84

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 81 Под всяка статия пишете името на Путин. Ясно е, че затова ви се плаща, обаче ни омръзна всеки втори коментар да съдържа думите Путин, Русия, Украйна, НАТО, евроценности, банани, т. хартия и пр., дори когато темата изобщо не е за Путин, Русия, Украйна, НАТО, ЕС, банани, таол. хартия. Вашето не е изразяване на мнение. Вашето е агресивна пропаганда. Използвате форума за пропаганда. Вероятно коментарът ми ще бъде изтрит, но вече не се търпите.

83

запознат

преди 1 месец

За да се пестят разходи и за максимални печалби се намаляват тези за безопасност. Резултатът е ясен.

82

Анонимен

преди 1 месец

до 84 200 грама тротил събаря цял апартамент. 3 тона не ми се мисли каква ще е ударната вълна ако гръмне.

81

Анонимен

преди 1 месец

В шестия склад имало още повече стока. Не е запален склада с 3 тона тротилов еквивалент. За това сега го обливат с вода чрез хеликоптери.

80

аа1820

преди 1 месец

Тея простотии с фойерверки и пиратки трябва да се забранят със закон - и производството и използването и търговията. Големия кеф да се напиеш и на рожден ден да разбере целия квартал или на нова година да гърмиш, да побъркаш всички домашни животни, а някои късметлии остават и без ръце, по-малко работа за докторите, по-тихи вечери без инциденти като вчерашния и т.н.

79

Анонимен

преди 1 месец

Дърпали са дявола чрез Китай . Купиш ли нещо китайско може да изскочи дявола . Продукта им е такъв дяволска му работа. И те бързо забогатяха от продукти копия на оригинала .

78

Анонимен

преди 1 месец

Айде, време е да обвините единствения виновник за всичко, Путин. Знаеме ви равнището на сивото вещество, докажете го за пореден път.

77

Анонимен

преди 1 месец

Тази " фирма", Приключи вече с този " бизнес"!! Гаранция! Жалко за пострадалите и убити хора там!!!-:(

76

Емо

преди 1 месец

Тъкмо малко тишина да се възцари по морето, пък и в България. В София всяка вечер е пукотевица, в петък и събота вечер - като война.

75

Анонимен

преди 1 месец

България 20 години в НАТО, заедно защитаваме важното за вас муахахахаха.

74

Анонимен

преди 1 месец

До 72 . Грешиш . Путин не смее да удари Витоша . Може само да плаши . Наред е Грузия или Армения ако се опитат да за предложение да са в НАТО или ЕС. България е в НАТО и ЕС . В това проблема за Путин.

73

Анонимен

преди 1 месец

Много хора вярват, че 13 е фатална, а в имената са кодирани важни съобщения. Енигма означава загадка. Опашката на дявола може да се дръпне и от свръх бърза печалба. Една от основните версии е умишлен палеж.

72

Чиба Рашка !

преди 1 месец

Не е дявол, а Чебурашка, Новичок носи, във чашка-алкашка !

71

Анонимен

преди 1 месец

Толкова шум за нищо в Елин Пелин . В с. Воден шум не се вдигна . Цялото село без здрава къща , във всяка къща гърмяха не фойерверки , а боеприпаси ,сигнални ракети , капсолдетонатори ,патрони - ловджийски и бойни , . Оръжията бяха изнесени и спасени. Сега оръжията са по фургоните.

70

Анонимен

преди 1 месец

За Путин ли става дума? Путин няма да удари Елин Пелин, а ще удари Витоша и Витоша ще изригне като Вулкан и ще изравни цялото Софийско поле със земята.

69

Анонимен

преди 1 месец

Нито една държава не е от ЕС с която да има взимане - даване. Всичките от източните и западни Балкани . Защо ли ! Задължително Китай

68

КПСС БКП

преди 1 месец

Забранете незабавно вноса и производството на тези ***, наричани фойерверги и повече няма да има такива инциденти ! И без това тези пиротехники са много опасни, замърсяват въздуха и околното среда и няма полза от тях.

67

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 50 Така е и ядрените оръжия са по същия начим, ама там обикновено са килотона и мегатона тротилов еквивалент.

66

Дядо Мраз

преди 1 месец

Като видях фойервергите снощи и си помислих, че е дошла Нова година...

65

FMC

преди 1 месец

Къде изчезна статията за Кугара!