10

Анонимен

преди 1 месец

Строго секретни файлове разкриват скритите жертви на руските войници в Украйна. Въз основа на информацията в изтеклите документи е вероятно между 462 000 и 728 000 руски войници да са били извадени от бой до около средата на юни 2024 г.преди 6 часа

9

Анонимен

преди 1 месец

Трябва вместо нови блокове да се строят да се засаждат нови дървета. Това е начина. Преди години когато не беше застроено толкова много в моят град температурите бяха други през лятото.

8

Тенгри кан

преди 1 месец

До НанеФфффффф Филибелата жа умре комшийката герберка с климатичето;))) А, дано!;)))

7

Тенгри кан

преди 1 месец

Aко градовете са само бетон, желязо и стъкло без грам земя, дървета, храсти, трева; ако не се полива всичко това и няма най-малкото фонтанна вода, се едно сте в чушкопек! За единият комфорт през зимата и да не умрете от студ;))) , да няма змии из тревата и растите (ужас за женките) земе, та умрете през лятото с фактор 50-сет;)))

6

Нане

преди 1 месец

При нас, ако се завърнат зимите от 80 те на миналият век... 1/3 от колонията, ще измре от студ... Тогаз, ще се види, колко е гол царят, кат сега с пожарите... ===)))

5

ОТКРОВЕНИЕ 16-8

преди 1 месец

ЧЕТВЪРТИЯ АНГЕЛ ИЗЛЯ ЧАШАТА СИ ВЪРХУ СЛЪНЦЕТО...

4

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 2. То им напекло бетоня и асфалтя и после се чудят що тей било рийш. Де им ги зеленината, дърветата, шадраванчета, чешмички... Навсякъде само офиси, бетон,асфалт и паркинги за безброините автомобили и после горещо било вече ужаст.

3

Анонимен

преди 1 месец

Ше се местим по полюсите щом е тей. Там е хладно.

2

Анонимен

преди 1 месец

В Африка сигурно с месеци ,, не излизат,,

1

Нане

преди 1 месец

И, що тъй спира електрозахранването в юрохейска напреднала мамалигария... Нал има сега много зелена енергия... ===))) климатичните промени са само в главите на едни измамници, да приберат едни лесни пари... От въздуха...