16

Бозан Баничаров

преди 1 месец

Към работилата по публикацията *** Христова - моме, с капан на Витоша ли ви ловят? Не можеш ли просто да цитираш лекарите, ами си измисляш заместващи думички? В медицинския речник за състоянието на пациент няма перспективи, а прогнози и за живота няма заплахи, а опасност. Някаква разлика виждаш ли?

15

До Пенсионер

преди 1 месец

И да имат, да не мислите, че е за висока сума? В най-добрия случай, че изплатят на наследниците 12 заплати (15-20-25 хиляди) при това след доста време, за да си покрият разходите по погребенията. Застраховката живот в България не е като тази в цивилизования свят, за която биха те убили. А и друг е въпроса - дали има застраховател, който би издал полици за толкова рисков труд? Чувал съм, че на полицейски автомобили не правят каско, както и на таксита.

14

Анонимен

преди 1 месец

Задължително е добра климатична инсталация и взривобезопасна ел инсталация и електрически уреди.

13

Пенсионер

преди 1 месец

Дали работещите в тези складове имат застраховка живот ? Ако е така, ще бъда много изненадан.

12

Анонимен

преди 1 месец

Сега пишман-бизнесмена, който се е занимавал с това, от което не му разбира главата и не знае да си организира охраната, трябва и да го вкарат в затвора и да плати и щетите.

11

Я па ти..

преди 1 месец

До Анонимен 8 И от твоя талант на неудачник и вечен мрънкач трябва да са пазим.

10

Анонимен

преди 1 месец

"тя е със заплаха за живота" - кой я заплашва? Журналяста напирал тази глупост е заплаха за средното ниво на интелигентност на нацията....

9

Сата НАТО

преди 1 месец

В страна с президент рускк иБРИКСчия и Ту луп путински под гьзник, е така. Трябваше вече да не е останал индивид с рузки паспорт в БГ и да не е останал небит "русофил"... Такива като Иво Христов, Ал. Малинов или Волгин, вече трябваше да са утилизирани...

8

Анонимен

преди 1 месец

Пазете се от таланта на Габровски!

7

Фактор

преди 1 месец

Явно при промяна на времето след големи жеги, във въздуха се трупа статично електричество и най-малка искра може да предизвика пожар или експлозия. Хората, заети във взривоопасна среда трябва да бъдат особено внимателни. Да се избягват механични манипулации, да не се заседяват, да не се струпват, да се проветрява и да се поддържа влажност.

6

мисирките

преди 1 месец

"тя е със заплаха за живота" wtf?!? Може би е с опасност за живота ?!?

5

Анонимен

преди 1 месец

Ами още от едно време се знаеше, че с над 30% изгаряния има голям риск да не оцелее. В някои напреднали болници експерементират с покриването с разни модерни материали, но това е по-скоро до "статично" обгаряне. При нас повечето пострадали са с няколко проблема, все животозастрашяващи. Вчера някъде писаха, че е с 85% изгаряне, а с над 50% вероятността да оживее е много малка.

4

Анонимен0011

преди 1 месец

При някои наранявания смъртта се явява спасител. Дори да я закрепят по магически начин жива, с 85% изгаряния животът имаше бъде мъка. При такива инциденти най-тежко страдат бачкаторите, които са за едната заплата. Като нищо могат да изкарат нея виновна.

3

Анонимен

преди 1 месец

Разбира се, че са лоши, Пирогов е структура от некадърни сребролюбци, начело с началника им

2

Анонимен

преди 1 месец

Синът на собственика и той умира и още един има вътре. 4 загинали. Зеленият чорап трябва да обяви в понеделник ден за национален траур.

1

Анонимен

преди 1 месец

На изхода на София в посока Бургас,след Врана има млад пенсиониращ се шуробадженакорушветчийски лапач с камера,щавещ и малкото останали живи.