18

Кръчматъ

преди 1 месец

Хайде, молим ама немъ нужда от "електрички", ний сме Традиционалисти!!! -)))

17

Европедерас

преди 1 месец

Хайде да караме колела! Да намалим карбан имишана! Българите трябва да могат да се придвижват на колела за да прокараме зелената сделка.

16

Анонимен

преди 1 месец

Ох, добре че комунизмът си отиде, и дойде демокрацията и сега живеем добре в ЕС и НАТО.

15

Анонимен

преди 1 месец

Тарикатите хора не купуват коли. Само ги наемат.

14

Анонимен

преди 1 месец

"Номер 1 сме по регистрация на нови коли, но не и електрички"---------------------Баничарките на Дачия нямат електрическа версия.

13

az

преди 1 месец

Среден клас НЕпремиум автомобил като рено меган почва от 40к , рено меган електричка от 80к. Е кой е толкова луд да плаща двойно ? И уж по-евтиния ток , кога ще го избия като вкарам едни 30-40к отгоре ?

12

Анонимен

преди 1 месец

При 50000 коли на година, ще ни отнеме само 60 години, да подменим автопарка :)

11

Анонимен

преди 1 месец

Тук бaлъците са по-малко. Първо отказаха ковид отровите, сега не щат електрички.

10

Форекс

преди 1 месец

Кви са теа поръчки от пандемията ве кой частник чака 2 години за кола. Тука в статистиката са нашляпали колите за полицията и граничарите явно. Забогтехме видите ли.

9

Анонимен

преди 1 месец

"Щом бакшишите и рентакарите скочиха на електро е ясно. " - Приказки много, примери малко ...

8

Анонимен

преди 1 месец

И какво ни интересува за електрическите? 10 години ми говориха, какви се невероятни, сега от 3 години ми говорят, как било изцяло рязлични, революционно променени направо. Демек, Телсата от 2019 е видиш ли, като кон с каруца, спрямо космическия кораб Ентърпрайс, дето е Тесла 2024-а ... Дрън, дрън *** пляс

7

Анонимен

преди 1 месец

Номер едно сме и по незаконни автоморги.

6

Бай Иван мазния

преди 1 месец

Засега от газта по еко нема баца, в тока от въглища няма еко има само пози и безплатно паркиране в синя зона дето си е далавера засега.

5

това само показва

преди 1 месец

и доказва, че българина е умен и не се доверява на приказките на западняците, мнителни сме и това ни предпазва о донякъде от пъклените планове на наглосаксите.

4

Анонимен

преди 1 месец

Може да подаряват електрички на хазартнозависими, да залагат дали ще имат ток да стигнат или не.

3

Коко

преди 1 месец

Българина ще е номер 1 по електрически само ако се убеди лично, че действително ако затеждаш у вас разхода ти е 2 лв. на 100 км. Щом бакшишите и рентакарите скочиха на електро е ясно. Нямаш обслужване, нямаш масла- само филтър купе. Но българина е инат и трудно разбира. Електромобила е перфектен за малката ни територия. От единия до другия край си максимум с едно зареждане, което отнема 20 мин. Но останете заблудени форевър. На мен си ми е перфектно. Виждам, че и на доста други също.

2

Анонимен

преди 1 месец

Моята е хибрид, само че майлд хибрид, който разбира никога не би си взел Тойота хибрид апа плъгин е направо смешка, на магистралата горят 12/100 и после едеота минал 15км в града на ток и вика раход 3/100, другия път!

1

Кирчо

преди 1 месец

Фейкове.....