45

Уви

преди 1 месец

Направо да вдига мемориал на всички мъже на Украйна, които защитиха родната природа, но бяха избити всичките. Зеленски е безумец!

44

До 42

преди 1 месец

И ти как го виждаш украинците да си лежат по плажа и някой друг да ходи да се бие за тяхната Урколандия

43

Анонимен

преди 1 месец

Не разбра,че руснаците са като ***. Колкото и да убива ще идват нови и нови докато не постигнат целите си. Няма никакъв друг логичен изход за Украйна освен да преживее изгубените територии. Още повече,че украинците оставиха доста млади мъже да избягат към Европа. С тях щяха да позакрепят редиците,но вече няма как да ги върнат

42

Буммм

преди 1 месец

Близо до Харков е унищожен лагер Дергачах с над 50 бр.чужди наемници и инструктори,удара е нанесен с Искандер М.

41

Малък Праз

преди 1 месец

Мобилизирните във ВСУ са над 1.2 милиона. Рано или късно ще се разбере колко от тях ще се завърнат при близките си. Тогава ще е големият ШОК за украинците, това сегашното е нищо. А като ги набутат накрая в ЕС ще е още по-голям ШОК, като разберат, че цялата река от кръв е била за нищо. Те бежанците вече рИват от западните държави, които ги подслониха. Хукнаха да обикалят в целия ЕС, белким си харесат някъде.

40

мак

преди 1 месец

Дано не се окаже, че няма украинци готови да бранят родината си. Избягалите няма да се върнат. В противен случай, няма да се учудя, ес ще е готов да прати свои хора да се бият за украйна, европ. ценности и световен мир.

39

Скоро

преди 1 месец

Идва краят идва....

38

VladTepes

преди 1 месец

Браво на Зеленски - дълго време поддържа постоянен делириум.

37

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/26 "Те останаха жените, децата и пенсионерите. Тях ли ще могилизира?" - ц. под 25 години още не са мобилизирани. НАТО иска всички над 18 години. Имат мъже поде до зимата още. После нато праща своите войски. Поне така каза натовски генерал.

36

aZ-ът

преди 1 месец

Аз всъщност съм съгласен. Да идват и да си вземат джипаджиите от тука. НЕ ГИ ИСКАМЕ !!! Нагли, шумни, с отвратителни и гадни деца, нахални, все едно сме им длъжни да им рантутим дебелите г...з...ве. Въобще и да не се заселват тука, идвайте и ги вземайте. ТУК НЕ Е ХАН !!! Аре събирай си б...клука от тука !!!!

35

Анонимен

преди 1 месец

НА КОЙ ФРОНТ ЩЕ МОБИЛИЗИРАТ ЗЕЛЕ???...

34

ники

преди 1 месец

От 30 май насам не е президент. Изтече му мандата. Реално каквото и да внесе е правно нищожно.

33

ако свърши войната

преди 1 месец

Клоуна е готов да избие всички украинци, но войната да не свършва Свърши ли -зле му се пише

32

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски побърза да се обясни в любов на новият британски премиер. Усети, че Бай Дончо вече му точи секирата. Зеленски е както каза Дуда, удавник, който с всички сили се стреми да завлече колкото се може повече хора със себе си.

31

До 29

преди 1 месец

И той се обърка и влезе в твоя и за това сега вееш :)

30

Христо Христов

преди 1 месец

Важното е, чр работещите в казината и западбите НО_та са освободени от могилизация.

29

До Споко

преди 1 месец

Верно тъй работело времето? Ще да е вярно само ако е в полза на Украйна постоянното намаляване на територията и населението й, което, като процес, върви от две години и половина насам очевидно и безспорно. Върнаха ливече Крим? Контранастъпът докъде стигна? Да не сме изтървали нещо?

28

aZ-ът

преди 1 месец

абе либерастията ... нали само руснаците мряха като мухи бе... нали храбрите оркраинци побеждаваха бе, нали от началото беха изгубили само 2000 човека бе... скоро и бабите ще захапват шмайзера .... ахахаха ахахахаахахахахаха .......... да си вземете и джипаджиите от тука, не ги искаме

27

aZ-ът

преди 1 месец

хахаха ахаахахаха аха хахахаах аха хахаахахахах

26

Анонимен

преди 1 месец

Те останаха жените, децата и пенсионерите. Тях ли ще могилизира?