432

Анонимен

преди 1 месец

Поредният пълен колапс на украинците за 3 години. С няколко пълни колапса, няколко пъти напълно унищожена авиация и жертви в размер на 3 пъти мъжкото население годно за служба, Русия категорично се справя по-добре от очакванията на който и да е.

431

Анонимен

преди 1 месец

Абе тия украинци са като хле6арки наритат ги и се покрият и после пак изкачат в сайта

430

До 437

преди 1 месец

Ами явно са минали украинските нагляри щом Зелето драпа ли драпа за НАТО,ама пък не го искат там

429

Анонимен

преди 1 месец

До Данчо:И от какъв зор ще пуца с ракети към България?Тук населението масово поддържа Русия, русофобите сте един гей парад хора и като количество и като качество.Кой ще хаби ракети за вас?

428

До 431

преди 1 месец

Други просешки лозунги имаш ли ,та сравняваш България с Уколандията.Е ние няма,какво да делим с Русия

427

До 434

преди 1 месец

Те до собствената си граница нямат достъп вече,а укопоте се размечтаха за Москва ,айде първо някое село с М се опитайте да опазите смешници украински

426

идва Видов ден

преди 1 месец

Секретарка буди Путин посред нощ:- Владимир Владимирович, търсят Ви едни украински военни.- А увряха им главите най-после - мърмори Путин - На кой телефон?- Те са дошли с белезници лично за Вас , Владимир Владимирович ...

425

Анонимен

преди 1 месец

До 431 Голям кеф ще ми е! А пък ако те уцели осколка от руска ракета, ще ми е супер кеф!

424

Българин

преди 1 месец

Украйна няма да съществува Руските граници ще са защитени . Българския политически *** е ненужен и негоден всички в екересажа България ще бъде прочистена от бандеровци които ограбиха държавата и българския народ . Фашистите бегачите докато има възможност

423

Данчо

преди 1 месец

След краят на СВО и победата на късия в Украйна,вие бедни ми путинофили дали ще сте по-добре? Финансово и душевно? Късокракият като му мине номера в Украйна и реши да пуца с ракети насам,ракетите дали ще знаят кое е русороб и кой не,а? Закърнелите ви мозъци дали правят разлика или просто мразите запада и не обръщате внимание на болните амбиции на късокракия? Нищо че очите ви само към запада гледат. В Русия няма да стъпите и пари да ви дават. Свободата ви е свята. Нещастници.

422

Анонимен

преди 1 месец

Укрофашистите малко по малко гълтат вода въпреки всички пари и оборудване които господарите им им наливат.Наближава да висят по колесниците на самолетите като в Афганистан.Гледам и месните натовски слуги са напълнили гащите, сигурно мислят че и техния ред идва.

421

Анонимен

преди 1 месец

В измислената държава украйна, ловят хората по улиците като пилци хахахахаха. И вас русофоби ще ви ловят така.

420

Плациков

преди 1 месец

Хе хе хе укрите ги оставят да превземат разрушени селца с цената на много пушечно мес и после ше ги издълбашат баш как си требе и раснячетата ше се наиграят, а родните друзя току виж престанали да твърдят че npъднята на кремълския nocepко мирише на рози.

419

Оффф

преди 1 месец

Руснаците пак превзеха едно село с 3 къщи

418

Анонимен

преди 1 месец

Нито един руски войник няма да остане жив в Украйна

417

Всеки зне

преди 1 месец

До 6 месеца Крим ще е украински

416

Поптодорова

преди 1 месец

Брях ми ко прайм ся?????

415

Пънчо

преди 1 месец

На юг в расиюшка разпада започна. Холопите седят без ток и вода и плуват във фекалий. Родните друзя да се изходят важно по въпроса как всичко върви по план.

414

Анонимен

преди 1 месец

Ако искат укри, за битките, да идват по Черноморието и да ги товарят на ферибота.Пълно е с тях, и си почиват качествено, карат последни модели коли, и въобще не им пука, какво става в родината им.

413

Българин

преди 1 месец

Ееее...язък за милиардите дето им дадохме. Отидоха ни парите.