27

Тиквун

преди 1 месец

Всичко свърши, мутрата Славчо иска да управлява с другите две мутри Боко и Шиши! Ще видите парламент през крив макарон, Славчо иска да е златния пръст и да има за бело - Няма такава държава! - ХАХАХАХАХ

26

Анонимен

преди 1 месец

Разликата между експертно, програмно и техническо правителство каква е? " .... по програма и приоритети за излизане на България от политическата криза ..." какво е? Нови сценарии за "нови играчи" /цитирам някои политолози/? А приоритетите ще са сигурно сроковете за това и онова, които са ви определили от Брюксел. Само с такива приоритети се припокриват изброените по-горе видове правителства.

25

баси

преди 1 месец

тия си мислят че са в полезрението на хората които разбират политиката

24

Girl

преди 1 месец

Hawk tuah

23

дедо ви

преди 1 месец

абе тия слаФчувци много на сериозно се взеха та чак си поверваха че от тях ше зависи дали ше има правителство и въобще политици в България :) клоуни , самодейци и аматьори !

22

Един там

преди 1 месец

Този или е заблуден или *** на джапанка..

21

До 18

преди 1 месец

Абсолютен пуяк! Но идва Коледа .....

20

фред флинстоун

преди 1 месец

ти точно не се обаждай...съборихте работещо правителсртво, в най-тежкия момент от кризите, с неадекватен довод...вие точно популисти продажници не трябва да говорите изобщо.

19

За тях съм,

преди 1 месец

Тошко май му няка министър председател , Годжи министър на науката, Вълчев на МВР, севрномкедонския космонавт на транспорта, Борето на икономиката и т. н.

18

Анонимен

преди 1 месец

Ппилича ми на пуек , или надута гайда

17

Емигрант

преди 1 месец

Не отричайте фактът,че сте пещерняци в България,как е възможно наглеци като чалгарите да бъдат в НС,при условие,че измамиха половин милион българи и за"капак"бяха използвани да бъде съборен редовен кабинет?Чалгата в НС,това е неприемливо за нормален народ!Как ще се оправите с този клоун който е "дилафът"на позорът Слави-чалгата,как ще докажете,че не сте пещерняци,а умен народ след като този излиза и ви говори за "заложници"за да отклони вниманието ви,че наистина сте заложници,но на злото-ЧАЛГА !

16

Фитока

преди 1 месец

Да не дадеш министерски кресла на дребен мандатоносител не е инат, а ценен урок,че е трябвало да подкрепят първа мандат за следващия парламент.

15

Анонимен

преди 1 месец

Голям ***!

14

Анонимен

преди 1 месец

алабалов как смотри ?

13

Анонимен

преди 1 месец

Самовлюбен, надут въздухар-***!

12

Анонимен

преди 1 месец

На този *** Балабанов ,както и на дългият чалгар Трифонов ,следва ,да им се ударят по 50 тояги на гола , пред Ал.Невски и да се изпратят на село ..... Това са селски ,недоносени , некадърни тарикати ...

11

анонимен

преди 1 месец

Щрака с пръсти. Опсааа.

10

Ха,ха

преди 1 месец

"Ще поканя на разговори"Кой ще говори с теб ,бе мухъл?

9

Анонимен

преди 1 месец

Услади ти се и на тебе баницата, а Станиславе? Няма такива измамници на дребно като вас. Бяхте първи и не направихте нищо. Смешници! Изчезвайте, нищо не става от вас!

8

Анонимен

преди 1 месец

Мъка, отидем ли на избори тоя в следващ парламент няма как да влезе, няма 12 бона заплата, няма пирончене по медии и трябва пак с микрофончето в ръка да си изкарва хляба. Мъка голяяяяма мъка!