230

Анонимен

преди 1 месец

Двама старци си седят в градскта градина, хранят птичките с трошички и приказват помежду си: - Абе тия птици много приличат на нашите политици - казва единия - Докато са на земята се задоволяват с трохи, пък като излетят на високо ти се изcиpaт на главата!

229

Анонимен

преди 1 месец

Както италианците не са римляни, византийците не са гърци, така и тюрките не са турци. Никой не е успял да създаде нация от една народност.

228

аааахахахааааа

преди 1 месец

Ами как няма да са богати тия шарлатани, като има балъци да теглят кредити по 100 000 лева и да им ги дават срещу някакви хартийки незнайно защо наречени акции.Ще са богати не ами и пребогати. Иво Недялков и Майкъл Капустин изглеждат като некви чейнчаджии от Магурата пред тия изпечени мошенници.

227

Анонимен

преди 1 месец

Страшното е че ГЪРЦИТЕ ги направихме да бъдат ГЪРЦИ през 1928 година. Страшното е, че направихме Турците да бъдат ТУРЦИ през глупосттс на АТА+ТЮРК в началото на миналия век. Страшното е, че направихме отрочето на ОЛГА (СВЕТОСЛАВ) от Плиска родена да ни се ИзCеpе на ОЧИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ и да умре в ПЦКОВ - по подобие на Плиска. Страшното е че така се разпокъсахме на РЕ(СЛЪНЦА)ЛИГИИ, ЗЛИ ЕЗИЦИ (УМСТВЕНИ ПОСОБИЯ) за описване на една и съща БЪЛГАРСКА ДУЩА ПО СВЕТА!

226

Анонимен

преди 1 месец

Доцент Сарийски никога не е водил хора или бизнеси той е просто на заплата и кандидат за депутат бъдещ при Марков,

225

Край на сектата

преди 1 месец

Край на сектата и на измамник михайлов

224

Анонимен

преди 1 месец

До RUDY GELAT Не бих заложил лековата на тезата ти , тия *** като нищо могат да му докарат на Ивелин успех на предстоящите избори , а Коци който много се разсърди за това , че били му отнели гласове и извърши предателство на личните си отношения с Ивелин , тоя път наистина да понесе жестока щета .

223

Айше

преди 1 месец

В маалата си слагаме гащите в един казан и на който изкараме гащите го таковаме

222

Анонимен

преди 1 месец

Паспортите са измислени по време на Първата Световна Война, за да можело правителствата на държавите да се предпазят от германците. После обаче на всички правителства им харесала тази мярка, защото им представила възможност да скубят редовно гражданите си (с подновяване на документи) и да ги контролират - къде ходят и какво правят! А сега с телефончето, въобще няма проблем! Днес даже знаят, че си в тоалетната и си чатиш с кокетката в другата тоалетна!

221

Анонимен

преди 1 месец

България е готова да дари енергийно оборудване от дружествата в групата на "Български енергиен холдинг" ЕАД на стойност 1 млн. лв. на Украйна, с което да подпомогне възстановяването на производствените мощности в страната. В напреднала фаза е и процесът по продажба на оборудването за АЕЦ "Белене". Обсъжда се също коридор за износ на електроенергия, произведена от България, за Украйна, така че да бъдат

220

RUDY GELAT

преди 1 месец

ВЕЛИКАНИТЕ ОТ ВЕЛИЧИЕ == ОТИВАТ В ПАРКА В КАНАЛЯЯЯ , ЗАВИНАГИ !!!..ПАРТИЯ ''МЕЧ'' ИДВААААА--ЗА ДА СЕЧЕ НАРЕД И НАВРЕД !!..ПЪРВИ ЩЕ СА ГЕРБ И НАЙ-ГОЛЯМАТА МУТРА И БАНДИТ в БГ В ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ--БОЙКО БЕХАР БОРИСОВИЧ .

219

Анонимен

преди 1 месец

Цялата тази работа е толкова пошла и тенденциозна , че елементарщината на Комисията и членовете и ме позиционират на страната на Ивелин , без да разполагам с никаква информация за него и на основата на това въобще да не мога да се произнеса дали е прав , или е нарушител . Но така се правят нещата у нас .

218

Анонимен

преди 1 месец

Къде са археолозите дето копат БЪЛГАРИАНСКАТА ис+ТОР+ическа действителност... и постоянно Идват МОСКОВЕЦА, ГРАЧОЛИНА, ТУРЧИНА и спират за БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ да излезе наяве Великата ис+ТОР+ия на БЪЛГАРИЯ

217

Анонимен

преди 1 месец

Костадинов за пореден път показва, че е патерица на ГЕРБ!

216

Анонимен

преди 1 месец

Народния съд на народна република България се задейства.Тези явно са се учили от комунизма ама иначе се пишат за демократи.

215

Анонимен

преди 1 месец

Сектата на Сциентологията .. Това е най-страшната секта ..

214

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименТе ги блокират , не я ли гледа тая председателката , възрожденката , ама Коце тоя път ще ми ....... на изборите , какви ги върши.

213

Анонимен

преди 1 месец

ЗНАЕТЕ ЛИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ КОИ СМЕ И ОТ КЪДЕ СМЕ?? НИЕ СМЕ НАРОД КОЙТО СМЕ ДАЛИ Култура и СЕМЕ НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПО СВЕТА! ИЛИ ПО-ТОЧНО И ПРОСТО КАЗАНО: БЪЛГАРИТЕ СМЕ!!! НАЙ-СТАРАТА НАРОДНОСТ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА!!! ОТ НАС БЪЛГАРИТЕ, СВЕТА ОЧАКВА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО ДО СЕГА.

212

Анонимен

преди 1 месец

Тая комисия е нещо като Народноя съд на ОФ. Каква пародия само, председател и е Костадинов.

211

Анонимен

преди 1 месец

До 183: За името Шишман. Герба на родът им е меч. Шиш си е шиш, а ман е метал. Обяснението е просто. Като Сърман е злато, а Дърман е сребро.