92

Анонимен

преди 1 месец

А бе нали уж ГЕРБ ги Славчу ги изчегърта, що пак ни управляват ?

91

Анонимен

преди 1 месец

Веднага след преврата 1989 година и Великото НС за посланици изпратиха един бюлюк литератори: Алексадър Йорданов, Едвин Сугарев. Яни Милчаков, Надежда Нейнски,....Защо? Абсолщтно далеч от дипломацията по образование и ПОДХОД към околните. След това продължиха с бивши министри и подобни "залужили за партията" кадри. ...Защо Украйна прати Залужни във Великобритания? Ще разменят музикални състави ли?

90

ПроСоТо

преди 1 месец

този най-нагло си ИЗМИСЛА разни "правила" !...Конституция на р. България,чл 98 :..-"6. Президентът ...назначава и освобождава от длъжност ръководителите на дипломатическите представителства и постоянните представители на Република България" Къде прочете тоя ,че "ВРЕМЕННО УПРАВЛЯВАЩИТЕ" се назначават от правителството?!...До кога тоя "АЛАНКЪР" бе?..До кога ?

89

Що ли?

преди 1 месец

Няма,защото няма приеми,разходки,има война!Не им се ходи на такива места.Виж ако е в Европа или някъде из Америка ,друго си е.Демек искат уютни местенца,за да живуркат на наш гръб,а не работа да вършат.Хрантутници!

88

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Ленчето с кремчето , има " помощи " за присвояване , по ги умее , ще бъде незаменима помощничка на Зеленото еврейско ноцистче , много уникална комбинация.

87

Анонимен

преди 1 месец

Къде е ФУНДАМЕНТАЛА НА БЪГАРИЯ - БЪЛГАРСКИТЕ СЕЛЯНИ? Къде е ФУНДАМЕНТАЛА НА БЪЛГАРИЯ - БЪЛГАРСКИТЕ ЛЕГИОНЕРИ? Къде е ФУНДАМЕНТАЛА НА БЪЛГАРИЯ - БЪЛГАРСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ? Къде е ФУНДАМЕНТАЛА НА БЪЛГАРИЯ - БЪЛГАРСКАТА АРИСТОКРАЦИЯ. Къде е ФУНДАМЕНТАЛА НА БЪГАРИЯ - Вярата в Българският Бог на ХОРАТА - (((ЗАГРЕЯ)))-(((СЛЪНЦЕТО))) и като изгрее на ХорИзОнта да играеме ХОРО и заедно да пееме в ХОР? Къде? Всичко е унищожено от КОМУНИЗМА след инвазията на СССР на юдата ЙСИФ СТАЛИН!!!

86

Грейтхохълленд

преди 1 месец

Главчев е кукла на конци.Сламено човече родило се от безхаберието на ПП ДБ и нелепата промяна на конституцията.

85

Анонимен

преди 1 месец

Хамстера също беше чудесна кандидатура.

84

Анонимен

преди 1 месец

Направо Пасито да беше заминал. Нали е голям приятел на Зеленски? Пък и са от един народ. Щеше да е забавно.

83

ee

преди 1 месец

Слуша началниците, иначе като слезе оттам където е, може да не му се даде възможност да суче повече от държавното виме!

82

Анонимен

преди 1 месец

По време на така наречената КОМУНСТИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ в Русия бе въведено КРЕПОСТИЧЕСКОТО ПРАВО и на МИЛИОНИ РУСКИ КОВБОЙ - СЕЛЯНИ им БЕ ИЗЗЕТА ЗЕМЯТА И НАТИКАНИ В КОЛХОЗИ. 20 МИЛИОНА РУСКИ СЕЛЯНИ, КОИТО НЕ СИ ДАВАХА ЗЕМИТЕ БЯХА ИЗБИТИ В ГУЛАГ. След влизането на РУСКИТЕ ВОЙСКИ по заповед на СТАЛИН, в КОНЦЛАГЕРИТЕ по БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ, бяха УНИЩОЖЕНИ БЪЛГАРСКИТЕ КОВБОЙ, ИНТЕЛИГЕНЦИЯ и АРИСТОКРАЦИЯ....

81

73

преди 1 месец

Става дума за кадъра на ГЕРБ професор, полковник Красимир Минчев. Преди да го курдисат за посланик, е бил дълго време военно аташе. По специалност е нещо , свързано с електрониката, с компютрите, не е построева подготовка, например. Българските власти НЕ може да да не са знаели какви ги вършат украинците.

80

Анонимен

преди 1 месец

Модел канцеларски плъх , адаптиран да живее сред папки и паяжини . Без никакво въображение , ясни позиции , освен да погризка някоя хартийка .

79

USA SUPER КИРО НОФ

преди 1 месец

ГЛАФЧИ Ш ТА ИЕБЕ КОНЬ ! ТЕЧЕ ТИ МОЗАКО ПО ОБУФКИТЕ !

78

USA SUPER КИРО НОФ

преди 1 месец

ПРАТЕТЕ ЗА ПОСЛАНИК ТИКВАТА ! ТОИ И БЕЗ ТВА Е БЕЗРАБОТЕН !

77

1231

преди 1 месец

По-смешен отговор не бях чувала! Все едно лъже децата в детската градина... Млъкни по-добре, гледат те нормално интелигентни хора!

76

USA SUPER КИРО НОФ

преди 1 месец

ФИНАЛ ! РАДЕФ Е ВИНОВЕН ЗА СИЧКО ! ТОИ Е ГЛАВЕН ГОТВАЧ НА ТЕЯ ПОЛИТИКАЛ ОТВРАТ И ! БАЦО Е САМО КЕЛНЕР ! ТОИ СЕРВИРА !

75

До 70

преди 1 месец

Денков е с класи над Главчев.И светлинни години напред.

74

Главчо,

преди 1 месец

Като няма желаещи ,стани ти.Колко му е :премиер,външен министър,посланик.Ти го можеш.

73

от предишното още

преди 1 месец

Самоят факт, че искат да назначат човек, бил по върховете на армията е повече от полазателен. Трябва да се напомни, че по време на Майдана, т.е. на преврата,и след това посланик беше КАДРОВИ ВОЕНЕН с висок чин, даже професор от военно училище. Този кадър на българската армия или е бил част от американизацията на Украйна, фашизацията и подготовката за война, или е бил умишлено държан настрана. Според мен е първото. И бълг, властимащи няма как да са били "изнензадани" от военнте действвия.