220

Анонимен

преди 1 месец

Извадихме късмет, че бяхме последните, които успяха миролюбиво да избягат от русия. Но трябва да се внимава. Тия 170 "градинари" на митрофанова дето ги изгонихме бяха подготовката на ихтамнетите и зелените човечета. Кой знае какво щяха да направят, ако Украйна не беше пламнала през 2014 и москва си пренасочи фокуса натам.

219

Анонимен

преди 1 месец

Войски да праща в Армения и Грузия. Москва знае ,че ще загази тотално . Затова ги плаши с рекети. С хора няма да може .

218

Анонимен

преди 1 месец

Дядо Тошо, дядо Тошо, ти ни управлява лошо, но каква след теб настана майката ни - разкатана.Вместо пълна демокрация пак е пълно с бюрокрация. Пълни са ни магазините, пълни са и лимузините, пълно с хиляди съблазни, но джобовте - пак празни. Уж дъската ни не хлопа - пак сме си за смях в Европа. Пак управниците днешни ни карсиви, ни грешни. Обещаваха: "България ще е новата Швайцария!" >>>

217

Анонимен

преди 1 месец

След Армения на ход е Грузия . Нико не желае Москва . Но Москва ги държи в страх . Иначе ще им пусне рекета. И ще стане Горни Карабах , Осетия . Освен да ги пушне какво им предлага ????? То и България би я пълна ла, но руснаците я изпуснаха. България е в НАТО и ЕС . От полигона Ново село ,в Черно море и летището в Пловдив НАТО дебне руснаците.

216

Анонимен

преди 1 месец

Пролет пука. Левски, Ботев, Захарий, Стамболов събуждат се от сън дълбок. Гледат те, не могат да повярват, в окова нова пак нахлузили народа. В София са се събрали, уж българи се пишат, с портрети все наши се кичат, а ЧервенитеХлебарки управляват тука. Народ спасете, столицата си сменете.

215

Анонимен

преди 1 месец

Пролет пука. Левски, Ботев, Захарий, Стамболов събуждат се от сън дълбок. Гледат те, не могат да повярват, в окова нова пак нахлузили народа. В София са се събрали, уж българи се пишат, с портрети все наши се кичат, а Червените *** управляват тука. Народ спасете, столицата си сменете.

214

Анонимен

преди 1 месец

Армения е като България до 1989 г. Държавата Армения се крепи на страх и дефицит . А си против Москва си в периферията на живота. Без работа без пари.

213

ЛГБТ комунета

преди 1 месец

До Тодор Живков близкай се с Брежнев, мокри цаливки по устето

212

Милован Джилас

преди 1 месец

До 210 . Т. Живко . Тато не е Тито. - "По добре с банан в ръката, отколкото руски ботуш на главата." Писмо до Сталин

211

Отново

преди 1 месец

В типичния мафиотски стил !

210

Анонимен

преди 1 месец

Кажи бе форумно копейче. Как може да харесваш русия, която те лъже и заплашва със всяка своя дума? Животът ти премина в руски лъжи. Как го харесваш?

209

Анонимен

преди 1 месец

До Тодор Живков И банани има, и тоалетна хартия има. Не като в НРБ.

208

Анонимен

преди 1 месец

До Тодор Живков - Банани не обичам много, но да ходя всеки уикенд на море и да карам ски зимата ми харесва. Харесва ми да пътувам където си реша, защото няма кой да ме спира на границата, да знам, че реша ли, мога да живея където си поискам в ЕС и то само като си сложа личната карта в джоба и запаля колата. Също да има не една и две западни фирми предлагащи не лоши условия за работа в самата България. Да създавам собствен бизнес, ако реша. И т.н. Ти освен за банани, за друго мислиш ли?

207

Анонимен

преди 1 месец

"A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?" - А какво стана с превземането на Берлин? Или се отлага за 3867г.? Между другото великата руска армия с една Украйна не може да се справи цели 3 години, на вас русофилите ви се привиждат война на Русия с НАТО. Ако не са Китай, Иран и СК, Крим отново щеше да е част от Украйна, а Русия да е изгубила безславно. Понеже си фен на тези държави ти пожелавам такъв стандарт на живот, какъвто има средностатистическият човек там.Как ти се струва?

206

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

205

Анонимен

преди 1 месец

Вече знам защо русофилите са фенове на Ким Чен Ун. Само той е способен да излекува мързела им. Само той може да ги накара да учат повече, да си търсят по-добре платена работа или пък да си направят печеливш собствен бизнес. Мисля, че русофилите имат нужда от няколко месечна екскурзия до СК. Ако и Ким не може да ги оправи, никой на планетата няма да успее. Той е последната им надежда. Да живее Ким хахаха

204

Анонимен

преди 1 месец

То съобщенията от Песков, Мара и медведев са само предупреждения и заплахи за бомбардиране на всички, които не са съгласни с полуръста.

203

Анонимен

преди 1 месец

Кажи бе русофилска гнус. Защо всичко руско е такава лъжа?

202

Анонимен

преди 1 месец

"А бе, защо за 35 години западно партньорство, ЕС и НАТО Бъглария от 9 милиона стана 5 милиона и българите са бедни като африканци?" - Не знаех, че бедните африканци всеки уикенд могат да си позволят пътуване до Гърция, до Турция или до нашето Черноморие. Не знаех, че могат да отидат във всяка държава в ЕС и да си живеят и бачкат там. Не знаех, че пълнят ресторанти, в които едно ядене е 10 долара, а бирата 3. Бедни африканци в Бг са основно мързеливите русофили. ЕС ли е виновен, че са мързеливи?

201

Анонимен

преди 1 месец

Терористичната държава отново заплашва.