69

Анонимен

преди 1 месец

Парадокса е, че черните са най-големите расисти.

68

Анонимен

преди 1 месец

Не минават вече тези трикове. Нeгpuтe си спомнят много добре, че живееха по-добре по времето на Тръмп.

67

Анонимен

преди 1 месец

Аз не виждам нищо обидно в испанската дума negro. Означава "черен", каквито са африканците. Все едно аз да се обидя ако някое negro ме нарече bianco (бял). Няма как истината да ме обижда.

66

Анонимен

преди 1 месец

Какво е расизъм? Когато черен се почувства обиден от нещо което е казал или направил бял човек, дори когато е неволно, но пък за сметка на това черните имат правото да обиждат и да се гаврят с белите - на това либерастите му викат положителна дискриминация. Време е някой да се опълчи на модерните комунисти, така че давай Тръмп мачкай червения от.падък.

65

Факт

преди 1 месец

Вероятно традиционалист. Проявяващ отношение, но не заради расовия, а по-скоро заради асоциалния елемент.

64

Анонимен

преди 1 месец

Вербалната диария, от която К.Харис страда сега тепърва започва да избуява. До 100 дни съвсем ще изтрещи. Не знам какви лекарства трябва да и дават, но ако не я контролират, ще загуби безвъзвратно понеже който много говори, има шанса много да сгреши. Накрая партията на демократите ще бъде кръстена като партията на изтрещялките. Айде, Байдън поне е на години, има причина да изтрещява, но тази е уж млада, а е пo - crazy и от него.

63

Анонимен

преди 1 месец

85 също като ходорковски който ни го предлагат за виден либерал и анти путин

62

Дано

преди 1 месец

Дано да е расист. Ще има уважението на белите хора. Дано разкара мамуните в Африка.Не ми трябват нито в Европа нито в Америка. Много са грозни и проости.

61

Анонимен

преди 1 месец

"в началото на кариерата си в областта на недвижимите имоти в Ню Йорк изследва щетите на любима си кола и яростно използва думата с N"....................Защо пишете "нerър" заобиколно като срамежливи ученички? Тук не е САЩ и не е имало сегрегация.

60

Анонимен

преди 1 месец

Нежните тънкообидни женички пак напълниха долното бельо при вида на суров и прям мъжкар като Тръмп. Вместо да се обсъждат сериозни теми, ние пак въртим старата плоча с расизма, феминизма, гейовете, зелените талибани и т.н. меко казано инфантилни теми. Червените демократи отново се опитват да печелят избори на принципа разделяй и владей. Както Байдън, така и Харис са слаби лидери, тип Фон дер Лайен и Шарл Мишел. С такива псевдолидери Запада става все по-слаб във всяко едно от отношение.

59

Анонимен

преди 1 месец

"Расист ли е Доналд Тръмп?"-------------Че кой не е?

58

Анонимен

преди 1 месец

Накрая да не стане Камала вице на Доналд Тръмп? Получавам дежавю. Стотици пъти нарече Байдън расист и му стана вице. В Америка стават чудеса.

57

Анонимен

преди 1 месец

Очевидно не фифти цент е републиканец и дарител за кампанията , други заявили подкрепа публично са лил уейн ,кание уест, дъ бейби, кодак блаяк, шеф кииф , бени дъ бътчър . Аде да не изброявам че не ги знаете другите . В вестик нюзуик ги писаха още миналата година

56

Кирчо ДжонТриВолта

преди 1 месец

В моето семейство всички са расисти! Неотдавна започнах да се срещам с една азиатка, много симпатично момиче. Доведох я в къщи, за да я запозная със семейството. Децата дори не искат да разговарят с нея. А жена ми каза, да си събирам вещите и да се махам. По азиатката започна да хвърля точилки, безглутенови кексове, форми за сладки. Абе, расистка. Какво да я правя?

55

Анонимен

преди 1 месец

"Ако се случи нещо лошо" на жителите на Jamaica Estates, пише Фред Тръмп III, "те бяха тези, които бяха виновни. Почти сигурно, че са били те."" Да! И? Не виждам нишо нереднонс въпросното изказване :)

54

Анонимен

преди 1 месец

Е, и, като е расист да бяхте му пратили черен да го стреля от покрива! Или не се бяхте сетили, че ще остане жив, за да казвате, че е расист? Ако бяхте накарали черен да стреля можеше да хване диkиш тук, там. Сега ялова работа.По-ялова от самата Харис.

53

Хи хи

преди 1 месец

Че и расист да е нас кво ни пука ??? Ние сме бели, няма да се кахърим за църните я !!! Давай Тръмпи !

52

Абе

преди 1 месец

Не се тръшкайте. От вашето мнение не зависят изборите в БГ, не се бъркайте де не ви е работа , що се разбира колко сте "умни: и "отворени", че и лепите етикети..я си пусни сръПску, удари един кючек, набий жената, пусни 2 миризливи поста и лягай доволен

51

Ами

преди 1 месец

Единственото , което е сигурно е , че Камала е бездетна и няма какво да я притеснява бъдещето на света след нея .

50

Анонимен

преди 1 месец

Племенникът на Тръмп от книги ли се изхранва или от известността да Тръмп?