62

варан

преди 1 месец

Светлоу, гол да го бараш, сополив да го духаш. А тоя татин убавец като го гледам на снимката...една няма да му се залепи ако не беше на тати портфейла, и двамата са толкова отвратителни смръдльовци

61

Ей содомит

преди 1 месец

62 Да се чустваш горд с тенекиени медали от разни жалки спортове та ти си по зле от гущерови

60

Гущер,да не видиш зв

преди 1 месец

Върнахте ли парите серсеми грозни, да няма скоро пак шамарената фабрика, че тогава и астролог няма да ви помогне. Няма няма и метнат 200лв на някое сайтче да напише някоя глупост та да не ги забравят хората...

59

Анонимен

преди 1 месец

Нещата потръгват в тази държава, като чета коментарите на тази статия.Главното около гореспоменатите герои е, че нямат достатъчно мозъчен потенциал да съхранят крадените пари на някой. А и си мисля, че не са имали добри оценки в училище. Всяка приказка си има край. Хайде сега да запрятат ръкави и да започват да пишат CV-та, да кандидатстват за работа. Леля Светла на 38 г. Продавачка в будка, контрольорка в градски транспорт, чистачка на стол. Има какво да работи без образование. Стига е ревала.

58

Анонимен

преди 1 месец

Защо ни занимавате с тези отпадъци. Написахте ли нещо за децата, които донесоха златни медали за родината ни и ни карат да се чувстваме горди? Какво ме интересува, колко сантиметра са джуките на поредната мутреса или с колко заема се е набутало поредното мамино синче. Продажни журналюги

57

Анонимен

преди 1 месец

Я колко много злоба и хейт.Защо бе,какво са ви направили тези хора,та толкова много ги мразите?Те са като някои от вас,или около вас,само че за вас никой не пише.Това ли ви е проблема?

56

Koko

преди 1 месец

Съветвала се е с астролога с голям като на носорога рога.

55

Анонимен

преди 1 месец

Дано има повече българки като нея да раждат деца,че съвсем се стопихме.Другото не ни интересува.

54

Гонзо може

преди 1 месец

Да я назначи на работа в БФС като лична секретутка.

53

ДС чорбаджия

преди 1 месец

Браво Тущерице правете роби и обслужващ персонал за фирмите ми за сметопочистване всека година трябва да си сменям майбаха с по нов.

52

мдамм

преди 1 месец

само безмозъчни еднокетъчни с пари или без могат да вярват на врачки, астроложки и други шарлатани. ние читавите вярваме само на доктор радева!

51

Whitemann von SS

преди 1 месец

Проблема е че България е пълна с такива гущери и гущерици от комуня р ски фамили и с откраднатите от народа пари живеят на широко по Бояна и тн правят се на велики а са едни обикновенни нищ о жества.

50

До 48

преди 1 месец

И аз казвам браво за това!Адмирирам всички българки,които имат смелостта да раждат повече деца,останалото няма значение за нас.Да се разделят цивилизовано,за да не страдат децата и всеки да е доволен и щастлив,както намери за добре.

49

Тенгри кан

преди 1 месец

Тва голема простотия да развиваш отношенията с партньора си чрез астролог, врачка, баячка, нумероложка и астроложката Алена;))) То са вижда отдалече, дал ша ва бъде или нема ва бъде;)))) Да не говора, разговори с приятелките от типа "дали да си легна с този мъж"?;))) Да ти светят ли, викаш приятелките си или некоя искаш да те замести?;)))

48

Анонимен

преди 1 месец

Ето на това му се вика БГ ***.

47

Анонимен

преди 1 месец

Тази снимка мога да я помириша :D

46

Анонимен

преди 1 месец

Браво , че са направили 4 българчета за България .

45

Анонимен

преди 1 месец

На кой му пука за тая смръдла и грозния дебелак.

44

До test test

преди 1 месец

Какво ремарке, това си е направо товарния влак София - Варна

43

test test

преди 1 месец

С това ремарке трудно ще забърше друг, но знае ли човек? В България *** с крадени пари с лопата да ги ринеш. Може и да изкоки някой загорял Гозо. Инаще единствената и надежда е големият гущер да развърже крадената кесия но преди това трябва да пратят синчето му реабилитация