22

Чавдар Михов

преди 1 месец

Абсолютно невярно и подвеждащо заглавие.

21

КЪДЕ СМЕ НИЕ

преди 1 месец

БРАВО,БРАВО!!! ПРИ 4 000 000 РЕГИСТРИРАНИ АВТОМОБИЛА 50 000 ЗАКУПЕНИ НОВИ ГОДИШНО ОПТИМИСТИЧНО - ТОВА ПРАВИ 80 ГОДИНИ ЗА ПЪЛНО ОПРЕСНЯВАНЕ!!!...

20

ДО 21

преди 1 месец

Кой те спира да направиш партия и да управляваш?! Айде, поведи всичките умни като теб и давайте!

19

до 21

преди 1 месец

На тоя хал, бедняко, си защото си функциоанлно неграмотен. Тук говорим за нови коли, айде МАРШ в статиите за заводите, които затварят само в мечтите ти! Ходи и ти управлявай държавата, като си толкова велик. Ама си една снишена главица, която ще е роб до живот в някой завод за 3-4к месечно, защото друго НЕ умее. И трудът ти отива на кино, миличък! Заводът дори не е български, не плаща данък печалба тука. Айде МАРШ!

18

asd

преди 1 месец

Всеки да си гледа неговата паничка! Може да сме все още последни в ЕС, но настигаме. Т.е. новината е позитивна. По-добре последни в ЕС, отколкото положението, в което бяхме преди ЕС. Извън ЕС има доста държави, от много от тях сме по-добре. Например в Сърбия все още няма метро. А тук имаме три линии.

17

Изклатен демократ

преди 1 месец

Важното е, че един завод в Плевен с 1300 работници затваря, за да отвори в Ниш - сръбско, тъй като там може да внася евтини ресурси от Русия и Китай, а в България - не може поради санкциите на атлантиците. Резултата - 1300 безработни, а това е само 1 от всичките случаи! Сърбите пак са по-умни от нас!!!

16

до 10-ти, Така да е,

преди 1 месец

айде сега обясни какво значи заглавието, че да ми стане ясно! Та да видим кой какво е разбрал.

15

Анонимен

преди 1 месец

Добре че ПП-ДБ оставиха добра икономика... Откакто не се краде, хората имат пари..

14

Анонимен

преди 1 месец

Около мен си накупиха много, предимно фирмени коли с марка Дачия , газ-бензин фабрично.

13

Изклатен демократ

преди 1 месец

това, че новите регистрации растат процентно, не скрива факта, че 1от общо регистрираните коли за полугодието най-малко нови са в България от целия ЕС на глава от населението, тоест сме най-зле и купуваме най-малко нови коли като цяло! Това е истината, а статията промива мозъците на атлантиците!

12

Грък

преди 1 месец

Винаги наобратно в класциите , както и сега ! Когато хора са в криза нашите се харчат....

11

asd

преди 1 месец

Образовай се, работи по-качествено и ще видиш дали парите са един и същи и дали е като скачените съдове. Това за скачените съдове е оправдание за неспособните и удобна пропаганда за хибридната война. Има глад за кадри и то с много високи запалти, но да седнеш и да се изучиш добре не е лесно и не всеки се наема.

10

Исторически ЗООпарк

преди 1 месец

Не може да е верно това, българите живеят все по зле в този ЕС който ще се разпадне до края на миналия месец, и ние ще излезем от ЕС и НАТО и ще отидем към северна азия заедно с др Лукашенков.! Читайте ТВ Спутник, и московските телевидения, и вервайте!

9

До 7

преди 1 месец

На теб мозъкът ти не е мерило за нищо щом намеси Украйна, а не си разбрал какво означава още заглавието на статията ? Тъъъп народ ей, без шанс за поумняване !

8

Анонимен

преди 1 месец

Нормално е. КОВИД свърши, пазарът се раздвижи. Всеки човек с адекватен доход купува нова кола, пуска с голяма (35-45%) остатъчна стойност, кара 2-3-4 години и сменя за следващ модел. Пари и време за стари дараци нямам. Давам пример как имам премиум немска среден размер кола и мой близък приятел със същия модел, но на 7 години. Еми, като теглим чертата, той е дал 15 000лв. на годишна база за харчове по колата, а аз- 0 (обслужването ми е безплатно за целия период на договора). Въпрос на избор :)

7

Емигрант

преди 1 месец

Щом е първа по регистрации на нови автомобили, значи си направете сметката какви кражби се извършват от политиците и администраторите в България ? Кой мислите, че си купува амов автомобил в тази криза, почтение и честен булгарин или политикът и администраторът ? Най- бедната държава първа в луксът ? Вие не сте народ, а МЪЪРРШШАААА ! Наведена глава сяба не я сече, това сте вие роби в собствената си държава ! Сега търсете пак вината там където я няма и започвайте да църкате !

6

В Украйна пък се

преди 1 месец

харчат най-много луксозни автомобили, но трудно може да се нарече "нормално функционираща държава". Това не е мерило за нищо.

5

Анонимен

преди 1 месец

Как няма да сме първи , само на полицията колко коли накупиха

4

Така е ..

преди 1 месец

Вчера писаха че 30 % забогатяват , 70 % обедняват. Тава е като скачени съдове.Парите са едни и същи.

3

Гошо

преди 1 месец

Българина плаща данъци за да карат държавниците най-новите немски автомобили и същевременно тегли кредит за свой личен.