и сега от болшевишките гни ди) за висша форма на родолюбие и патриотизъм.Аре чупка

161

Анонимен

преди 1 месец

Ето непълна извадка на първоисточници показващи че българите са коренното население на Балканите, а не натрапеното от Комунистите "ПРА БЪЛГАРИ": V век. 1) Йоан Антиохийски - През 480г. за да се бори с готите, които от една страна , застрашаваха Цариград, а от друга - Епир и Тесалия, Зенон се обърна за помощ към живеещите между Тракия и Адриатическо море Българи и назначи Едеския (Воденския) войвода Сабинян за военачалник срещу Теодорик Теодомов.

160

Анонимен

преди 1 месец

Е как така цялото население е по-малко от 6,5 милиона,а имащите право на глас са 6,5 милиона.И бебетата и неродените още ли имат право на глас?Или са включени 1 милион мъртви души,които после се разпределят към различни партии???Докога така,бе?

159

Анонимен

преди 1 месец

Язовирната стена на язовир Кърждали е започнта да се строи през 1957 година и е завършена през 1961 година .За 4 години , язовирна стена ! ПОДЧЕРТАВАМ 1961 година .

158

Анонимен

преди 1 месец

Ето непълна извадка на първоисточници показващи че българите са коренното население на Балканите, а не натрапеното от Комунистите "ПРА БЪЛГАРИ": IV век. 7) Мавро Орбини предава твърдението на Касиодор, че българите са воювали с римляните около 390 г.

157

Анонимен

преди 1 месец

АЕЦ Козлодуй е започната да се строи през 1970 година , първия блок е отркит и въведен в есполатация през 1974 година .Подчетравам за 4 години , 1974година .

156

Анонимен

преди 1 месец

Няма проблеми, дори и афганистанците не искат да живеят тука, а българи не останаха, следователно, ще вдигнем цените на имотите с още 10%, че да не стане по-евтино от Солун и Будапеща.

155

Анонимен

преди 1 месец

Ето непълна извадка на първоисточници показващи че българите са коренното население на Балканите, а не натрапеното от Комунистите "ПРА БЪЛГАРИ": IV век. 6) Шарл Дюкандж, Льо Киен и други - списъкът им на архиепископите на България започва с Протоген Сердикойски (Софийски), живял през 4 век.

154

Анонимен

преди 1 месец

Мисля,че данните са занижени,защото много хора не са се преброили.Някои от тях са били временно в чужбина-на работа,на гости,на екскурзии и др.,а други не са счели за необходимо да се преброят.

153

тТт

преди 1 месец

А, колко от "преброенте", реално живеят м Бг??? Щото аз съм един от онези, които над 20 години "Уж" живеят в Бг, но реално не живея в държавата, въпреки че, веднъж на две години се прибирам, за да си платя данъците на недвижимото имущество!

152

Анонимен

преди 1 месец

Аспаруховия мост е построен предсрочно през 1976 година за улеснена връзка между Варна и Бургас . Отвора на моста е внушителните 160 метра .ПОДЧЕРТАВАМ 1976 година

151

Анонимен

преди 1 месец

Ето непълна извадка на първоисточници показващи че българите са коренното население на Балканите, а не натрапеното от Комунистите "ПРА БЪЛГАРИ": IV век. 5) На шестия ден на празниците са поканени и "българите, сините (IX/венети), зелените (гърци) у разни чужденци: фаргани, хазари, агаряни и франки".

150

ШИШИ

преди 1 месец

едва ли сме повече от 4млн