92

Анонимен

преди 1 месец

Войната в Укристан приключи с руска победа! Бай Дончо спира кинтите, а Шолц заяви, че Германистан орязва наполовина парите. Укро наацитата са избити, над 1,000,000 вдовици има вече, готови да правят дълбоко гърло на западните си господари. Чакаме шоррошоидите да накачулят укро байряка по фейс профилите си и да ни говорят кога ще бесят Жужака :)

91

Анонимен

преди 1 месец

Вижда се, че ще бъде царицата на страничните и маловажни въпроси- права на малцинства, джендери, аборти, репродуктивни въпроси и прочие отвличащи вниманието на електората неща от главните въпроси за мира и войната, икономическото развитие и доходите на работещите!

90

Българин

преди 1 месец

Мене Нанси по ме кефи от Камала. А вас кой повече ви кефи, хайде приятели, споделете тук във форума кой повече ви кефи, Нанси или Камала.

89

aZ-ът

преди 1 месец

С Камилата се целят гласовете на черните и латиносите. Това е. Дотам е докараха либералите. Демократическата партия в американската политика е това, което е ДПС в българската. Твоите не те понасят , разчиташ на чуждите.

88

Анонимен

преди 1 месец

До дo 75 - от това че не се следва че не може да съществува нещо за което не се е следвало дали да не се появи на може да се индуцира извода, че не може да се осъществи нещо което не е следвало да се появи.

87

Х

преди 1 месец

жената събра 46 милиона за един ден, но не била сигурна номинация. :D

86

баба мара

преди 1 месец

има шанс щом евреиското лоби е зад нея

85

Анонимен

преди 1 месец

В Русия няма чалга и никога не е имало, дори и през 90те, когато беше най-големия упадък. А в България идоли са роми хомосексуалисти и мари отварачки. Това е нивото на българина.

84

Анонимен

преди 1 месец

Бивш щатски служител на цру предрече циркова постановка срещу харис с цел изравняване на резултата , гледаме ще се случи ли

83

Анонимен

преди 1 месец

До дo 75 Споменавайки Афганистан и Ирак, да беше казал и Русия. Няма как да наложиш демокрация в Русия, защото в главите на хората, в техния манталитет е друго. Неистово се стремят към някой, който да ги командва и наказва, защото така са устроени мозъците им. Затова и неразбират стремежа на нациите да възприемат демокрацията.

82

Анонимен

преди 1 месец

Няма шанс защото говори за обединение на демократите не на сащ

81

Анонимен

преди 1 месец

Забележете, че европейските крале и кралици били със синя кръв, досущ като цветовете на Шива, Кришна и другия от троицата, не го помня

80

Анонимен

преди 1 месец

От много мюзикали , това е голяма индустрия в САЩ , на американците им бръмнаха главите окончателно .

79

дo 75

преди 1 месец

Няма перфектни неща на света, но определено има по-добри и по-лоши. Няма как да не същсевтвува нещо, което се следва вече втори век като процедури и устройство. И мнозинството от хората в цивилизованата чааст от света го предпочитат, защото го гласуват и за миг не си помислят да го заменят с диктатура. Какъвто е манталитетът на хората, такова е държавното им устройство. Може да се опитате да направите демокрация в Афганистан или Ирак, но няма как да стане. В главите на гхората е друго.

78

АнонимеН

преди 1 месец

СЕГА ВЕЧЕ СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯХ СЛЕД КАТО РАЗБРАХ ЧЕ МОЯ ДЯДО ОТПАДНА ОТ БИТКАТА. ПУТИН ТАКА НИ ГО НАХЕНДРИ И НА ДВАМАТА И НА ЦЯЛАТА НЕОЛИБЕРАЛНА ДЕМОКРАТИЧНА ОБЩНОСТ. РУСИЯ ЩЕ СПЕЧЕЛИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ В ФАЩ.

77

Анонимен

преди 1 месец

Мишел обама е мъж

76

Ястреб Османлията

преди 1 месец

До ноември има още много време, така че дотогава ... я камилата, я камиларя! И не ми е ясно защо раята във вилайета е толкова екзалтирана за изборите във великото ахър САЩ, ФАЩ, the Jewnited States of America, или кой както я нарича тази еврейска колония. В края на краищата, без значение кой ще бъде назначен за губернатор (президент) на еврейската колония, пак евреи ще я управляват. Така че дечица, сега хайде навънка да си поиграте малко в пясъка под слънцето, да придобиете витамин Д.

75

Анонимен

преди 1 месец

В Британия - бяла камила, в САЩ - тъмна камила, бах ти камиларника!

74

Пускайте

преди 1 месец

Биг Майк - щото Камила - няма Шанс! Биг Майк, биг Майк!!

73

Снайпер

преди 1 месец

За тази куршум няма ли?