16

Анонимен

преди 1 месец

Сега ще ги пререгистрират в България. Ще са със Силистрнски или Русенски номера. То и сега в Румъния е пълно с коли с Българска регистрация.

15

Синьо-жълт

преди 1 месец

Поредната доза етатистки глупости. Данък лукс вече има и се нарича ДДС, защото ДДС-то което ще платиш за къща, която струва милион е доста повече от това, което ще платиш за къща която струва 150 000. През ден се чудят, какви нови регулации и данъци да измислят тия политици. Живеят с мисълта, че само това им е работата. Няма да се учудя и такса телесна маса ще вкарат в цената на транспорта или данък "косопад", щото плешивите не ползват шампоан.

14

Христо Христов

преди 1 месец

Какво ревете бе, про'с'таци неграмотни? Нали искатре "като в ЕС"? малко са тези данъци даже!

13

Анонимен

преди 1 месец

В БЪлгария съм сигурен, че има повече такива луксаджии от Румъния. Само че техните пари първо са незаконо спечелени, на повечето, и второ така си правят сметката, че в декларациите им излиза, че са бедни като църковни мишки. НАП също ще си отваря очите само ако са от неудобните на деня.

12

Пра Пра Българин

преди 1 месец

Логика на средно статистически Българин:Понеже аз не мога да изкарам милиони, следователно никой не може!А тези, които ги имат са мошеници.

11

Анонимен

преди 1 месец

По-добре лично помогнете на нуждаещ се човек, отколкото да си дадете парите под формата на данъци за чертежи на самолети и за Украйна !

10

Анонимен

преди 1 месец

Глупост и престъпление е да се плащат данъци на мафиотска държава!

9

Анонимен

преди 1 месец

Странно решение. 500к евро са нищо за имот с днешните цени. То няма апартамент в София под тия пари. Говорим апартамент апаратамент, а не кутийка, ЕПК или панелка! 75к евро за кола!? Ми че то среден клас Мерцедес е толкова, че даже повече. Обикновено Пежо, натоварено с екстри минава 130к лв. вече. Иначе казано бая бедна държавица е Румъния, за да смята това за лукс. Та половината софиянци имаме по 3-4 наследствени имота, сумарно за милиони, бе?! Отделно нашите, които сме си купили...

8

Анонимен

преди 1 месец

И в Русия до края на годината влиза в сила подобен данък.

7

Анонимен

преди 1 месец

Че у нас всеки с тристаен апартамент в София влиза в тая категория. Да не говорим, ако е имал късмета да наследи някоя стара къщичка някъде.

6

Христо Христов

преди 1 месец

Хмммм.... по-правилно е данъците да са си в таблица и прогресивни. Във всеки случай не са върху измислени цифри както в някои западни демокрации....

5

Анонимен

преди 1 месец

Абе, точно с яко бачкерене милионер не се става. По други начини получават милионите у нас, тук наследства няма. Та не е излишен такъв закон.

4

До 2

преди 1 месец

Те и едни роми бачкат много яко и имат палати за милиони евро, ти да не си един от тях ,та се оплакваш,защото като гледам как пишеш, майче си завършил само трети клас

3

Анонимен

преди 1 месец

У нас ако се въведе данък "простащина" ще изплатим външният дълг на Щатите.

2

Пълни К0мундета

преди 1 месец

значи Едни да Бачкат Здраво - а Други Ей така по Закон Служебно, да им Вземат - Парите!

1

Руси

преди 1 месец

Хаха това в България никога няма да стане. Как да го гласуват като точно тия ,които ще са засегнати ще са гласуващите и техните привт ли, и кръгове. Все едно аз да таксувам себе си. Те дори тест за наркотици и алкохол не искат да си направят тези лицемери..