118

Анонимен

преди 1 месец

До ПроСоТоНе си просо, а си пр0ст0. Виж в Букинга. И по 100 лева има дори хотели.

117

мак

преди 1 месец

Ама че нахалство. Не им стига мижавото ддс, запълване на хотели с укр. за сметка на държавата, сега искат и тока да им се компенсира. Ако ще има за тях, трябва да има и за всички, за бизнеса и за обикновения потребител.

116

Анонимен

преди 1 месец

Като не могат да вържат бюджета с 9% данък и жестока експлоатация на работниците си и същевременно цени като на запад да затварят и да събарят!!

115

Анонимен

преди 1 месец

Не е проблем цената на тока , а липсата на умения . Ако влезем в Шенген и ги няма тия опашки по гранците, нали се сещате, че хептен няма да идват българия, а само пияни социално слаби англета и рашки и ще ги обслужват непалци.

114

пенсионер-ветеран

преди 1 месец

все Риват, ама Всичките ми Съседи - с Огромни Климатици и се Охлаждат като Императори, само аз с Пенцията - с Ветрило Маде и Цхина си правя малко вятър - никакъв хлад, само лек психологически ефект, че уж си правя малък хлад!

113

морски

преди 1 месец

При соца нямаше експлоатация от човек на човека. Нямаше днешния геноцид...но какво да обяснявам ?!

112

ПроСоТо

преди 1 месец

До АнонименПредставям си какъв си клош, пом смяташ, че за 150 евро може да нощуваш в италинаски курорт в активния сезон в "не лош хотел". За 150 евро, евентуално може само да закусиш в такъв хотел. Това не са ти селата в сверна Гърция, които вече са заприличали на селата в южна България.

111

Анонимен

преди 1 месец

"Свободен Пазар и Капитализъм - защо Ривете " - Ти кой мислиш, че плаща при соцъ, пак си ти! Бройлер

110

МНЕНИЕ

преди 1 месец

Цената на Тока вече е 1,5 лева за Киловат . Това е цена за Бизнеса - Бизнеса не са само магазини и хотели - има Фабрики и Заводи които започнаха да спрат работа и стотици хиляди Работници са заплашени от безработица . Какво се случва в България с Тока - Това трябва да питат Депутатите - АЕЦ Козлодуй спря работа след като се вкара новото гориво от нелегален източник ?

109

Анонимен

преди 1 месец

ходете се оплаквайте на тиквун, дето 20 години не можа да постави реакторите в белене, подписа тихомълком с простьото да ни почупят петия реактор и 6я сега купуваме ток да го подържаме на животоспасяване. това е мили ми гербаджийчета предприемачи и чантаджии.

108

Анонимен

преди 1 месец

Ама вземете се поразходете малко в Испания, Италия, Гърция, Хърватия, Турция и вижте какво е туристически бизнес и как се прави. Стига с това всеки да продава една нива и да се мисли за голям туристически предприемач с едно ресторантче в Китен. 95% от собствениците на хотели и ресторанти в България и идея си нямат как се прави туризъм. С калпава услуга и високи цени няма как да стане. В изброените държави труд, консумативи, ток, данъци са по-скъпи, но цените са по-ниски!!!

107

Борсови Цени

преди 1 месец

Свободен Пазар и Капитализъм - защо Ривете, нали Това е - Цивилизационният Ви Избор?! поне така ми казват по Телевизора вече 35 години!!

106

Спомени

преди 1 месец

Слънчев бряг бе курорт, който по цени и качества, ЕС смотаняците не бяха виждали, дори в сънищата. Шведите изградиха на Дружба прекрасет хотел, който днес е трагедия - собственост на жената на Илия Павлов. Тя разбира от друг бизнес - в леглото с богат чичка, като Берлускони например. Но тя остарява и пазарната икономика лансира млади украинки и рускини - с доста по-големи цици. Това е живота, конкуренция брато!

105

бе да питам

преди 1 месец

а може ли да ви пращаме смс_и с цена минимум 150-200лв. за да не фалирате

104

Анонимен

преди 1 месец

Ми вдигнете цените, егаси. Чакате бай Тошо да ви каже ли?

103

А ние?!

преди 1 месец

И ние сме пред фалит повечето. Аз работя за 1500 лева чисто в София. Знам отлично 2 чужди езика и имам образование от чужбина. Просто не съм ИТ и нямам гръб. По-скъпа ми е почивката в България, от колкото в чужбина. Нека само депутатите да ви ходят, ама и те не ходят при вас хаха.

102

Кирчо

преди 1 месец

Еми те не гледат интереса на държата а само техния та затова е така... ако бяха обединени щеше да е друго !

101

Анонимен

преди 1 месец

Да,на тях все някой им е крив! Продават и фалшив алкохол,това е "елитно" заведение в Созопол! Да фалират всичките!

100

Анонимен

преди 1 месец

Аз имах Италия за мнооого скъпа държава. Сравних цените между България и Италия и учудващо за 1000 лева на човек може да изкараш една седмица.

99

До 95

преди 1 месец

Продължаваш с тъп00тиите! Четете ги тези книги! И без това си тъпоъгълен!