46

Анонимен

преди 1 месец

До 47:Същият е мотива като при Фицо.Онзи е имал във фейсбука синьо-жълто знаменце и е имал връзки с Блек Рок.

45

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп е тотален нарцис, шоумен и популист. Умело яхна Републиканската партия,която подобно на Демократическата е в тотална лидерска криза.

44

Анонимен

преди 1 месец

Населението в Русия не се интересува от държавното устройство на Путин. Тези милиони хора не се интересуват и каква ще е Русия след СССР . И като беше СССР пак не се интересуваха от политиката и . Дори я ненавиждаха . Живееха в нихилизъм и омраза към всичко

43

до 43-ти, В момента

преди 1 месец

същата тая власт е в ръцете на не по-малко расистки, не по-малко комплексиран и приблизително толкова отмъстителен, страдащ от дeменция, пеDофил. Не мога да кажа, кое е по-зле, но няма да е лошо да не си експортират вътрешните проблеми върху други континенти.

42

Анонимен

преди 1 месец

До33. недоумяващ. Сравнението с Мароко и Африка няма нищо с Русия . Как ще свърши войната Русия -;Украйна ще се реши без да се питат тези две Страни . Решението ще се вземе от САЩ , Китай, НАТО, ЕС и всички държави от Г 7.

41

Суверен

преди 1 месец

Време е да се спре войната в Украйна, гласувайте за Тръмп,само той е способен на това, но и да осъди тези които я поддържат и пращат милиарди на зеления наркоман, *** джонсън и управниците на ЕС които подкрепяха *** байдън деменциов

40

Анонимен

преди 1 месец

Толкова власт и възможности - в ръцете на толкова расистки дълбоко комплексиран и отмъстителен нарцис ..леле леле

39

Дино

преди 1 месец

До Анонимена рУСИЯ БРЕ *** ,ще се разпадне руския нужник

38

До ХХХ

преди 1 месец

Зеленски казваш иска война, иска да разрушат Украйна и да избият населението и, дали не си много заблуден?

37

Ще видим, края на

преди 1 месец

какво ще доведе, той и Зеленски обещаваше край на войната, но всички знаем резултата какъв беше. Аз лично не очаквам да сложи край на войната, а да я препише на ЕС, и да каже "Ето, ние направихме всичко, което можахме, сега вие се оправяйте", при което тука ще е има масово нааkване.

36

А знаете ли

преди 1 месец

що на всяка къща в САЩ - има Американският Флаг - щото Общината ти плака по 18 долара на Месец по така нареченият "националистически стимул", т.е. за 198 долара на година, Вашингтон може да си купи всеки обеднен американец със затворени и нарязани заводи изнесени в Китай, това Унижение, да се преструва, че Обича страната си!

35

Анонимен

преди 1 месец

До недоумяващ. Геополитическия модел Русия да няма излаз на Черно море . Русия да не е държава а част от нещо съвсем друго е в действие . Обратно модела Русия да е велика сила е приключен още с разпадането на СССР 1990г. И то с желанието на милиони.

34

Анонимен

преди 1 месец

дадото се жалва за ухото си.... къв президент ше ставаш бе, женчо

33

Туморът на Лицето

преди 1 месец

на Майката Земя е Колонията на Юдея - Съединени Ашкенази Щати! а Арабите продадоха дори Братята и Сестрите си в Палестина за Фалшиви Шекели с Лика на Бен Франклин, който съм Сигурен се Върти като Пумпал в Гроба си като гледа в какво се Превърна Родината му - Еничерски Корпус на Ционистите от Обряязании Бели Момченца до 3 часа след раждането им без да се изисква знанието или позволението на родителите им! повечето Американки дори не знаят, че това е Обряязааан член, защото друг не са виждали!!

32

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп ще ги преметне всичките . Нито ще спре войната в Украйна, нито обича Русия . Спомням си като беше президент / да ли се бе договорил с Путин незнам / , но прибра доларите на руснаците емигрирали в САЩ . Блокира им сметките в банките. И стотици руснаци ги екстрадира с бусове от различни краища до летищата и директно за Москва. Имаше и руснаци които се предадоха. Предложиха да са агенти на САЩ , Влезнаха в Белия дом да си предлагат услугите като информатори. Една остана на ограда с дни

31

Анонимен

преди 1 месец

Голям и силна държава, а се номинират такива изперкали дъртаци?

30

Недоумяващ

преди 1 месец

Как е възможно някой да си мисли, че Украйна може да победи Русия. Това е все едно Мароко да победи Африка. Не знам тез от Юс поне в час по география влизали ли са, най-вероятно -не. Само в час по търговия с оръжие.

29

ХХХ

преди 1 месец

Зеленски да не прати отряд убийци че с това спиране на войната ....после Зеленски какво ще прави ? Това му е живота на него и мисията ! Той от войната се роди !

28

Анонимен

преди 1 месец

Либералното плямпало на сорос обаче дриска ли дриска разни глупости кетчуп путин алабала Тези соросраци трябва да бъдат вкарвани в затвора иначе ще започнат да стрелят по който не им харесва и ще се оправдават с лъжи за кетчуп.

27

Хм...

преди 1 месец

От двамата дъъртака, безспорно Тръмп е по-добрия избор. Може да е странен , но поне не3 се губи в собствената си градина , не се здрависва с духове и помни имената на жена си и децата си. Баййдън е абсолютна подигравка със световната репутация на САЩ . Може да е в услуга на американския ВПК и да говори каквото му кажат без да се замисля... но за 4 г. успя да направи за смях САЩ пред целия свят. Аз лично смятах че Десантис щеша да е перфектния президент , докато не го принудиха да се откаже.